Καρκίνος – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 21/10 έως και 27/10/2019 !

Επαγγελματικά – καριέρα

Τα άστρα  ευνοούν τα οικονομικά σας τα οποία θα παρουσιάσουν βελτίωση. Τα άστρα προβλέπουν ότι θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες αλλά θα πρέπει να εξετάσετε κατά πόσο θα σας αποδώσουν οικονομικά πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε και προσέξτε γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν όσο καλά και αν φαίνονται όλα. Ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι περιορισμένος και έτσι δεν θα μπορέσετε να χαρείτε τις μικρές χαρές της ζωής καθώς οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές και θα πιεστείτε αλλά να ξέρετε ότι στο τέλος θα βγείτε νικητές όταν περάσει η μπόρα. Προσέξτε πολύ όλο το επταήμερο τις κινήσεις σας στον οικονομικό τομέα, αφού μπορείτε πολύ εύκολα να παραπλανηθείτε και να υπογράψετε λάθος συμφωνίες που θα σας προβληματίσουν μελλοντικά.

 

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Τα άστρα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας το επταήμερο αυτό. Προσέξτε όσοι έχετε μόνιμο δεσμό πως συμπεριφέρεστε στο έτερο ήμισυ σας και μη γίνεστε κτητικοί και υπερβολικά ζηλιάρηδες αν θέλετε η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής διαφορετικά το έχετε χάσει το παιχνίδι. Στους ελεύθερους, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στα προσωπικά σας. Η θέση των πλανητών ευνοεί την οικογενειακή σας κατάσταση με τον Ήλιο να περνά στον 5ο οίκο στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας. Προσπαθήστε να τον πλησιάσετε και να τον κάνετε να ανοιχτεί και να σας πει τι τον απασχολεί. Οι ελεύθεροι νέα άτομα θα σας πλησιάσουν και ο ερωτισμός σας θα ανέβει κατακόρυφα !!!

 

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …