ΙΧΘΕΙΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές. Καθόλου παράξενο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.3.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ)

Πιο ισορροπημένο συναισθηματικά από εσάς, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε σήμερα. Το σπίτι είναι ο χώρος που θα αποδώσετε καλύτερα σήμερα. Πείτε όχι σε ποτό.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έντονη η διάθεση ανταγωνισμού και πολεμικής. Αποφύγετε την ξεροκεφαλιά στις αποφάσεις σας για να μην δημιουργήσετε προβλήματα από το πουθενά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με τη μαχητικότητα που σας διακρίνει, αλλά και την υπομονή, εύκολα θα φθάσετε στο στόχο και την αναγνώριση, μια που διαθέτετε τη στόφα του αρχηγού.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις σχετικές με θέματα ομορφιάς. Κάποιο πρόβλημα υγείας ξεπερνιέται.

ΤΡΙΤΗ 6.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με όπλα το ταλέντο και τη λογική, μπορείτε να έχετε επιτυχία σε επιχειρήσεις σχετικές με την ομορφιά, την επικοινωνία ή την εκπαίδευση.  Κάποια προβλήματα με τους απογόνους σας μπορούν να σας προβληματίσουν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα στα επαγγελματικά σας, το αποτέλεσμα όμως φαίνεται να μην σας ικανοποιεί απόλυτα. Μην τα βάζετε κάτω!

ΠΕΜΠΤΗ 8.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 10/7)

Οι εμπορικές σας δραστηριότητες προβλέπονται επικερδείς, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα, παιδιά, διδασκαλία και εκπαίδευση.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.3.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να μαγέψετε τα πλήθη. Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας, αποκρούετε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθείτε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι απρόσμενο θα δώσει μια χαρούμενη νότα στην μέρα σας. Για κάποιους μπορεί να είναι μια κληρονομιά, για κάποιους άλλους μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται σήμερα από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα έχουν μεγαλύτερη εύνοια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι ιδανική για θέματα εκπαίδευσης ή επιμόρφωσης! Προσοχή θα χρειαστεί όμως στον χειρισμό των οικονομικών σας υποθέσεων, μια και η μεγάλη αισιοδοξία μπορεί να σας βλάψει.

ΤΡΙΤΗ 13.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, είναι καλός οιωνός και θα σας δώσει πράγματι τύχη και μια ξεχωριστή μέρα. Προσέξτε όμως τη δίαιτά σας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσεκτικά διαχειριστείτε τα οικονομικά σας!!!

ΠΕΜΠΤΗ 15.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εμμονή σας στην λεπτομέρεια και η ανάγκη σας για την τελειότητα της δουλειάς σας είναι αυτά τα χαρακτηριστικά σας που θα ανοίξουν σήμερα κάποιες πόρτες!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, προσελκύουν τους θαυμαστές σας και ευνοούν τις υποθέσεις σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.3.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ)

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στη σχέση σας με το ταίρι σας. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το αξίζουν!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε εξαιρετικά επικοινωνιακοί σήμερα και η διάθεση σας είναι πολύ καλή! Ούτε καν οι μικρές αναποδιές και δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα μπορούν να σας χαλάσουν τη μέρα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας.

ΤΡΙΤΗ 20.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους χειρισμούς σας, γιατί μπορεί να πληγεί η δημόσια εικόνα σας από μια λανθασμένη σας κίνηση. Και βέβαια οι ανταγωνιστές σας καραδοκούν να σας κατασπαράξουν…

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν είναι από τις δημιουργικές σας μέρες η σημερινή! Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και αφήστε τα μεγάλα και σπουδαία για κάποια στιγμή που θα αισθάνεστε καλύτερα.

ΠΕΜΠΤΗ 22.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 15/4)

Μια ευχάριστη περιπέτεια, πιθανόν ερωτικής φύσης θα τονώσει την πληγωμένη σας φιλαρέσκεια. Προσοχή όμως στα επακόλουθα, ειδικά εάν είστε δεσμευμένοι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας, είναι τα όπλα της επιτυχίας. Θέματα σχετικά με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή δικαστήρια μπορούν να βρουν λύση, καθώς έχετε εξαιρετικό ένστικτο και αντοχή στο κυνήγι των στόχων σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια τυχερή μέρα η σημερινή, ειδικά σε θέματα οικονομικών! Υπάρχει έντονη η πιθανότητα να σας έρθουν χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε σήμερα τύχη στον οικονομικό τομέα και στη δουλειά σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, είτε για να επενδύστε κάποια χρήματα, είτε με μια καινούργια συμφωνία που θα σας χτυπήσει τη πόρτα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πρέπει να δουλέψετε σκληρά για την επιτυχία σήμερα και η τύχη σας χαμογελά στην καριέρα και στα οικονομικά σας! Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν!

ΤΡΙΤΗ 27.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια κινητικότητα θα παρουσιαστεί σήμερα σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα, αλλά δεν φαίνεται να προχωρούν, λόγω των πολλών δυσκολιών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει διάχυτος ρομαντισμός που σας ωθεί σε κάποια περιπέτεια ή ένα ταξίδι με αγαπημένο πρόσωπο. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να πάρετε κάποιες αποστάσεις από την καθημερινότητα σας.

ΠΕΜΠΤΗ 29.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην παρασύρεστε σε κραιπάλες, γιατί δεν ξέρετε που θα καταλήξετε… Ένας έρωτας ίσως χτυπήσει την πόρτα σας, με το μαλακό όμως εάν είστε δεσμευμένοι…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι αφιερωμένη στο σπίτι και την οικογένεια! Επικοινωνήστε, αφιερώστε χρόνο στα δικά σας άτομα και χαρείτε κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.3.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Δείξτε μεθοδικότητα στην δουλειά σας και κάντε καλό προγραμματισμό των οικονομικών σας! Ιδίως τα οικονομικά σας χρειάζονται μεγάλη προσοχή για να μην ξεφύγετε στις δαπάνες.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…