Καρκίνος – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 14/10 έως και 20/10/2019!

Επαγγελματικά – καριέρα

Οι πλανήτες ανεβάζουν  τους  τόνους  και δημιουργούνται  προστριβές  με συνεργάτες  και φιλικό περίγυρο. Κινηθείτε αυτόνομα, διότι κάποιες υποσχέσεις που σας δόθηκαν στον παρελθόν για περεταίρω βοήθεια, είναι δύσκολο να τηρηθούν.

Πλανητικά δεν ευνοούνται  οι νέες συνεργασίες και τα κλεισίματα εκκρεμοτήτων που σας έχουν γεμίσει με άγχος το τελευταίο διάστημα με τον Άρη σε πτώση. Προσπαθήστε να διώξετε παλιές οφειλές και κάνετε σωστό χειρισμό των χρημάτων σας αποφεύγοντας περιττά έξοδα και αγορές.

 

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά αλλάζοντας το τοπίο, έστω και μόνοι σας… με την θέση του Δία από τον Τοξότη να σας ευνοεί. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσετε ξέγνοιαστοι περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Μια επίσκεψη στο ινστιτούτο για την ανανέωση της εμφάνιση σας θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση ενώ το ανανεωμένο σας στυλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία χαρίζοντας σας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν της μπαταρίες σας.

 

Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …