Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Στις 23 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ίσως να έρθουν στην επιφάνεια την τελευταία βδομάδα του μήνα κάποιες εμμονές που έχετε με ορισμένα ζητήματα, την πηγή των οποίων θα προσπαθήσετε να προσδιορίσετε. Ο Ερμής θα συνεχίσει την πορεία του και μέσα στον Σεπτέμβριο μέσα από τον 7ο ηλιακό σας οίκο, μόνο που το πρώτο μισό του μήνα είναι ανάδρομος. Είναι ένα διάστημα που μπορεί να είστε πιο αποστασιοποιημένοι από το ταίρι σας, σαν να εμποδίζει την επαφή σας ένας αόρατος τοίχος, κάτι που δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα επικοινωνίας στην σχέση. Μετά τις 15/09 που γυρίζει ο πλανήτης ορθόδρομος, βγαίνετε και πάλι από το καβούκι σας και η κατάσταση στην σχέση αρχίζει και ομαλοποιείται. Επιχειρηματικές πρωτοβουλίες μπορούν και πάλι να καρποφορήσουν και να υπογραφούν συμφέρουσες συμβάσεις, που θα αποφέρουν σημαντικά χρηματικά οφέλη. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι ιδανικό για την έναρξη μιας διαφημιστικής καμπάνιας ή την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχετε.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει μέσα στον Σεπτέμβριο να κινείται στον 6ο ηλιακό σας οίκο, μόνο που στις 4/09 γυρίζει και πάλι ορθόδρομη. Οι εντάσεις και οι συνεχείς διαπληκτισμοί μεταξύ των συντρόφων αρχίζουν να αραιώνουν, μέχρι που θα εκλείψουν σχεδόν τελείως. Τα προβλήματα που ενέσκηψαν τον προηγούμενο μήνα μπορούν τώρα να επιλυθούν, εάν υπάρχει η θέληση και από τις δύο πλευρές. Οι αδέσμευτοι έχουν πια την ευκαιρία να βγουν και να γνωρίσουν καινούργιο κόσμο, να κοινωνικοποιηθούν και να ξεκινήσουν ενδεχομένως μια καινούργια αισθηματική σχέση. Απλά χρειάζεται να κάνετε σωστή επιλογή συντρόφου, για να μην βρεθείτε για μια ακόμη φορά να χτυπάτε το κεφάλι σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας σηματοδοτεί μια σημαντική περίοδο για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι συνομιλίες και οι επαφές σας είναι εποικοδομητικές και παραγωγικές. Πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να κάνετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε, θα τα καταφέρετε όμως σίγουρα.

 

Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 2ο ηλιακό σας οίκο, τον τομέα των οικονομικών και περιουσιακών σας στοιχείων, συνιστά αυτοέλεγχο στην διαχείριση των χρημάτων σας. Ολοκληρώστε το διάστημα αυτό μια δουλειά που έχετε ξεκινήσει προηγουμένως, τακτοποιήστε χρηματικές εκκρεμότητες και μην αμελείτε τις δανειακές σας υποχρεώσεις, γιατί οι καταστάσεις μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο σας και να περιπλακούν.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 1, 4, 10, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  6, 12, 17, 26

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο …