Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει η κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε για τις ανάγκες της δουλειάς σας. Από τις μετακινήσεις δε αυτές θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στον ζώδιο των Διδύμων, αυξάνοντας την ανάγκη σας για οικογενειακή θαλπωρή. Ο χώρος σας, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου σας. Ο Ερμής συνεχίζει και μέσα στον Μάιο να κινείται στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μόνο που είναι ανάδρομος μέχρι τις 15/05. Το πρώτο μισό του μήνα θα ήταν καλό να προσέξετε ιδιαίτερα οτιδήποτε έχει σχέση με συμβόλαια, δημόσια έγγραφα ή σημαντικά έγγραφα για να μην χαθούν. Είναι επίσης μια περίοδος που μπορεί να παρουσιαστούν βλάβες ή προβλήματα με το μεταφορικό σας μέσο. Το υπόλοιπο μισό του Μαΐου θα είναι σαφώς πιο ήρεμο και σταδιακά θα αποκαθίσταται η τάξη.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη μεταξύ αρχών και 7 του μήνα, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε ενδεχομένως τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία. Το υπόλοιπο του Μαΐου που περνάει η Αφροδίτη στον 5ο οίκο, οι συνθήκες γίνονται ιδανικές για τις σχέσεις! Τώρα είναι η ευκαιρία να λύσετε τα προβλήματα και να επέλθει ηρεμία. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα ξέρουν τι ζητούν από την ζωή τους ή το άτομο που τους ενδιαφέρει ερωτικά.

Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου σας αγγίζει σε ζητήματα του 9ου ηλιακού οίκου, που αφορούν την ανώτατη εκπαίδευση, τα ταξίδια και την εξερεύνηση. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τα ανώφελα ρίσκα και την παρόρμηση σας για περιπέτεια, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου που ενεργοποιεί και αυτή τον τρίτο σας οίκο, υπόσχεται επαφές, σκληρή δουλειά και επεξεργασία νέων πληροφοριών. Για άλλους το χρονικό αυτό διάστημα μπορεί να είναι ιδανικό για τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, ενώ για κάποιους από εσάς ένα προγραμματισμένο ταξίδι ή οι διακοπές θα πρέπει να αναβληθούν λόγω φόρτου εργασίας. Εάν ξεκινήσετε το διάστημα αυτό να σπουδάζετε κάτι καινούργιο, φροντίστε να βελτιώστε τις δεξιότητες σας, ώστε να εξελιχθείτε σε όσες περισσότερες κατευθύνσεις είναι δυνατόν.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο:  1, 6, 10, 14, 18, 24, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:   4, 8, 12, 16, 21, 26, 31

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

  Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιο…