ΙΧΘΕΙΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019

ΓΕΝΙΚΑ

 Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του 2019, το νέο έτος έχει όλα τα εχέγγυα να είναι πετυχημένο! Ίσως να βιώσετε μια προώθηση της καριέρας σας μέσα στη χρονιά αυτή, αλλά από την άλλη δεν θα εκλείψουν οι οικονομικές δυσκολίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες εξέχουσες στιγμές, που θα βοηθήσουν να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση σας θα ανταμειφτούν! Ίσως σας ανατεθούν καινούργια καθήκοντα σε μια καλύτερη θέση εργασίας, εάν είστε υπάλληλοι, αλλά θα απογοητευτείτε λίγο, καθώς δεν θα έχετε τα οικονομικά οφέλη που προσδοκούσατε. Προσοχή χρειάζεται στην οικονομική σας διαχείριση και αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα κάθε είδους.

Η οικογενειακή σας ζωή θα έχει τα σκαμπανεβάσματα της, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες και έριδες. Εάν συμβιώνετε με το ταίρι σας, το 2019 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για σας! Ο σύντροφός σας θα είναι η πηγή της ευτυχίας σας. Ίσως όμως να υπάρξουν και κάποιες στιγμές απογοήτευσης που θα αφήσουν μια πικρή γεύση… Δεν αποκλείεται να υπάρξουν περίοδοι που θα έχετε αμφιβολίες για την σχέση σας και να πέσετε ψυχολογικά. Διατηρήστε τις στιγμές αυτές την ψυχραιμία σας και αποφύγετε κινήσεις εν θερμώ. Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα πρέπει να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας.

 ΚΑΡΙΕΡΑ

Το 2019 θα φέρει μια σχετική πρόοδο στην καριέρα σας! Εάν είστε δε ψυχικά και σωματικά σε καλή φόρμα, έχετε την δυνατότητα να καταφέρετε αρκετά περισσότερα! Το ενδεχόμενο να σας ανατεθούν καινούργια καθήκοντα είναι έντονο, καθώς έχετε την φήμη του αφοσιωμένου και σκληρά εργαζόμενου υπαλλήλου. Η περίοδος μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου σας ευνοούν στον τομέα της καριέρας και ίσως να δεχτείτε μια προαγωγή μέσα σ αυτό το διάστημα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δείτε την φήμη σας να αυξάνεται και τον σεβασμό στα πρόσωπα των συνεργατών σας, αλλά δεν θα πρέπει να δείξετε εγωιστική συμπεριφορά. Οι μήνες Σεπτέμβριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος μπορούν επίσης να επιφυλάσσουν θετικές εκπλήξεις για την καριέρα σας! να είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

Δύσκολες ωστόσο περίοδοι θα υπάρξουν τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Οκτώβριο. Παραμείνετε ψύχραιμοι και προσγειωμένοι και μην κάνετε τίποτε που θα μπορούσε να βλάψει την εικόνα σας και να αμαυρώσει την καλή σας φήμη. Μείνετε μακριά από διενέξεις στον εργασιακό χώρο και επικεντρώστε τις προσπάθειες σας στο έργο σας. θα έχετε την δυνατότητα να καταφέρετε σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα της καριέρας, αρκεί να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα…

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο μέσα στο 2019! Αποφύγετε τα ρίσκα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσετε μεγάλες οικονομικές απώλειες. Τα έσοδα σας μπορεί να είναι σε γενικές γραμμές καλά, εκεί που θα έχετε πρόβλημα θα είναι οι δαπάνες σας. θα πρέπει κατά περιόδους να μειώσετε τις δαπάνες για να καταφέρετε να διατηρήσετε μια ισορροπία στον προϋπολογισμό σας. Οι μήνες Φεβρουάριος και Δεκέμβριος είναι θετικοί για τα έσοδα σας, ενώ αντίθετα δυσμενείς είναι οι Αύγουστος και Νοέμβριος. Σημειώστε δε ότι η τάση σας να δαπανάτε χρήματα σε είδη πολυτελείας μπορεί να σας οδηγήσει σε προβλήματα.

Μείνετε μακριά από κερδοσκοπικά παιχνίδια και από το χρηματιστήριο και μην εμπιστεύεστε κανέναν σε ζητήματα οικονομικών. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες,  ίσως να σημειώσετε κερδοφορία στις δραστηριότητες σας. Αποφύγετε κάθε δικαστική διαμάχη, γιατί θα σας στοιχίσει ακριβά χωρίς να είναι βέβαιο το αποτέλεσμα.

