ΙΧΘΕΙΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευχάριστα γεγονότα, όσον αφορά την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Το μέλλον διαγράφεται φωτεινό! Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα και ένας αέρας αισιοδοξίας να σας ανακουφίσει.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη σπάτε τα νεύρα στους άλλους. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε μπερδέματα, συγκρούσεις και εντάσεις με το ταίρι σας. Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει με ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας! Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.6.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις που δημιουργούν συνεχείς προστριβές. Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, καλά θα κάνετε να τα φροντίσετε. Μην σας πιάνουν όμως οι φοβίες και φαντάζεστε διάφορα…

 

ΤΡΙΤΗ 4.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ατμόσφαιρα είναι γίνει λίγο βαριά, κυρίως στον αισθηματικό τομέα, από προβλήματα που επανέρχονται στο προσκήνιο. Μην αφήνετε τα μικρά και ανούσια να αποκτούν διάσταση… Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα για τους ελεύθερους θα σας απογειώσουν. Κάντε όμως σωστή επιλογή ερωτικού συντρόφου, γιατί οι εποχές είναι απατηλές…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο σας. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά-σιγά εκτιμώνται και αυτό σας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Ο δεσμός σας, σας δίνει ικανοποίηση, στα επαγγελματικά σας πιάνετε τους στόχους σας με τις ικανότητες σας, τα οικονομικά σας όμως δεν βελτιώνονται. Αντιθέτως θα βρεθείτε «ακάλυπτοι» αν δημιουργείτε αλόγιστα έξοδα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 6.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα  θα μπορέσετε να κάνετε πράξη τις επιθυμίες σας, στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από το περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ιδιαίτερα αισθησιακή…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέσα στην αισιοδοξία της μέρας, επικρατεί ένα κλίμα ουτοπίας που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος επιλογές ή να ποντάρετε πολλά σε μια καινούρια γνωριμία. Η ένταση τον αισθηματικών σας δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σας άτομο. Κρυφές ερωτικές συναντήσεις μπορούν να δυναμιτίσουν τη σχέση σας… Τίποτε δεν μένει κρυφό επ΄ άπειρον!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάντε θετικές σκέψεις και μη αφήνετε την καχυποψία να σας κυριεύσει. Μη δίνετε σημασία στις υπερβολές του σύντροφο σας. Αποφύγετε την γκρίνια, εάν δεν θέλετε να τον/την εκνευρίσετε. Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας. Θα έρθετε σε επαφή σήμερα με σημαντικά πρόσωπα, που μπορούν να βοηθήσουν καταλυτικά στην εκπλήρωση των επαγγελτικών σας σχεδίων.  Στα αισθηματικά θα γίνει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και έξοδα!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην δημιουργείτε παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας.

 

ΤΡΙΤΗ 11.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φόρτιση από την δουλειά και από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στο σπίτι και να δημιουργήσετε νέες εστίες προβλημάτων. Προσοχή λοιπόν! Μην ξεσπάτε στην σχέση σας. Δε σας φταίει τίποτα!! Αν μιλήσετε με ωραίο τρόπο και εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας με τακτ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνετε κατανοητοί.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αρνητική στάση του συντρόφου σας ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα. Από την άλλη όμως, ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά  την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Τα εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο σας. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά-σιγά εκτιμώνται και αυτό σας δίνει ικανοποίηση!

 

ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ψυχή σας δεν βολεύεται με τις «λογικές» επιλογές που έχετε κάνει σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Αν αλλάξετε τώρα πορεία, θα μεταμορφωθείτε σε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο …  Οι δισταγμοί και οι φοβίες που σας καταλαμβάνουν κατά καιρούς θα εξουδετερωθούν αυτή την φορά. Θα είστε αποδοτικοί και θα απολαμβάνετε αυτά που αποζητάτε.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί απογοήτευση και πικρία, που θα προέρχεται από τον περίγυρο σας. Στις σχέσεις σας με τους γύρω σας  γίνετε πιο προσεκτικοί και μη δίνετε αφορμή για σχόλια. Προσοχή στη διατροφή σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα βελτιώσουν την εξωτερική σας εμφάνιση και θα τονώσουν την ψυχολογία σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευκαιρίες θα εμφανιστούν και σήμερα στον δρόμο σας και μπορεί να κρύβονται εκεί που δεν το περιμένετε. Φανείτε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί για να κερδίστε όσα επιθυμείτε. Μείνετε όμως μακριά από κουτσομπολιά και δολοπλοκίες! Η επαφή σας με τους γύρω σας θα είναι λίγο προβληματική, γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια απρόοπτα δεν αποκλείεται να σας χαλάσουν μια χαλαρή Κυριακή, εάν δεν τα αφήσετε να σας επηρεάσουν θα είναι ανάξια λόγου. Η μέρα είναι συνολικά θετική! Η διάθεση και η ροπή σας ωστόσο στη πολυτέλεια και την επίδειξη θα θέσουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σας! Αποφύγετε λοιπόν αψυχολόγητα έξοδα…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.6.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Η σημερινή μέρα ενέχει πολλούς κινδύνους που αφορούν επενδύσεις που κάνατε με ελαφρά καρδία ή με υψηλό ρίσκο! Με ψυχραιμία δείτε τι μπορείτε να περισώσετε. Συμβουλευτείτε ειδικούς του χώρου, άτομα που εμπιστεύεστε την γνώμη αλλά και τις γνώσεις τους και κινηθείτε με προσοχή!                       

 

ΤΡΙΤΗ 18.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέλετε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές στην προσωπική σας ζωή και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Στον χώρο της δουλειάς ίσως να πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση κατά την διάρκεια της μέρας και να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία. Γιατί δεν προσπαθείτε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, φέρνοντας έτσι ένα νέο αέρα στην ζωή σας; Μια έξοδος βραδινή θα σας φέρει μια νέα γνωριμία και μια καινούργια φιλία.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ουτοπικές σκέψεις και υποψίες ταράζουν την γαλήνη σας. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στα όσα έχετε να κάνετε και ηρεμίστε. Διαχειριστείτε τον χρόνο σας δημιουργικά και αποτελεσματικά, για να μην αναγκαστείτε να αφήσετε δουλειές για την επόμενη μέρα. Η αναβλητικότητα δεν σας κάνει καλό…

 

ΠΕΜΠΤΗ 20.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας θα χαρακτηρίζεται από μια χαοτική σκέψη, πολύ τρέξιμο χωρίς αποτέλεσμα και πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι από τις αποδοτικές σας μέρες… Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη στα προβλήτα που αντιμετωπίζετε θα βρείτε την συμπαράσταση αρκετών ατόμων που βρίσκονται γύρω σας. Εάν ακολουθήσετε όμως αντισυμβατικές μεθόδους, θα βρεθείτε μόνοι σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 18Ο43΄ΤΩΝ ΙΧΘΕΙΩΝ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Οι προσωπικές σας υποθέσεις σας απασχολούν και δεν σας αφήνουν να χαρείτε τον ελεύθερο σας χρόνο. Μην τα βάζετε με αντιπάλους που δεν μπορείτε να νικήσετε! Προσπαθήστε να παραμείνετε ουδέτεροι στις διενέξεις που αφορούν οικογενειακά ζητήματα και να ηρεμίσετε τα πνεύματα με τη διπλωματική σας προσέγγιση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ακτινοβολία σας είναι έντονη σήμερα και θα το διαπιστώσετε σε κάθε μορφής επικοινωνία, είτε πρόκειται για φυσική επαφή είτε διαδικτυακή.  Είναι μια από εκείνες τις μέρες που ψοφάτε για προβολή και επίδειξη! Φροντίστε τουλάχιστον να βγείτε με φίλους, μήπως και σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας ξεκινάει με περισσή αισιοδοξία και θεωρείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα σήμερα. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να φυλάτε τα νώτα σας από τα απρόβλεπτα της μέρας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις σας που θα επηρεάσουν σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε επιφυλακτικοί και βλέπετε με κριτική ματιά όσα διαμείβονται σήμερα στο χώρο δουλειάς και αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε αποστάσεις από όσα συμβαίνουν γύρω σας. Στα συναισθηματικά σας, είναι μια πολύ καλή μέρα να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να ξαναβρείτε την χαμένη σας ψυχική επαφή, να απολαύετε ο ένας την παρέα του άλλου και να στηρίξετε ο ένας την προσπάθεια του άλλου.

 

ΤΡΙΤΗ 25.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μέρα αυτοσυγκέντρωσης για σας και κατάστρωσης των μεσοπρόθεσμων επαγγελματικών σας βημάτων. Συγκρουσιακό είναι το κλίμα που θα επικρατεί στο χώρο δουλειάς σας και θα πρέπει να έχετε μια πιο διπλωματική προσέγγιση για να βρείτε αλώβητοί. Μια επαγγελματικής φύσης διένεξη μπορεί να επιλυθεί αναίμακτα με καλούς και προσεκτικούς χειρισμούς. Στο πλευρό σας θα έχετε κάποιους από τους συναδέλφους σας…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορείτε να κάνετε τεράστια πρόοδο στην δουλειά σας σήμερα, αρκεί να μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες μικρής σημασίας. Αφιερώστε χρόνο σε αδέρφια ή γονείς που έχουν την ανάγκη σας. Ασχοληθείτε με τα προβλήματα τους, δίνοντας περισσότερη σημασία στα όσα έχουν να σας πουν οι γύρω σας και βάζοντας τις προσωπικές σας επιδιώξεις ή ενδιαφέροντα για λίγο στην άκρη.

 

ΠΕΜΠΤΗ 27.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε πολύ ενέργεια και μπορείτε να την επενδύσετε στην επίτευξη των στόχων σας στον επαγγελματικό τομέα. Είναι από τις μέρες εκείνες που οι επιθυμίες πραγματοποιούνται σχετικά εύκολα. Περιορίστε τις σπατάλες και κάντε καλό κουμάντο στο πορτοφόλι σας. Φροντίστε επίσης την υγεία σας, μια και η διατροφή σας μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην ήταν αυτό που λέμε υγιεινή.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να είστε αντικειμενικοί στη κρίσης σας, γιατί η οπτική που βλέπετε τα πράγματα και που παίρνετε αποφάσεις απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αλόγιστες κινήσεις και φροντίστε πριν να ενεργήσετε να είστε σίγουροι ότι έχετε υπολογίσει το ρίσκο που κάθε φορά αναλαμβάνετε.                             

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια μικρή και επιπόλαια ένταση με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα θα σας αναγκάσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε ελεύθερο πεδίο στους άλλους. Προσοχή επίσης στα οικονομικά σας σήμερα, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητήσουν δανεικά… Θα ήταν προτιμότερο να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, παρά να δανείσετε χρήματα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ενδεχομένως να πρέπει να κάνετε κάποιες επαφές με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο σήμερα. Φροντίστε να είστε μετρημένοι και προσγειωμένοι, γιατί από την στάση σας εξαρτώνται πολλά.

Στα συναισθηματικά σας, εάν βλέπετε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τις απόψεις του συντρόφου σας πάνω σε ένα ζήτημα, καιρός είναι να σταματήσετε την προσπάθεια και να συμβιβαστείτε με το δεδομένο αυτό

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…