Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε, να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από πείσματα και δογματισμούς. Ο Ερμής θα βρίσκεται τις πρώτες μέρες Νοεμβρίου στον 9ο ηλιακό σας οίκο, για να μετακινηθεί μεταξύ 17.11 στον 10ο (καριέρα και δημόσιος βίος). Με τις διαδοχικές του διελεύσεις δεν θα είναι σε θέση να αφήσει το στίγμα του στα επαγγελματικά σας, μπορεί ωστόσο μέσα στις πρώτες μέρες του μήνα να έχετε κάποια νέα και πρωτότυπη ιδέα, για την ανάπτυξη της οποίας θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο μέσα στο μήνα. Αναζητήσετε συμμάχους στην προσπάθεια σας προς τα μέσα του μήνα και παρουσιάστε τις ιδέες σας, γιατί μπορεί να θελήσουν να σας στηρίξουν.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει τις δύο πρώτες βδομάδες του μήνα στον 9ο ηλιακό σας οίκο, συμπορευόμενη με τον Ήλιο και τον Ερμή. Το διάστημα αυτό θα κάνετε κάποιες δραστηριότητες με το ταίρι σας, που μπορεί αρχικά να μην θέλετε να ακολουθήσετε, αλλά στο τέλος θα αλλάξετε γνώμη και θα περάσετε καλά. Το ενδεχόμενο δε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι αυξημένο. Μετά τις 16 Νοεμβρίου μετακινείται ο πλανήτης του έρωτα στον 10ο οίκο σας και οι προσπάθειες σας επικεντρώνονται σε ζητήματα καριέρας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να ξεκινήσουν μια σχέση το διάστημα αυτό με άτομο που μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη της καριέρας τους, που μπορεί να είναι ένα άτομο με υψηλότερη θέση στην δουλειά ή άτομο με μεγάλη επιρροή και γνωριμίες.

Η Πανσέληνος-Ολική σεληνιακή έκλειψη της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο ίσως να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα επικοινωνίας με τους γύρω σας, καθώς δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε με σαφήνεια. Θα υπάρξει ωστόσο πληθώρα νέων ιδεών και οι πληροφορίες θα σας βομβαρδίζουν, ωθώντας σας να βγείτε από το λήθαργο. Η Νέα Σελήνη στο Τοξότη της 24.11 θα επηρεάσει την καριέρα και την εικόνα σας. Για κάποιους θα φέρει την αναγνώριση των προσπαθειών τους σε επαγγελματικό επίπεδο, σε άλλους μια προαγωγή, και μια συνεπακόλουθη βελτίωση των εισοδημάτων σας.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 9, 13, 17, 22, 26, 30
Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 5, 11, 15, 20, 24, 28

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…