ΙΧΘΕΙΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2018

ΤΡΙΤΗ 1.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σελήνη σας χαρίζει μερικές πολύ τυχερές μέρες. Μπορείτε να έχετε σήμερα μια επιτυχία σε οικονομικό επίπεδο που θα σας ανακουφίσει σημαντικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλά τα θέματα που θα καταπιαστείτε και θα έχουν πολύ καλή έκβαση. Επωφεληθείτε των θετικών πλανητικών συγκυριών για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

ΠΕΜΠΤΗ 3.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ευκαιρία μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες σε επίπεδο δουλειάς! Μη την αφήσετε να πάει χαμένη. Τα Συμπαντικά δώρα δεν είναι συχνά στις μέρες μας…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα μπορεί να έχει ανατροπές και απρόβλεπτες καταστάσεις. Εκείνο που θα σας αποφορτίσει είναι ο αυτοσαρκασμός και το χιούμορ σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό σας χαρίζει εύνοια, αρκεί να μην κοινολογήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Κινηθείτε μυστικά και θα έχετε την εύνοια τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε πολύ ενέργεια! Αξιοποιήστε την με θετικό τρόπο. Κάποιες υπόγειες ή παρασκηνιακές διεργασίες αποβαίνουν προς όφελος σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα μπορεί να φέρει την ολοκλήρωση κάποιων εγχειρημάτων σε επαγγελματικό επίπεδο ή το κλείσιμο ενός κύκλου… Δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Καιρός να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΡΙΤΗ 8.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας απορροφούν τελείως τον τελευταίο καιρό, και δικαίως, είναι όμως καιρός να αφιερώσετε και λίγο δημιουργικό χρόνο στο ταίρι σας. Το δικαιούται…

ΤΕΤΑΡΤΗ  9.5.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Γίνεστε εκνευριστικά λεπτολόγοι σήμερα. Αυτό βέβαια θα σας προστατέψει σε ενδεχόμενες επιχειρηματικές ή επαγγελματικές συνομιλίες.

ΠΕΜΠΤΗ 10.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δύσκολη η μέρα και θέλει προσεκτικούς και καλά ζυγισμένους χειρισμούς! Προσέξτε τις κινήσεις σας και αφήστε τα δύσκολα για κάποια πιο ευνοϊκή μέρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σαν να σας έχει κάνει σοφότερους το Σύμπαν για μια μέρα, τα λεγόμενα σας ξαφνιάζουν τους γύρω σας αλλά και τον εαυτό σας. Βλέμματα επιδοκιμασίας αλλά και ειρωνείας θα σας συνοδεύουν όλη την μέρα, γι αυτό χαλαρώστε και απολαύστε το…

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα έχετε την έντονη διάθεση να βρίσκεστε μόνο με άτομα που εκπέμπετε στα ίδια μήκη κύματος. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, είναι η ιδανική μέρα να αξιολογήσετε αυτό που έχετε και να εμβαθύνετε. Εάν είστε μόνοι, η μέρα μπορεί να σας φέρει νέες φιλίες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για ξεκούραση να περισυλλογή! Φροντίστε τον εαυτό σας, προσφέρετε του την χαλάρωση που νομίζετε ότι σας κάνει καλό και φορτίστε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσπαθήσετε να μην γίνετε εύκολα επικριτικοί για τους γύρω σας. Είναι εύκολο να επικρίνετε τους χειρισμούς των άλλων, αναλογιστείτε όμως ότι η στάση σας δεν θα βοηθήσει κανέναν και θα πληγώσετε άτομο που σας αγαπούν.

