Καρκίνος – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 1.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η εργατικότητα, η σοβαρότητα και το αίσθημα του επαγγελματικού καθήκοντος θα σας φέρει σημαντικές αλλαγές προς όφελος σας στο άμεσο μέλλον. Χαλαρώστε και ζήστε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.

Δευτέρα 2.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα φέρει στο προσκήνιο θέματα οικονομικής φύσεως που σας προκαλούν άγχος και απαισιοδοξία. Αρκετές καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών και χρεών θα σας πιέσουν αρκετά. Μην επιβαρύνετε το σύντροφο σας με παράλογες ζήλιες και γκρίνιες.

Τρίτη 3.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αποφύγετε περιττά έξοδα με το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Τα επαγγελματικά σας απαιτούν πράγματα και πολύ περισσότερη εργασία από εσάς. Μην ανησυχείτε όμως, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι προς όφελος σας μελλοντικά.

Τετάρτη 4.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η διάθεση σας θα είναι κάπως περίεργη σήμερα. Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά.

Πέμπτη 5.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας λίγο αργότερα. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Παρασκευή 6.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Ακόμα και το πιο καλά οργανωμένο σας ραντεβού σήμερα μπορεί να ανατραπεί. Μη γίνεστε εριστικοί και τόσο ευαίσθητοι με το ταίρι σας. Μην είστε στα πρόθυρα να τερματίσετε τη σχέση σας. Πάρτε αποφάσεις και μην πιέζετε τον εαυτό σας.

Σαββάτο 7.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί διάχυτες διαφωνίες εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Κυριακή 8.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η εσωστρέφεια σας θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Ανοίξτε την ψυχή σας και εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα σας δεν θα κάνει καθόλου κάλο στη σχέση σας.

Δευτέρα 9.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Κλίμα έντασης και εκνευρισμού θα σας χαλάσει τη διάθεση. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλέκονται στα αισθηματικά σας. Περάσατε δια πυρός και σιδήρου. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σας.

Τρίτη 10.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί θα κάνετε πολλές ζημιές σε πολλαπλά επίπεδα.

Τετάρτη 11.12.2019 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα, με μια παράλληλη βελτίωση των οικονομικών σας.

Πέμπτη 12.12.2019 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

Οι πλανήτες θα σας φέρουν μικροπροβλήματα σήμερα και συγκρούσεις. Άγχος και στρες σας πιέζει υπερβολικά. Προσοχή στις μετακινήσεις. Δεν ευνοούνται μυστικές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

Παρασκευή 13.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα! Για τους αδέσμευτους μια καινούργια γνωριμία μπορεί να γεννήσει ένα ερωτικό ενδιαφέρον με καλές προοπτικές για μια μελλοντική σχέση. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.

Σαββάτο 14.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Θα κάνετε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει πολύ. Προσοχή όμως στις ξαφνικές αποκαλύψεις. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά προς όφελος σας.

Κυριακή 15.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας σήμερα. Στα αισθηματικά θα γίνει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και έξοδα.

Δευτέρα 16.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας. Κάποια μυστικά φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια και να απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς. Προσοχή επίσης στις καινούργιες συνεργασίες.

Τρίτη 17.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Τα άστρα και οι πλανήτες θα προκαλέσουν δυσκολίες στην επικοινωνία σήμερα και οι διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με ένταση και άγχος. Μόνο με ψυχραιμία θα καταφέρετε να θέσετε τις καταστάσεις υπό έλεγχο.

Τετάρτη 18.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μην κάνετε βιαστικά και επιπόλαια επαγγελματικά ανοίγματα. Στα αισθηματικά σας, κάποια μικροπροβλήματα θα σας φορτίσουν με ένταση και θα προκαλέσουν συγκρούσεις με τον σύντροφό σας.

Πέμπτη 19.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση και άγχος από την καθημερινότητα σας. Επιπλέον, το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι αρκετά πιεστικό. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να ισορροπήσετε, για να μπορέσετε να χειριστείτε με επιτυχία όσα σας απασχολούν.

Παρασκευή 20.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος και την ένταση! Σταματήστε να κατατρώγεστε με όσα δεν μπορείτε να ελέγξετε και θέστε προτεραιότητες στην ζωή σας. Είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, γιατί αυτός είναι ο βράχος και το στήριγμα σας.

Σαββάτο 21.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Χαλαρώστε και μη δημιουργείτε εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σας. Κάντε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σας έχει κουραστεί με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας. Φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τον σύντροφό σας, ως προς το τι σας απασχολεί και τι σας προβληματίζει.

Κυριακή 22.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Για τους αδέσμευτους αυτό σημαίνει μια γνωριμία που μπορεί να έχει πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης σε μια νέα ερωτική σχέση.

Δευτέρα 23.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Αποφύγετε εντάσεις με πρόσωπα από τον εργασιακό σας τομέα, γιατί ίσως να βρεθείτε σε μειονεκτική θέση από εκεί που δεν το περιμένατε. Φροντίστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους γύρω σας. Θα δεχτείτε κόντρες που θα σας απογοητεύσουν.

Τρίτη 24.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Τα άστρα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Νέες γνωριμίες από το επαγγελματικό περιβάλλον θα εξελιχθούν σε σχέση.

Τετάρτη 25.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Οικονομικές ανησυχίες σας ταλαιπωρούν. Εξωτερικεύστε τα αίσθημα σας και μην παραμελείτε το σύντροφο σας λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Πέμπτη 26.12.2019 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου)

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα εξαιτίας της έντασης που επικρατεί. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε τα αισθήματα σας.

Παρασκευή 27.12.2019 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Κάντε θετικές σκέψεις και μη σκέφτεστε με καχυποψία. Με κατάλληλους χειρισμούς ο σύντροφος σας θα υπαναχωρήσει, θα ανοίξει την ψυχή του και θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα μαζί σας.

Σαββάτο 28.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και σας απογοητεύει. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή, ειλικρινή διάλογο και βέβαια διάθεση για συμβιβασμούς. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας.

Κυριακή 29.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Κρυφές καταστάσεις και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και σας απογοητεύει. Με αυτοπεποίθηση θα ξεπεράσετε και αυτή την ταλαιπωρία.

Δευτέρα 30.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι πιθανόν να σας προκαλέσει ένταση και ενοχλητική ζήλια αναφορικά με τον σύντροφο σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Τρίτη 31.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Θετικές και καλοσχεδιασμένες κινήσεις μπορεί να κάνουν το σύντροφο σας να σας μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που τον απασχολεί εδώ και καιρό. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

 

Αλίντα Κανάκη

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Δευτέρα 01.07.2024 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση) Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπι…