Καρκίνος – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021

Δευτέρα 01.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μπορείτε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα χωρίς επιφυλάξεις και φοβίες! Τα αστέρια προτείνουν ωστόσο να προσπαθήσετε να εκτιμήσετε τις εξελίξεις στο απώτερο μέλλον πριν αναλάβετε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο.

Τρίτη 02.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η δίψα για καινοτομία και αλλαγή μπορεί να θολώσει την λογική σας! Να είστε προσεκτικοί όταν επενδύετε σε μια άγνωστη επιχείρηση ή να μπείτε σε ένα «παιχνίδι», με κανόνες που δεν γνωρίζετε ή δεν κατανοείτε πλήρως.

Τετάρτη 03.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Να είστε προσεκτικοί και να μην ενεργείτε με φανατισμό στις απόψεις, υπό την επήρεια θρησκευτικού μένους ή την τυφλή πίστη στην μοναδικότητα  κάποιας προοδευτικής ιδέας.

Πέμπτη 04.11.2021 (Νέα Σελήνη στον Σκορπιό)

Καλή τύχη είναι με το μέρος σας! Οποιεσδήποτε επιχειρήσεις προσωπικού χαρακτήρα που σχετίζονται με την τέχνη, το σπίτι, τη νομολογία, την αισθητική, την εκπαίδευση και τη θρησκεία υπόσχονται να είναι επιτυχείς. Επαφές με ανθρώπους από μακριά ή ειδήσεις από μακρινές χώρες θα είναι θετικές.

Παρασκευή 05.11.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Θα είναι σε θέση σήμερα να εκφράσετε αυτά που αισθάνεστε. Αν θέλετε κάποιο άτομο ή ένα ευρύτερο σύνολο  να κατανοήσει τις ανησυχίες σας, δεν πρέπει να χάνετε χρόνο.

Σάββατο 06.11.2021 (Σελήνη στον Τοξότη– σε γέμιση)

Μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια αλλαγή που έχει ήδη λάβει χώρα. Αν έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, θα πρέπει να επανεξετάσετε ριζικά τα τελευταία σχέδιά σας

Κυριακή 07.11.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Θα πρέπει να κάνετε ενεργά βήματα προόδου, να καθορίσετε τους στόχους  σας ή να τους εγκαταλείψει εντελώς. Μην απογοητεύεστε, αν κάτι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις.

Δευτέρα 08.11.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Κατά το πρώτο μισό της μέρας το πιο πιθανό είναι να καθοδηγηθείτε από την έμπνευση σας ή από συμβουλές φίλων και όχι σύμφωνα με την κοινή λογική και νηφάλιους υπολογισμούς… Προσοχή μόνο, μην σας βγει ξινό…

Τρίτη 09.11.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Είναι μια ευνοϊκή ημέρα για τις περισσότερες από τις προσωπικές σας πρωτοβουλίες. Θα έχετε την τάση να δείτε τα αύριο σας με αισιοδοξία! Δεν θα έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για το άμεσο μέλλον.

Τετάρτη 10.11.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Για να πετύχετε τους στόχους σας, θα πρέπει όχι μόνο να είστε πειθαρχημένοι και σταθεροί, αλλά και αρκετά πονηροί για να ελίσσεστε ανάλογα με την περίπτωση. Βασιστείτε σε εκείνους που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας!

Πέμπτη 11.11.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η διάθεση σας θα παραμείνει ασταθής και ευμετάβλητη καθ όλη τη διάρκεια της μέρας!  Δεν είναι μια μέρα που η προσπάθεια σας για την υλοποίηση σημαντικών αποφάσεων μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα.

Παρασκευή 12.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η μέρα είναι ευνοϊκή για απομόνωση και σοβαρούς προβληματισμούς. Μπορεί να φοβάστε μια επερχόμενη δοκιμασία, για παράδειγμα, σημαντικές εξετάσεις ή μια συνέντευξη που ενδέχεται να έχει αντίκτυπο στη μελλοντική επαγγελματική σας ζωή. Σκεφτείτε θετικά!

