Ιχθείς – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

Ο Ήλιος θα διέρχεται ένα μεγάλο μέρος του μήνα από τον 8ο οίκο σας (χρήματα τρίτων, κληρονομικά, ακραίες καταστάσεις) και οι γενικές προβλέψεις δείχνουν ένα μήνα με μικτά μηνύματα και αρκετή ασάφεια. Ο Ήλιος από την θέση του αυτή δίνει στο ζώδιο σας διεισδυτικές ικανότητες που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για τον επιδιωκόμενο κάθε φορά σκοπό. Ο Ερμής θα διέρχεται τον 9ο οίκο σας (φιλοσοφία και ταξίδια) και το δεύτερο δεκαπενθήμερο γυρίζει ανάδρομος και χρειάζεται προσοχή. Τα ζητήματα που αντιμετωπίζετε θα πρέπει να επιλυθούν με ένα ανατρεπτικό ή μη συμβατικό τρόπο, ενώ τα ενδεχόμενα ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής, θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή.

Τα οικονομικά σας θα συνεχίσουν να είναι σταθερά μέσα στον Οκτώβριο. Προς τα τέλη δε του μήνα ίσως να έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεγάλες αγορές, ενώ εάν είστε επιχειρηματίες, να επενδύσετε τα κεφάλαια σας, με προοπτική να αποκομίσετε κέρδη στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Η Αφροδίτη περνάει στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας τον Οκτώβρη, αυτόν του γάμου, της φιλίας και των συνεργασιών και θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην εξομάλυνση της σχέσης σε όσα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η σχέση θα είναι ιδιαίτερα ζεστή και θα υπάρξει μια πολύ σημαντική μεταστροφή στο κλίμα της. Μετά τα μέσα του μήνα χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή, με τον Ερμή να είναι ανάδρομος και να προκαλεί παρανοήσεις και προστριβές, για να μην χαλάσετε το καλό κλίμα.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορούν να έχουν μια γνωριμία, που θα οδηγήσει σε μια σταθερή σχέση με προοπτική γάμου στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση ο μήνας αυτός είναι εξαιρετικά ευνοϊκός για επικοινωνία, κοινωνικοποίηση, φλερτ και ραντεβού. Το πρόβλημα είναι ότι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα αισθάνεστε αρκετά ευαίσθητοι και εύθικτοι το διάστημα αυτό, κάτι που δεν βοηθάει μια σχέση, ειδικά όταν είναι στο ξεκίνημά της.

 

 Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…