Καρκίνος – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2020

Παρασκευή 1.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Ευκαιρίες θα υπάρξουν, θα πρέπει όμως να φανείτε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Πριν δράσετε θα πρέπει να σκεφτείτε κάθε βήμα σας, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Σαββάτο 2.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση)

Οικονομικά και ερωτικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια. Δεν θα ήταν σκόπιμο, ούτε και δίκαιο να είστε δεικτικοί ή υπερβολικά επικριτικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Κυριακή 3.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες και εντάξτε ένα πρόγραμμα άσκησης στην καθημερινότητα σας. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα.

Δευτέρα 4.5.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Από την μια η ζήλια και από την άλλη το πάθος δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στην ερωτική σας ζωή! Στο χέρι σας είναι μέχρι που θα το φτάσετε και αν θα βλάψετε την σχέση σας με την ακραία συμπεριφορά σας.

Τρίτη 5.5.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Η πνευματικότητα δεν είναι το ισχυρό σας χαρτί, η σημερινή μέρα όμως προσφέρεται για περισσότερη πνευματική ενασχόληση. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο για την ψυχική σας ανάταση και να αναγεννηθείτε…

Τετάρτη 6.5.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε γέμιση)

Έχετε τις αντοχές που απαιτεί από σας η μέρα, κάποια πράγματα όμως που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα δεν θα πρέπει να τα επιτρέψετε να συμβούν.

Πέμπτη 7.5.2020 (Πανσέληνος στον Σκορπιό)

Η ζωτική σας ενέργεια χτυπάει κόκκινο σήμερα! Ταυτόχρονα όμως ξεμπλοκάρει κάποια από τα επαγγελματικά σας πλάνα, δίνοντας τα μια σημαντική ώθηση.

Παρασκευή 8.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Ίσως υπάρξουν πληροφορίες σήμερα που θα σας οδηγήσουν να αναπροσαρμόσετε την στάση σας και θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια ή τα συμφέροντα σας.

Σαββάτο 9.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Η μέρα μπορεί να φέρει την ολοκλήρωση κάποιων εγχειρημάτων σε επαγγελματικό επίπεδο ή το κλείσιμο ενός κύκλου… Δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Καιρός να προχωρήσετε μπροστά.

Κυριακή 10.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Έχετε αρκετά πεσμένη ψυχολογία σήμερα, είστε κακόκεφοι και όλοι και όλα σας φταίνε. Η μέρα όμως θα φέρει και σημαντικές ευκαιρίες… Αδράξτε τις γιατί όσο γρήγορα έρχονται, άλλο τόσο γρήγορα απέρχονται.

Δευτέρα 11.5.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

(Κρόνος ανάδρομος στον Υδροχόο – Ανάδρομος μέχρι τις 29.9.2020)

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται.

Τρίτη 12.5.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Σκέψεις σας προβληματίζουν σήμερα για τα επόμενα βήματα σας. Θα θέλατε πολύ να κομπάσετε για τα επιτεύγματα σας, εάν είστε όμως ειλικρινείς με τον εαυτό σας θα δείτε ότι δεν έχετε κάνει την πρόοδο που ελπίζατε.

Τετάρτη 13.5.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

(Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους – Ανάδρομη μέχρι τις 25.6.2020)

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να εφαρμόσετε έναν νέο, πιο πνευματικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή μια πιο ισορροπημένη και φιλοσοφημένη αντιμετώπιση της ζωής.

Πέμπτη 14.5.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

(Δίας ανάδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος μέχρι 13.9.2020)

Οι άνθρωποί σας χρειάζονται την στήριξη σας και την ενεργό συμμετοχή σας. Ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμα σας για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα οικογένειας.