Σάββατο 13.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μπορεί να προκαλέσετε με την συμπεριφορά και τα λεγόμενα σας ισχυρές αντιδράσεις σε δημόσιο χώρο, εάν δεν είστε προσεκτικοί… Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος ατυχημάτων λόγω έλλειψης εστίασης και βιαστικών κινήσεων. Προσοχή λοιπόν

Κυριακή 14.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει, και θα το μετανιώσετε πικρά στο μέλλον. Σκεφτείτε τις θετικές και αρνητικές πλευρές της κάθε πιθανής εκδοχής και ενεργήσετε με προσοχή αλλά αποφασιστικότητα.

Δευτέρα 15.11.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα είναι καθοριστικές σε  θέματα εργασίας και καριέρας. Μελλοντικές προαγωγές και θετικές συμφωνίες θα έρθουν πολύ σύντομα. Η κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε σε κινήσεις στρατηγικής σημασίας είναι προς το τέλος του μήνα.

Τρίτη 16.11.2021 (Σελήνη στους Κριό – σε γέμιση)

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από τον περιβάλλοντα χώρο και αν καταφέρει ή της επιτρέψετε να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ενδιαφέρουσα… Μπορεί όμως να έχει την μακροβιότητα που θα επιθυμούσατε...

Τετάρτη 17.11.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Ακόμα κι αν σας πιάσουν πολύ έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, δεν θα πρέπει να τα αφήσετε να εκδηλωθούν! Σκεφτείτε ψύχραιμα μήπως όλο αυτό είναι αποκύημα της φαντασίας σας και δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό από την πλευρά του συντρόφου σας.

Πέμπτη 18.11.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Ότι δεν σας είναι χρήσιμο, αποβάλετε το απλά από την ζωή σας. Σχέσεις απομυζούν μόνο και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, τελειώστε τες για το καλό σας!!!

Παρασκευή 19.11.2021 (Πανσέληνος- Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο)

Τα αρνητικά γεγονότα στην ζωή έχουν σαν σκοπό να μας κάνουν να βρεθούμε σε ένα στάδιο αυτογνωσίας.  Τα άστρα σας συντροφεύουν με την θετικότερη ενέργεια τους στο στάδιο αυτό.

Σάββατο 20.11.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Οι δυνατότητες μιας εξέλιξης στην εργασία σας είναι πολύ σημαντικές. Όλα μπορούν να αλλάξουν, και θα αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο. Μελετήστε μόνο προσεκτικά τις προτάσεις που θα δεχτείτε και διαπραγματευτείτε τους όρους.

Κυριακή 21.11.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Δεν είναι ανάγκη να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα. Βάλτε προτεραιότητες και αρχίστε από τα σημαντικότερα. Υπάρχει το ενδεχόμενο λαθών και παραλήψεων, καθώς και ατυχημάτων από απροσεξία!

Δευτέρα 22.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Αναφορικά με τα αισθηματικά σας, χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια για να διώξετε τις ανασφάλειες του συντρόφου σας. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σας.

Τρίτη 23.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Τετάρτη 24.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Επιδιώξτε να βρεθείτε με φίλους που σας αγαπάνε και σας χαλαρώνουν. Κάντε ένα διάλειμμα από την δουλειά και τις υποχρεώσεις σήμερα, σαν δώρο στον εαυτό σας. Με καθαρό μυαλό και ανανεωμένη διάθεση έχετε καλύτερες πιθανότητες να βρείτε τις σωστές λύσεις.

Πέμπτη 25.11.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Παρασκευή 26.11.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Εκτιμήστε ψύχραιμα την κατάσταση στα συναισθηματικά σας και μην προβληματίζεστε ή αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Σάββατο 27.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να αποφύγετε εντάσεις, διότι το πλανητικό διογκώνει τις διαφωνίες και κορυφώνει τις συγκρούσεις!

Κυριακή 28.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση, που εξάπτει τα συναισθήματα και κάνει εκρηκτική τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας. Χαμηλώστε τους τόνους και προσπαθήστε να κατανοήσετε την οπτική των ανθρώπων γύρω σας.

Δευτέρα 29.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Καλό θα ήταν να κατασταλάξετε πρώτα μέσα σας, για το τι είναι αυτό που θέλετε, και μετά να ανοίξετε τα φτερά σας για το ταξίδι του έρωτα… Μην ταλαιπωρήστε άδικα και ταλαιπωρείτε και τους γύρω σας!

Τρίτη 30.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν, όσοι είστε ελεύθεροι. Μην τα δίνετε όμως όλα από την αρχή…

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…