Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Στις 23 Οκτωβρίου περνάει ο Ήλιος στον Σκορπιό και στον 9ο ηλιακό σας οίκο, και αποζητάτε για το υπόλοιπο του μήνα νέες εμπειρίες και καινούργιες γνώσεις. Στις επαφές σας θα είστε πολύ πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί και θα είστε πολύ πιο έτοιμοι να ακούσετε και να κατανοήσετε τις θέσεις και απόψεις των συνομιλητών σας. Ο Ερμής θα βρίσκεται από τις 5 μέχρι τις 22 Οκτωβρίου στον 8ο ηλιακό σας οίκο, κινούμενος παράλληλα με τον Ήλιο.  Από την θέση του αυτή φέρνει κάποιες ακραίες καταστάσεις στην ζωή σας και επηρεάζει ζητήματα χρημάτων και κληρονομικών. Οι τελευταίες μέρες του μήνα, που περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, είναι πιο ευνοϊκές για τραπεζικές συναλλαγές, διευθέτηση κληρονομικών ζητημάτων ή για θέματα που αφορούν την διαχείριση των χρημάτων σας. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 9 Οκτωβρίου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Η διέλευση αυτή κλείνει τον κύκλο της μακράς και επίπονης για όλους μας παραμονής της Αφροδίτης στον Λέοντα, κυρίως λόγω της ανάδρομης πορείας της. Τόσο τα οικονομικά, όσο και οι πάσης φύσης σχέσεις σας δέχτηκαν ισχυρά πλήγματα μέσα στο καλοκαίρι και έφτασε τώρα η εποχή της επούλωσης. Ο Οκτώβριος λοιπόν αποτελεί μια πολύ καλή περίοδο για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκεστε  σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου.

 

Η Νέα Σελήνη-Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 14 Οκτωβρίου στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σας οίκο συνιστά να δώσετε πολύ μεγαλύτερη προσοχή σε ότι έχει σχέση με το χρήμα και τις επενδύσεις σας. Μην αμελείτε τις πληρωμές σας και προστατεύστε το πορτοφόλι σας από απώλειες χρηματικές. 

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και στον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας θα φέρει κάποιες αλλαγές στις σχέσεις σας με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα. Με ορισμένα άτομα θα έρθετε πολύ πιο κοντά, ενώ με άλλους θα χάσετε τελείως επαφή. Στην καθημερινή σας ζωή προβλέπονται ευχάριστες καταστάσεις, όπως είναι οι χαρούμενες συναντήσεις, κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες ή μια ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα.  

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Οκτώβριο: 21, 23, 25, 27, 30 

Δυσμενείς μέρες για τον Οκτώβριο:  2, 5, 14, 18

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…