Καρκίνος – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 8/7 έως και 14/7/2019

Επαγγελματικά – καριέρα :

Αυτό το επταήμερο με τον Άρη από τον Λέοντα στον 2ο οίκο σας, θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς σε μεγάλη έκταση για να μπορέσετε να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα! Ξεχάστε το υπερμέγεθες «εγώ» σας, αφήστε τις γκρίνιες και τις μοιρολατρίες στην άκρη, ξεχάστε εν ολίγοις αυτά που ξέρατε, γιατί ζούμε σε εποχές που είναι πολύ απαιτητικές. Θα πρέπει να προσφέρετε την βοήθεια σας σε συνεργάτες ή συναδέλφους για να σας βοηθήσουν με την σειρά τους και αυτοί. Το ομαδικό παιχνίδι είναι αυτό που μπορεί να εγγυηθεί ως ένα βαθμό την επιβίωση σας! Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα στα οικονομικά σας βελτιώνεται κάπως, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το γιορτάσετε τσακίζοντας τον λογαριασμό σας στην αγορά…

Αισθηματικά – κοινωνικά :

Με εξαίρεση το διάστημα στις αρχές της εβδομάδας που ίσως σας βασανίσουν αμφιβολίες που να αφορούν τα αισθήματα σας ή την αφοσίωση του συντρόφου σας, οι μέρες είναι ιδανικές για προσέγγιση του συντρόφου σας και επίλυση με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες των όποιων διαφορών υπάρχουν με την θέση του Πλούτωνα στον 7ο οίκο σας. Φροντίστε να δείχνετε τα συναισθήματα της αγάπης και αφοσίωσης σας στο ταίρι σας, μέσα από κινήσεις ή δράσεις που ξέρετε ότι του αρέσουν και τον ευχαριστούν.
Και για τους singles του ζωδίου όμως υπάρχουν καλές προοπτικές να συναντήσουν μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνουν αυτό το επταήμερο, το έτερο τους ήμισυ!

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/11 έως 1/12/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά &Mu…