ΙΧΘΕΙΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια εξαιρετικά ρομαντική μέρα για το ζώδιο σας η σημερινή. Προσφέρεται για ρομαντικές βόλτες με το ταίρι σας ή για μια ερωτική εξομολόγηση σε μια καινούργια κατάκτηση σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορείτε να κάνετε καινοτόμες κινήσεις σήμερα στο επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα σας παιδέψουν αρχικά λίγο, θα είναι όμως για το καλό σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι προσπάθειες που καταβάλετε θα ανταμειφθούν ηθικά ή υλικά, κάτι που θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

ΤΡΙΤΗ 4.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μετά τα μισά της μέρας ίσως να σας περιμένει μια εξαιρετική έκπληξη, μια και έχετε πολλές πιθανότητες να γίνετε αποδέκτες μιας πρότασης συνεργασίας. Εάν συμφωνήσετε στους γενικούς όρους, η συνεργασία θα είναι πολύ αποδοτική.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι εύκολη η μέρα σας, και κυρίως προς το τελείωμα της. Θα πρέπει να κάνετε σημαντικούς συμβιβασμούς και αυτό θέλετε να το αποφύγετε πάση θυσία. Ο κόπος σας όμως είναι μάταιος…

ΠΕΜΠΤΗ 6.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 17/4/18

Έχετε μια ακαταμάχητη γοητεία σήμερα που σας βοηθάει να πετύχετε ότι έχετε βάλει στο μυαλό σας και περνά από το χέρι σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε στις σειρήνες του έρωτα, ακόμη και αν ξέρετε ότι δεν θα πρέπει να ενδώσετε…

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εντάσεις προοιωνίζει η μέρα σε προσωπικό επίπεδο και δεν σας συμφέρει να ανεβάσετε τους τόνους της συζήτησης, γιατί θα χάσετε και το ελάχιστο δίκιο που μπορεί να έχετε.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Προβλήματα εμφανίζονται στο εργασιακό σας περιβάλλον με συνεργάτες ή προϊσταμένους. Κάντε προσεκτικές κινήσεις για να διατηρήσετε τον έλεγχο της κατάστασης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επιτυχία θα σας φέρει η σημερινή μέρα με την σύναψη μια συμφωνίας πιθανόν με το εξωτερικό ή την εμφάνιση ενός καινούργιου μεγάλου πελάτη που θα σας ξελασπώσει…

ΤΡΙΤΗ 11.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα όνειρα σας πραγματοποιούνται σταδιακά, οπότε δεν χρειάζεται εμμονή με τους στόχους σας. Χαλαρώστε λίγο και απολαύστε τη μέρα σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέξτε τις κινήσει σας, γιατί ίσως να πληγώσετε κάποια άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να χαλάσετε τις σχέσεις σας. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν φρόνιμο τώρα…

ΠΕΜΠΤΗ 13.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σήμερα στη δουλειά σας, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της μέρας. Επικεντρώστε τις προσπάθειες σας ωστόσο να λύσετε ένα θέμα που θα δημιουργηθεί το απόγευμα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιοι Ιχθείς θα αισθανθούν σήμερα ότι η ερωτική τους σχέση περνάει σε ένα νέο και πιο βαθύ επίπεδο. Από την άλλη όμως, κάποια πράγματα που προγραμματίσατε δεν θα σας βγουν…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια πράγματα που τα χειρίζεστε με περισσή ελαφρότητα ή κάποια άλλα που επιλέγετε να τα αγνοείτε θα δημιουργήσουν μια σειρά προβλημάτων στους γύρω σας, απλά…

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι ρυθμοί θα είναι τόσο γρήγοροι σήμερα που θα δυσκολευτείτε να παρακολουθήσετε τα όσα θα διαμείβονται γύρω σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διαίσθηση σας θα λειτουργεί αποτελεσματικά, με συνέπεια να αποφεύγετε τις παγίδες, ενώ η έμπνευση σας θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε!

ΤΡΙΤΗ 18.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες καινούργιες κοινωνικές επαφές και γνωριμίες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον στον τομέα της καριέρας σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την απόλυτη αίσθηση το τι είναι καλό για σας και την καριέρα σας και τι δεν είναι οπότε μπορείτε να κάνετε με ευκολία τις επιλογές σας.

ΠΕΜΠΤΗ 20.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι καλή για καινοτομίες, θα πρέπει όμως να είναι οι κινήσεις σας καλά μελετημένες για να μην εκτεθείτε σε ανώφελα ρίσκα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε τη διάθεση να πειραματιστείτε, αποφύγετε όμως τους πειραματισμούς και τους νεωτερισμούς που έχουν σχέση με χρήματα γιατί θα χάσετε…

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να είστε πρακτικοί στις λύσεις που θα κλιθείτε να βρείτε για τα θέματα που θα σας απασχολήσουν και να δείξετε αυτοσυγκράτηση στις ενέργειες σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ακόμη και οι πιο ρουτινιάρικες δουλειές μπορούν να γίνουν πηγή έμπνευσης για κάποιον που αγαπά αυτό που κάνει και να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο…

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βασιστείτε στη διαίσθηση σας, γιατί αλλιώς θα είναι δύσκολο να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα σήμερα και να χαράξετε την πορεία σας.

ΤΡΙΤΗ 25.9.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Ημέρα επικοινωνίας και συνδυασμένων ενεργειών η σημερινή. Μην αρνείστε τη βοήθεια σας σε άτομα που τη χρειάζονται και βρίσκονται στο περιβάλλον σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η οκνηρία δεν ανταμείβεται ποτέ, γι αυτό αφήστε την τεμπελιά και ανασκουμπωθείτε. Το μέλλον είναι εκεί και σας περιμένει να το αδράξετε.

ΠΕΜΠΤΗ 27.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια μέρα που δεν είναι δυνατό να μην σας ευχαριστήσει! Κάτι απρόβλεπτο και εξαιρετικά θετικό, ανάλογα με το είδος της δραστηριότητας που έχετε, θα δώσει ώθηση στα σχέδια σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση για να αποφύγετε τις παγίδες και τους πειρασμούς που θα βρεθούν στο δρόμο σας…

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξετε τον προγραμματισμό που κάνατε για την σημερινή μέρα λόγω έκτακτων και απρόβλεπτων γεγονότων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.9.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 22/4/18

Θα χρειαστεί δημιουργική δουλειά, αποφασιστικότητα και επιμέλεια για να κάνετε το επόμενο βήμα στον επαγγελματικό σας τομέα. Εάν ασχοληθείτε σοβαρά, θα καταφέρετε όλα αυτά που ονειρεύεστε.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…