 ΣΠΟΥΔΕΣ

 Εάν είστε σπουδαστές, μπορείτε να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε, αφού όμως δουλέψετε πραγματικά σκληρά για τον σκοπό αυτό. Η αυτοσυγκέντρωση σας μπορεί να μην είναι καλή για διάφορους λόγους, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στις επιδόσεις σας. Θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις, ο Δίας όμως σας ευνοεί κατά τους μήνες Ιανουάριο, Μάρτιο και μεταξύ Απριλίου και Νοεμβρίου. Πέρα όμως από την όποια εύνοια, χωρίς σκληρή δουλειά δεν θα καταφέρετε πολλά.

Εάν είστε φοιτητές στο Πολυτεχνείο, πρέπει να αφοσιωθείτε στις σπουδές σας ή στο πρότζεκτ που σας έχει ανατεθεί. Όσοι μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα ή πρόκειται να δώσουν εξετάσεις γλωσσομάθειας, έχετε καλές πιθανότητες επιτυχίας. Το ενδεχόμενο επίσης να έρθετε σε επαφή και να ερωτευτείτε την λογοτεχνία, ανεξάρτητα από τον τομέα σπουδών σας, είναι πολύ πιθανόν. Εάν ετοιμάζεστε για εισαγωγικές ή κατατακτήριες εξετάσεις, ίσως να πρέπει να δουλέψετε πιο σκληρά για να έχετε πιθανότητες επιτυχίας.

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

 Στην συναισθηματική σας ζωή θα υπάρξει μια μεικτή εικόνα. Ίσως να υπάρχει μια περίοδος ανασφάλειας και αμφιβολιών για την σχέση σας και να υπάρξει ένα χαμηλό στην ερωτική σας ζωή κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Η πηγή μπορεί να βρίσκεται σε κάποιες παρεξηγήσεις, που μπορούν να προκαλέσουν ρήγματα, εάν δεν δραστηριοποιηθείτε έγκαιρα και να βρείτε λύσεις. Εάν η σχέση σας βρίσκεται στα πρώτα στάδια, αποφύγετε ερωτικά παραστρατήματα αλλά και κάθε λογής πιέσεις στο ταίρι σας. Οι εγωιστικές συμπεριφορές μόνο κακό μπορούν να κάνουν και να δημιουργήσουν αξεπέραστα προβλήματα.

Εάν είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, ίσως να δείτε σύντομα να γίνονται πραγματικότητα οι ελπίδες σας. Μια καινούργια συναισθηματική σχέση απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και καλή επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τις θέσης του συντρόφου σας, να δείτε τι περιμένει από σας και αποφασίστε τι είστε σε θέση να του παρέχετε. Έχετε όμως την εύνοια της τύχης, κατά τη διάρκεια του 2019 να βρείτε την πραγματική αγάπη!

 ΥΓΕΙΑ

 Στον τομέα της υγείας ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα μέσα στο 2019! Η φροντίδα της υγείας σας θα πρέπει να είναι πρωταρχικό σας μέλημα. Ασκηθείτε, είτε στο γυμναστήριο, είτε βαδίζοντας, αλλά ακόμη και κάνοντας γιόγκα. Κάντε ισορροπημένη διατροφή, αποφύγετε το πρόχειρο φαγητό και φροντίστε την ξεκούραση σας. Προκειμένου να έχετε πνευματική ευεξία και σταθερότητα, ο διαλογισμός θα ήταν μια πολύ καλή διέξοδος.  Δύσκολοι μήνες για την υγεία σας είναι οι Ιανουάριος, Μάρτιος και Σεπτέμβριος, κατά τους οποίους θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, ενώ αντίθετα ευνοϊκοί είναι οι Μάιος και Ιούνιος.

 Μην αμελείτε ζητήματα υγείας που θα προκύπτουν, καθώς η αναβλητικότητα και η απροσεξία μπορούν να σας κοστίσουν ακριβά. Το βέβαιο είναι ότι θα αντιμετωπίσετε αρκετό στρες, το οποίο με κάποιο τρόπο θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά. Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και αποσυμπίεση! Μικρές αποδράσεις ή ταξίδια αναψυχής μπορούν να κάνουν θαύματα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να είστε υγιείς και ισορροπημένοι και να μπορείτε να χαρείτε τα όσα θετικά θα βιώνετε.

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

ΑλίνταΚανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

ΚΡΙΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019

ΓΕΝΙΚΑ Το 2019 θα φέ&rh…