Παρασκευή 15.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Και πάλι οι οικονομικές δυσκολίες επισκιάζουν την σημερινή σας μέρα. Ίσως να βρεθεί άτομο από το φιλικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας στηρίξει στα δύσκολα, πρέπει όμως να αναλάβετε άμεσα δράση για την εξυγίανση των οικονομικών σας…

Σαββάτο 16.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Ερωτικής φύσεως σκέψεις θα σας απασχολήσουν σήμερα. Βασανίζεστε με την σκέψη ότι πάντοτε φαίνεται να τραβάτε τα λάθος άτομα. Δεν σας φταίνε όμως οι άλλοι, αλλά οι δικές σας επιλογές και πρότυπα.

Κυριακή 17.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Άτομα μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστούν την στήριξη σας σήμερα. Από την άλλη όμως, κάποια χρήματα που περιμένατε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα εισπράξετε.

Δευτέρα 18.5.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Χρειάζεται μια μεγαλύτερη επαγρύπνηση σε οικονομικά θέματα η σημερινή μέρα. Κατά τα άλλα, σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Τρίτη 19.5.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Επικοινωνιακά προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε με άτομο του επαγγελματικού ή φιλικού περιβάλλοντος σας, καθώς κάποιες παρανοήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε λογομαχίες.

Τετάρτη 20.5.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Οι επιτυχίες σας δεν αφήνουν τους γύρω σας αδιάφορους και ίσως να αντιμετωπίσετε μια κατά μέτωπο επίθεση που θα υποκινείται από αισθήματα ζηλοφθονίας.

Πέμπτη 21.5.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Εναλλαγή συναισθημάτων θα βιώσετε, αναφορικά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ,  γιατί θα το μετανιώσετε αμέσως μετά, όταν θα δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό.

Παρασκευή 22.5.2020 (Νέα Σελήνη στους Διδύμους)

Προχωρήστε με νέα ορμή στον επαγγελματικό τομέα.  Προσοχή όμως στην υπερβολική σιγουριά ή στην  υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας.

Σάββατο 23.5.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Οι δεσμευμένοι θα απολαύσουν παθιασμένες στιγμές σήμερα! Όσο για τους ελεύθερους, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι τους περιμένει την επόμενη στιγμή…

Κυριακή 24.5.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Η υπομονή και η δεκτικότητα σας αποτελούν τα σημαντικότερα εχέγγυα για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης που προκύπτουν, μπορούν να βρουν την λύση τους.

Δευτέρα 25.5.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Η μέρα ίσως φέρει θαμμένα μυστικά στην επιφάνεια ή ενδεχομένως να ακούσετε λόγια που θα σας αιφνιδιάσουν και θα σας πικράνουν. Η μέρα θέλει προσοχή, γιατί δεν αποκλείεται να φέρει το τέλος μιας σχέσης…

Τρίτη 26.5.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Έχετε την τάση να ξανοίγεστε οικονομικά σήμερα, αλλά δεν θα ήταν μια σοφή επιλογή! Άλλωστε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σας ενδιαφέρουν δεν εστιάζουν στο πορτοφόλι σας αλλά στον ψυχικό σας κόσμο.

Τετάρτη 27.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Η μέρα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να βγείτε μπροστά και να λάμψετε. Αρκεί βέβαια να το θέλετε αλλά και να τις διαβλέψετε εγκαίρως.

Πέμπτη 28.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Στον τομέα της καριέρας σας υπάρχουν χαραμάδες διεξόδου για προβλήματα ή θέματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Παρασκευή 29.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Τα υλικά σας αποκτήματα είναι στο επίκεντρο και ίσως σας απασχολήσουν  σκέψεις για την αξιοποίηση περιουσιακών σας στοιχείων που θα μπορούσαν να σας φέρουν ένα επιπλέον εισόδημα.

Σαββάτο 30.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Εύνοια καταγράφεται στα προσωπικά σας σήμερα! Χαρείτε όμορφες στιγμές με τον ταίρι σας και γεφυρώστε το τυχόν χάσμα που έχει δημιουργηθεί.

Κυριακή 31.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό σας χαρίζει σήμερα αρκετή εύνοια, ίσως και τύχη! Θα υπάρξουν ευκαιρίες, τις οποίες δεν θα πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…