ΙΧΘΕΙΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Στον τομέα της καριέρας, φίλοι Ιχθείς, το πλανητικό σκηνικό του μήνα σας  οπλίζει με αποφασιστικότητα να πετύχετε! Οι φιλοδοξίες σας για ένα καλύτερο μέλλον και θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες. Αρωγός στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας μπορεί να είναι η προσωπική σας γοητεία αλλά και οι κοινωνικές σας σχέσεις. Άτομα με ισχύ μπορεί να σας παρέχουν προστασία, ώστε να μην κινδυνέψετε από πισώπλατα μαχαιρώματα. Πέρα όμως από το περιβάλλον που μπορεί να αποδειχθεί φιλικό, η επιτυχία θα έρθει μόνο μετά από έντονη, σοβαρή και επίπονη προσπάθεια, και υπό την προϋπόθεση ότι θα φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά! Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν οι ευκαιρίες για οικονομική ανάσα, μην περιμένετε όμως να σας χαριστεί τίποτε. Θα πάρετε τόσα, για όσα αποτιμηθεί η προσφορά σας, και τίποτε επιπλέον…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο μήνας αυτός θα χαραχθείς το μυαλό σας σαν ο μήνας – ορόσημο κατά τον οποίο βάλατε στην άκρη τις ρομαντικές σας ιδέες και τους ιδεαλισμούς και είδατε την πραγματικότητα κατάματα. Οι αναστολές σας πηγαίνουν περίπατο και κυνηγάτε το όνειρό σας. Με καθαρό μυαλό, απαλλαγμένο από αυτοπεριορισμούς, και μέσα από μια αληθινή επικοινωνία μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες αυτή την περίοδο και καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτούν, μια και τέτοια δώρα σπάνια έρχονται.

Όσο για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας απογυμνώνετε την σχέση σας από όλη την ρομαντική διάθεση που τη κάλυπτε και βλέπετε πια την καθαρή αλήθεια. Απαλλαγμένοι από το ψυχικό φορτίο και τις αναστολές που κουβαλούσατε, εισέρχεστε σε μια περίοδο δυναμικής δράσης και διεκδίκησης, με την ελπίδα και την προσδοκία να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…