ΙΧΘΕΙΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, θα βρίσκεται στον οίκο των επαγγελματικών σας κατά τον Φεβρουάριο, με συνέπεια να θέτε τολμηρούς στόχους και να τους κυνηγάτε. Πολλές φορές η παρουσία του Άρη μας οδηγεί σε πλάγιες πρακτικές, σε αθέμιτο ανταγωνισμό ή και σε συγκρούσεις με την ιεραρχία, αυτή τη στιγμή όμως, και λόγω της όψης τους με τον Δία, δείχνει τα θετικά του χαρακτηριστικά και σας βοηθάει να πετύχετε τους στόχους σας και να βγάλετε χρήματα. Η όψη αυτή Άρη-Δία θα φέρει ταξίδια ή συνεργασίες σε μεγάλη απόσταση. Μπορεί επίσης και το διαδίκτυο να έχει θετική επιρροή στην καριέρα σας. Καλύτερο από κάθε άποψη για τα επαγγελματικά σας το τρίτο δεκαήμερο του μήνα!

Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή, ιδίως σε θέματα νέων χρηματοδοτήσεων, ενώ μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα από το παρελθόν. Κάντε έναν καλό προϋπολογισμό των δαπανών σας και σκεφτείτε δύο φορές πριν να προχωρήσετε σε νέες αγορές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι μάλλον χλωμό και αδιάφορο, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα ουδέτερο τομέα του ωροσκοπίου σας. Στις 11 Φεβρουαρίου όμως περνάει στο ζώδιο σας και η ατμόσφαιρα ζωντανεύει αυτόματα! Περισσότερη ψυχική επαφή αλλά και μεγαλύτερο δέσιμο θα φέρει ο μήνας στους δεσμευμένου του ζωδίου σας! Αρμονία θα βασιλεύει στη σχέση σας και είναι μια περίοδος ιδανική για την εμβάθυνση της. Το τρίτο δεκαήμερο αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερο, καθώς η θετική όψη Αφροδίτης-Δία φέρνει την ευτυχία στην ζωή σας! Από κοινωνικής άποψης, είναι η εποχή που χαίρεστε τις φιλικές παρέες και διασκεδάζετε με την ψυχή σας, ξεχνώντας για λίγο τα άγχη και τα προβλήματα.

Το δεύτερο μισό του μήνα θα σημαδευτεί από έντονη σεξουαλική δραστηριότητα για τους αδέσμευτους. Πολλές οι επαφές, πολύ διασκέδαση, πολλές οι γνωριμίες και πολύ σεξ! Το πλανητικό σκηνικό θα σας φέρει πολύ κοντά σε κάποιο άτομο που θα γνωρίσετε,  με μια ψυχική επαφή που είχατε καιρό να αισθανθείτε. Και για σας το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να φέρει μια πολύ θετική αλλαγή στην αισθηματική σας ζωή!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…