ΙΧΘΕΙΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Ιουλίου 2019 !

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

 

Ο Άρης, ο πλανήτης που κυβερνά τον οίκο του ωροσκοπίου σας, σχετικό με τα χρήματα από την εργασία, διέρχεται τον Ιούλιο τον 6ο οίκο (εργασία και υγεία) του ωροσκοπίου σας. Σε πρώτη ανάγνωση, τα χρήματα θα έρθουν μέσα από σκληρή και σοβαρή δουλειά, αφοσίωση και αγαστή συνεργασία με συναδέλφους. Να είστε επιφυλακτικοί με φήμες που θα κυκλοφορήσουν μετά τις 10 Ιουλίου που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις στην δουλειά. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία σας, καθώς μπορεί να προκαλέστε χωρίς να το θέλετε εχθρότητες μεταξύ των συναδέλφων, ενώ θα προσπαθείτε να επιλύσετε προβλήματα. Εάν έχετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε μια παλιά συνεργασία σας, δεν θα καταφέρετε με τα μαλώματα να βρείτε το δίκιο σας, ούτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας χρήματα. Εκεί χρειάζεται διπλωματική προσέγγιση για να κλείσετε οριστικά το κεφάλαιο αυτό. Αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα ξαναζήσουν την περίοδο αυτή άγχη και φοβίες αναφορικά με τα οικονομικά τους. Ίσως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσετε τις επιλογές σας και να σκεφτείτε σοβαρά να αλλάξετε εργασιακή στέγη ή και επάγγελμα, ακόμη και να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση. Ο Δίας είναι ακόμη ανάδρομος στον οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με την καριέρα σας και σας ωθεί σε μεγάλες αναθεωρήσεις στον τομέα αυτό. Συνιστάται να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις, να ανανεώσετε τις στρατηγικές σας και να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό και κοινωνικό σας προφίλ. Προς το τέλος του μήνα ίσως σας επιστρέψουν κάποια δανεικά ή να σας δώσουν κάποια από τα χρήματα που σας οφείλουν από τη δουλειά.

 

Συναισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Έχετε σημαντικά τονισμένη τη δύναμη της αποπλάνησης αυτό το μήνα, φίλοι Ιχθείς! Εκπέμπετε συναίσθημα, τρυφερότητα και έχετε πολύ καλές ευκαιρίες να κάνετε επανεκκίνηση της ερωτικής και συναισθηματικής σας ζωής. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση που δείχνει καλά δείγματα, τώρα είναι μια περίοδος που θα σκεφτείτε να περάσετε στο επόμενο λογικό εξελικτικό βήμα. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο (έρωτας, φλερτ και σχέσεις), αλλά ο οίκος αυτός επηρεάζεται επίσης και από την σεληνιακή έκλειψη στις 17/7. Έτσι, νέοι έρωτες μπορεί να ανθίσουν, παλιές και προβληματικές σχέσεις να τελειώσουν. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι, ότι η συναισθηματική σας ζωή θα βιώσει καθοριστικές στιγμές! Ο Ερμής, κυβερνήτης του 7ου οίκου σας ( συνεργασίες, συνεταιρισμοί και γάμος) είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου στον 5ο οίκο σας, γεγονός που συνιστά προσεκτικές κινήσεις στα συναισθηματικά σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να καταλάβετε πως αισθάνεστε για το άτομο που έχετε δίπλα σας ή εάν αυτό που έχετε, είναι αυτό που θέλετε. Σε μακροχρόνιες σχέσεις και πολυετείς γάμους η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει μια πολυπόθητη αναγέννηση στην σχέση, μέσα και από την ανανέωση της ερωτικής τους ζωής. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο κάποιας ζήλιας, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στο να εμπλουτίσετε λίγο την κοινωνική σας ζωή. Είναι επίσης πολύ καλή χρονική στιγμή να επαναπροσδιορίσετε τους όρους, κάτω από τους οποίους λειτουργεί ο γάμος ή η σχέση σας και να μοιράσετε τις ευθύνες σε μια καινούργια βάση.

Σημαντικοί αριθμοί

 

1, 9, 13

 

Σημαντικές ημερομηνίες

 

9, 14, 22, 23, 27

 

Συμβουλή

 

Να είστε επιφυλακτικοί με συγγενικά πρόσωπα που θα επιζητήσουν με ζέση επαφή μαζί σας, γιατί έχουν πονηρούς σκοπούς και αποβλέπουν στο πορτοφόλι σας. Έχουν κάθε πρόθεση να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι είστε συμπονετικοί και να σας βάλουν στο χέρι.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2021

Επαγγελματικά &nd…