Καρκίνος – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις απo 06/05 έως και 12/05/2019

Οι πλανήτες η θέση του Άρη από τους Διδύμους στον 12ο οίκο σε συνδυασμό με την αντίθεση του Δία ανεβάζουν  τους  τόνους  και δημιουργούνται  προστριβές  με συνεργάτες και φιλικό περίγυρο. Κινηθείτε αυτόνομα, διότι κάποιες υποσχέσεις που σας δόθηκαν στον παρελθόν για περεταίρω βοήθεια, είναι δύσκολο να τηρηθούν.

Πλανητικά δεν ευνοούνται  οι νέες συνεργασίες και τα κλεισίματα εκκρεμοτήτων που σας έχουν γεμίσει με άγχος το τελευταίο διάστημα με το τετράγωνο του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σας. Προσπαθήστε να διώξετε παλιές οφειλές και κάνετε σωστό χειρισμό των χρημάτων σας αποφεύγοντας περιττά έξοδα και αγορές. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα  στις 9 .5 και την θέση του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω οι σχέσεις στον τομέα του γάμου προβλέπετε να κλονιστούν! Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά αλλάζοντας το τοπίο, έστω και μόνοι σας… Οι singles  του ζωδίου θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσετε ξέγνοιαστοι περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Μια επίσκεψη στο ινστιτούτο για την ανανέωση της εμφάνιση σας θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση ενώ το ανανεωμένο σας στυλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία χαρίζοντας σας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν της μπαταρίες σας.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο www.tlife.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικές προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …