ΙΧΘΕΙΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην προσπαθείτε να διευθετήσετε προβλήματα τις πρωινές ώρες, γιατί δεν θα σας βγαίνει τίποτε από αυτά που επιδιώκετε. Μετά το μεσημέρι υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια… Αποφύγετε την επιθετική σας τακτική στο χώρο δουλειάς και προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε για να μπορέσετε να συνεργαστείτε αρμονικά.                  

 

ΠΕΜΠΤΗ 2.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφήστε τη γκρίνια και τη μιζέρια για όσα σας λείπουν και απολαύστε όσα καλά έχετε στη ζωή σας, και κυρίως, δείξτε ευγνωμοσύνη στα άτομα που σας στηρίζουν με την παρουσία τους. Είναι ίσως η κατάλληλη χρονική στιγμή να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε κάθε περιττή δαπάνη, όπως και κάθε καινούργιο ξεκίνημα. Κάτι που είχατε προγραμματίσει να αγοράσετε, ίσως σας βγει πολύ ακριβότερο από ότι αρχικά υπολογίσατε… Δεν είναι από τις μέρες που ευνοούν την επέκταση. Περιοριστείτε στα γνωστά και τετριμμένα…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.5.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Η ρομαντική σας πλευρά μπορεί να δυναμιτίσει τις επαγγελματικές σας προσπάθειες! Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες, γιατί θα χάσετε το παιχνίδι… Η ροπή σας επίσης στην πολυτέλεια και τα ακριβά αποκτήματα θα είναι έντονη, θα πρέπει όμως να την καταπιέσετε, εάν δεν θέλετε να δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό να ξεφουσκώνει!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην γίνεστε εριστικοί απέναντι στο ταίρι σας χωρίς λόγο! Προσγειωθείτε και εκτιμήστε όσα καλά αυτό σας προσφέρει, αντί να προβάλετε μόνο τα αρνητικά του. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με φίλους που εμπιστεύεστε, ακούστε όμως και αυτά που θα σας πούνε. Ίσως έχουν να σας προτείνουν κάποιες λύσεις που δεν είχατε σκεφτεί.   

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευκαιρίες θα εμφανιστούν και σήμερα στον δρόμο σας και μπορεί να κρύβονται εκεί που δεν το περιμένετε. Φανείτε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί για να κερδίστε όσα επιθυμείτε. Διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας εγκαίρως και ετοιμαστείτε για μια εντυπωσιακά θετική βραδιά. Τα καλύτερα έρχονται αφού δύσει ο ήλιος…

 

ΤΡΙΤΗ 7.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σχέση σας μοιάζει λίγο με το τραινάκι του τρόμο – πότε στα πάνω του, πότε στα κάτω του. Σήμερα είναι μια μέρα που επικρατεί ψυχρή ατμόσφαιρα και σχετική αδιαφορία… Αναφορικά με τα επαγγελματικά σας, μην σπαταλάτε τις δυνάμεις σας σε μη αποδοτικές ή μη παραγωγικές κινήσεις, γιατί στο τέλος θα κουραστείτε και θα απογοητευτείτε.                      

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην εμπλέκεστε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν και αποφύγετε αντιπαραθέσεις που είναι άνευ ουσίας. Η διπλωματική διέξοδος είναι προτιμότερη… Οι έριδες σας με κάποια πρόσωπα δεν ενδιαφέρουν και πολύ την ομήγυρη σας! Επικεντρώστε το ενδιαφέρον και την προσπάθεια σας σε πρακτικά θέματα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 9.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολλά και έντονα συναισθήματα σας μπλοκάρουν σήμερα. Βρείτε να ασχοληθείτε με κάτι μηχανικό για να ξεχαστείτε. Αυτό θα αμβλύνει τον έντονο συναισθηματικό πόνο που αισθάνεστε. Μπορείτε επίσης να διαπιστώσετε πόσο σημαντικό κομμάτι είναι οι φιλίες στη ζωή σας. Πείτε όσα σας βαραίνουν, χαλαρώστε με ένα ποτό και αύριο είναι μια καινούργια μέρα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να εφαρμόσετε έναν νέο, πιο πνευματικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή μια πιο ισορροπημένη και φιλοσοφημένη αντιμετώπιση της ζωής. Ίσως το στρες και μια πιθανή κατάθλιψη του τελευταίου καιρού να έβλαψαν τον οργανισμό σας και σήμερα θα αισθανθείτε πιθανών τις συνέπειες. Αντιμετωπίστε την ζωή με μια πιο θετική ματιά.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας σχέση προδιαγράφει η σημερινή σας μέρα. Τα πράγματα μπορούν σχετικά εύκολα να βγουν εκτός ελέγχου, γι αυτό καλό θα ήταν να χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή και ψυχραιμία. Όσο για τους αδέσμευτους, φαίνεται ότι εκδηλώνετε την ανάγκη σας να βρείτε ένα ερωτικό σύντροφο που να σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη. Ίσως να σας βγει όμως περισσότερο φιλική η σχέση που πάτε να ξεκινήσετε…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονα ερωτική διάθεση αλλά και πολύ δράση στον εργασιακό χώρο κρύβει η σημερινή μέρα. Είστε όμως αγωνιστές και πείσμωνες και θα τα βγάλετε πέρα, παρ όλο τον εργασιακό φόρτο.  Βρίσκετε καταφύγιο και κάποιες ευεργετικές στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι ή μεταξύ των αγαπημένων σας προσώπων.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφεθείτε στον ρυθμό που θα δώσει η μέρα. Μην προσπαθείτε να επιβάλετε το πρόγραμμα σας, γιατί άδικα θα εκνευριστείτε και ίσως να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα επιθυμούσατε. Η επικοινωνία με το φιλικό σας περιβάλλον θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάπως προβληματική σήμερα. Μην εστιάζετε όμως στα δυσάρεστα και φροντίστε να περάσετε καλά.