ΤΡΙΤΗ 15.5.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, μια και κάποιο γεγονός θα απαιτήσει την έγκαιρη και αποτελεσματική σας αντίδραση, ώστε να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις στο άμεσο μέλλον.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι εξαιρετικά ερωτική! Χαρείτε όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, για όσους είναι δεσμευμένοι. Οι ελεύθεροι ίσως να κάνουν μια γνωριμία που θα τους φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα…

ΠΕΜΠΤΗ 17.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στον συναισθηματικό τομέα θα δώσει έμφαση η μέρα! Οι έχοντες σχέση έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την εμβάθυνση της σχέσης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε μια αισθηματική σχέση, την σημερινή μέρα θα σας δοθεί το ερέθισμα να ξανασκεφτείτε το μέλλον σας δίπλα στο άτομο αυτό. Ίσως να διαπιστώσετε ότι οι ανάγκες ή οι προτεραιότητες σας έχουν αλλάξει. Φερθείτε του όμως με ευγένεια…

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε αρκετά πεσμένη ψυχολογία σήμερα, είστε κακόκεφοι και όλοι και όλα σας φταίνε. Η μέρα όμως θα φέρει και σημαντικές ευκαιρίες… Αδράξτε τις γιατί όσο γρήγορα έρχονται, άλλο τόσο γρήγορα απέρχονται.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε με μεγάλη ευαισθησία να προσφέρετε την συμπαράσταση και την φροντίδα σας σε όσους σας έχουν ανάγκη, δυσκολεύεστε όμως να τα βγάλετε πέρα όταν πρέπει να ισορροπήσετε εσωτερικά. Σήμερα θα πρέπει να τα καταφέρετε για να δείτε καθαρά προς τα πού θα πρέπει να κινηθείτε…

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που να αφορούν θέματα καριέρας και κυρίως επεκτάσεις ή νέες επενδύσεις. Θα χρειαστείτε πολλά περισσότερα στοιχεία από αυτά που διαθέτετε για να έχετε την πλήρη εικόνα της κατάστασης.

ΤΡΙΤΗ 22.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέρα περισυλλογής η σημερινή, αγαπητοί φίλοι! Θα πρέπει να συλλογιστείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε ή που να οδηγήσετε την ζωή σας και πως θα το πετύχετε αυτό. Μην βάζετε όμως πολύ υψηλούς στόχους και απογοητευθείτε…

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση που αισθάνεστε ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, η σημερινή μέρα θα σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις. Σκεφτείτε όμως με καθαρό μυαλό πριν κάνετε κάποιο βήμα που δεν θα είναι αναστρέψιμο.

ΠΕΜΠΤΗ 24.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως να εξωθηθείτε να πάρετε ρίσκα που δεν θα θέλατε ή που τα φοβόσαστε. Μην αφήνετε τις καταστάσεις ή άλλα πρόσωπα να σας κατευθύνουν. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όταν επικεντρώνεστε στα οικονομικά σας προβλήματα μπλοκάρετε και δεν μπορείτε να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό. Θα ήταν πολύ καλύτερα εάν προσπαθούσατε να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να εξασφαλίσετε ένα επί πλέον εισόδημα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα βουνό σας φαίνονται οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Μην σας τρομάζει όμως και σας αδρανοποιεί. Ξεκινήστε από τα μικρά και εύκολα μέχρι να φτάσετε στην επίλυση των πιο μεγάλων σας οικονομικών προβλημάτων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως θα χρειαστεί να ζητήσετε τις συμβουλές κάποιου ατόμου για τα οικονομικά σας. Καλό θα ήταν να μην είναι το ταίρι σας, μια και δεν μπορεί να είναι αρκετά αποστασιοποιημένος από το πρόβλημα για να προσφέρει βιώσιμες λύσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είχατε αρκετές αναποδιές τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν θα πρέπει αυτό να το αφήσετε να σας καταβάλλει. Φροντίστε την υγεία σας, μια και είναι το πολυτιμότερο αγαθό σας και αντικρίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

ΤΡΙΤΗ 29.5.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται αρκετή προσοχή. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας στα χρονικά πλαίσια που έχετε στη διάθεση σας και κρατήστε ένα φιλικό επίπεδο με τους συνεργάτες σας, ότι και αν βρεθεί στον δρόμο σας…

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ανησυχίες για την υγεία σας φουντώνουν και η υποχονδριακή συμπεριφορά σας ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Αντί να φοβόσασθε για το τι μπορεί να συμβεί, αλλάξτε συνήθειες στην προσωπική σας ζωή που μπορούν να προκαλούν τα συμβάντα αυτά…

ΠΕΜΠΤΗ 31.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας! Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…