 

ΤΡΙΤΗ 14.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε παρορμητικοί και το ξέρετε. Εάν καταφέρετε να δαμάσετε τον ατίθασο χαρακτήρα σας θα έχετε πετύχει ένα σημαντικό βήμα προς την επιτυχία των επιδιώξεων σας. Η πίεση των τελευταίων ημερών πέρασε και σεις μπορείτε να ξαποστάσετε. Θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε της ευκαιρίας και να περάσετε όμορφες στιγμές με φιλικές παρέες.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάτι που μπορείτε να κάνετε σήμερα, μην το αφήνετε με την γνωστή αναβλητικότητα σας για αύριο. Ίσως να αφήσετε μια σημαντική ευκαιρία να πάει χαμένη. Γίνετε λίγο πιο επικοινωνιακοί με τον περίγυρο σας, κάτι που θα βοηθήσει να αλλάξει το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον υπέρ σας και να φέρει νέες ευκαιρίες.

 

ΠΕΜΠΤΗ 16.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εργασία σας θα σας απασχολήσει κατά την σημερινή μέρα, καθώς κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας θέσουν σε κατάσταση συναγερμού. Οι μέχρι τώρα δυσκολίες στην ζωή σας, σας έκαναν αρκετά σκληρό άτομο και εσωστρεφές. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να μάθετε να γελάτε, ακόμη και με τις αναποδιές που σας βρίσκουν. Κινηθείτε προσεκτικά και συνετά και όλα θα πάνε καλά.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε εξελίξεις που θα αναδείξουν την δουλειά σας και θα προωθήσουν σε μελλοντικό χρόνο την καριέρα σας. Βγαίνουν στην επιφάνεια οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και μπορεί να συνδυαστούν με τα επαγγελματικά σας πλάνα. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με προσοχή και υπευθυνότητα για να μην εκπλαγείτε…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.5.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Σας απασχολούν σκέψεις γύρω από τα επαγγελματικά σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας για να σας οδηγήσει με ασφάλεια. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Η απροσεξία ή η πίεση του χρόνου μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα κάποια μικροατυχήματα σήμερα. Φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.5.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις τόσο στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις. Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να οπλιστείτε με θάρρος και να αντιμετωπίσετε τις εργασίες που θεωρείτε δύσκολες, επικίνδυνες, δυσάρεστες ή απλώς ξένες προς το στυλ της ζωής σας. Υπάρχει λόγος που πρέπει να τις κάνετε… Είναι ωστόσο μια πολύ καλή μέρα για αναψυχή και ξεκούραση! Μην κλαίτε τα χρήματα που θα δαπανήσετε και θεωρήστε ότι κάνετε μια επένδυση για τον εαυτό σας.

 

ΤΡΙΤΗ 21.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην ονειροβατείτε και προσπάθησε να καταλάβετε τις απόψεις των γύρω σας, χωρίς να το παίζεται έξυπνοι. Μην θέλετε να ξεχωρίσετε, γιατί  θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα σαν μέλος μιας ομάδας. Καθώς οι επιλογές σας γίνονται όλο και πιο επαναστατικές χρειάζεται προσοχή, γιατί ο αέρας της ελευθερίας μπορεί να είναι μεθυστικός και να χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια καλή ημέρα για ήσσονος σημασίας αγορές, ευχάριστες συνομιλίες, για μικρά ταξίδια ή αποδράσεις και περιπάτουςΑδράξτε την ευκαιρία και απολαύστε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους. Μια αλληλεπίδραση με κατοικίδια ζώα μπορεί να σας φέρει χαρά και να έχουν μια θεραπευτική επίδραση στην υγεία σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 23.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Να ακούτε την εσωτερική φωνή σας πιο συχνά! Είστε κατ εξοχήν μεταφυσικό ζώδιο και θα πρέπει να εμπιστεύεστε τον ανώτερο σας εαυτό. Θα μπορέσετε με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσετε το σύντροφό σας ή μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.  Θα πρέπει να αποφύγετε όλα όσα σας εμποδίζουν από το να απολαμβάνετε τη ζωή από το μεσημέρι και μετά.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για τη δημιουργικότητα, την πνευματική σας αφύπνιση και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Σήμερα μπορεί να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας επαγγελματικής πορείας! Να είναι πιο κοινωνικοί  και απλοί. Να αποφύγετε ωστόσο να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να ερμηνευθεί ως αλαζονικό.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κατά το πρώτο μισό της μέρας μπορεί να γίνουν κάποια λάθη στρατηγικής που μπορούν να σας στοιχίσουν στην μετέπειτα πορεία σας. Πράγματα που θεωρείτε σημαντικά θα πρέπει να συζητήσετε νωρίς το πρωί με καθαρό μυαλό.  Κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών ότι θα είστε σε θέση για νηφάλια και ψύχραιμη αναλύουν των γεγονότων και αντικειμενική αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σημερινή ημέρα προωθεί ευνοϊκά τις επιχειρήσεις, τα απομακρυσμένα ταξίδια και την συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες. Μπορείτε να γίνετε ηγέτες και να πραγματοποιήσετε το παλιό σας όνειρο χάρη στην ενεργό δράση σας. Υπάρχει επίσης ένα ξαφνικό ενδιαφέρον για τη ζωή εκείνων που βρίσκονται μακριά από σας. ίσως σκεφτείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πρωί είναι η πιο αγχωτικό διάστημα της ημέρας. Να μην παραιτηθείτε όμως από καμία δραστηριότητα. Μπορεί αυτό που θα βιώσετε  να σας δώσει μια πραγματική ικανοποίηση μέσα από την δημιουργική σας έμπνευση. Περάστε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας ή με νέους ανθρώπους, εάν έχετε τη δυνατότητα. Όταν αλληλεπιδράτε με τη νεολαία, η διαφορά απόψεων μπορεί ξαφνικά να αποδειχθεί παραγωγική και τονωτική.

 

ΤΡΙΤΗ 28.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σήμερα στις προοπτικές που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα, ή ακόμη να σας απασχολήσει η επίλυση ενός μυστηρίου. Μπορεί επίσης να βιώσετε περιστασιακές ερωτικές περιπέτειες, που καλό θα ήταν να κρατήσετε μακριά από την 0οικογένεια σας εάν είστε παντρεμένοι, ή να συμμετέχετε σε ίντριγκες.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο ανορθόδοξος τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης προβλημάτων θα είναι χρήσιμος σήμερα σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αναστατώσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σήμερα, αλλά οι δυσκολίες που θα προκαλέσουν δεν θα είναι ιδιαίτερες μεγάλες. Η δική σας αυξημένη συναισθηματικότητα μπορεί να εμποδίζει την εργασία και την ισορροπία της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των προσπαθειών σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 30.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κατά το πρώτο μισό της ημέρας θα πρέπει να επικεντρωθεί στην δουλειά σας, δίνοντας έμφαση στη σωστή διαχείριση του χρόνου και των φυσικών σας δυνάμεων.  Ορισμένα σχέδια και στρατηγικές θα πρέπει να αναθεωρηθούν. Αλλά παρά τις καθυστερήσεις και κάποιες αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν, η ζωή είναι καλή μαζί σας!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να επιμείνετε στο τρέχον σχέδιο σας! Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ακεραιότητα σας και να παραμείνετε υπόδειγμα για την αξιοπιστία σας, ακόμη και αν οι εταίροι σας προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα σας. Οι πρωινές ώρες μπορεί να χαρακτηρίζονται από απρόσμενη οξυθυμία. Τα άστρα  συνιστούν να αποκλείσετε οποιαδήποτε μη επείγουσα δραστηριότητα ή επαφή από την ατζέντα σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…