Καρκίνος – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Μπορείτε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα χωρίς επιφυλάξεις και φοβίες! Τα αστέρια προτείνουν ωστόσο να προσπαθήσετε να εκτιμήσετε τις εξελίξεις στο απώτερο μέλλον πριν αναλάβετε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο.

Πέμπτη 02.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η δίψα για καινοτομία και αλλαγή μπορεί να θολώσει την κοινή λογική σας! Να είστε προσεκτικοί όταν επενδύετε σε μια άγνωστη επιχείρηση ή να μπείτε σε ένα «παιχνίδι», με κανόνες που δεν γνωρίζετε ή δεν κατανοείτε πλήρως.

Παρασκευή 03.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Να είστε προσεκτικοί και να μην ενεργείτε με φανατισμό στις απόψεις, υπό την επήρεια θρησκευτικού μένους ή την τυφλή πίστη στην μοναδικότητα  κάποιας προοδευτικής ιδέας. 

Σάββατο 04.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Καλή τύχη είναι με το μέρος σας! Οποιεσδήποτε επιχειρήσεις προσωπικού χαρακτήρα που σχετίζονται με την τέχνη, το σπίτι, τη νομολογία, την αισθητική, την εκπαίδευση και τη θρησκεία υπόσχονται να είναι επιτυχείς. Επαφές με ανθρώπους από μακριά ή ειδήσεις από μακρινές χώρες θα είναι θετικές. 

Κυριακή 05.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Θα είναι σε θέση σήμερα να εκφράσετε αυτά που αισθάνεστε. Αν θέλετε κάποιο άτομο ή ένα ευρύτερο σύνολο  να κατανοήσει τις ανησυχίες σας, δεν πρέπει να χάνετε χρόνο. 

Δευτέρα 06.09.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια αλλαγή που έχει ήδη λάβει χώρα. Αν έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, θα πρέπει να επανεξετάσετε ριζικά τα τελευταία σχέδιά σας. 

Τρίτη 07.09.2021 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Θα πρέπει να κάνετε ενεργά βήματα προόδου, να καθορίσετε τους στόχους  σας ή να τους εγκαταλείψει εντελώς. Μην απογοητεύεστε, αν κάτι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις.

Τετάρτη 08.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Σήμερα θα έχετε ένα σημαντικό ερέθισμα για δράση. Θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τη σωματική και πνευματική σας ενέργεια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, αλλά με την πάροδο της μέρας και πιο κοντά προς το βράδυ. 

Πέμπτη 09.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Είναι μια ευνοϊκή ημέρα για τις περισσότερες από τις προσωπικές σας πρωτοβουλίες. Θα έχετε την τάση να δείτε τα αύριο σας με αισιοδοξία! Δεν θα έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για το άμεσο μέλλον.

Παρασκευή 10.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Για να πετύχετε τους στόχους σας, θα πρέπει όχι μόνο να είστε πειθαρχημένοι και σταθεροί, αλλά και αρκετά πονηροί για να ελίσσεστε ανάλογα με την περίπτωση. Βασιστείτε σε εκείνους που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας! 

Σάββατο 11.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Η διάθεση σας θα παραμείνει ασταθής και ευμετάβλητη καθ όλη τη διάρκεια της μέρας!  Δεν είναι μια μέρα που η προσπάθεια σας για την υλοποίηση σημαντικών αποφάσεων μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα. 

Κυριακή 12.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η μέρα είναι ευνοϊκή για απομόνωση και σοβαρούς προβληματισμούς. Μπορεί να φοβάστε μια επερχόμενη δοκιμασία, για παράδειγμα, σημαντικές εξετάσεις ή μια συνέντευξη που ενδέχεται να έχει αντίκτυπο στη μελλοντική επαγγελματική σας ζωή. Σκεφτείτε θετικά! 

Δευτέρα 13.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η ευαισθησία σας αυξάνεται, τα αισθήματα σας έντονα και εκτός ελέγχου. Μπορείτε να προκαλέσετε με την συμπεριφορά και τα λεγόμενα σας ισχυρές αντιδράσεις σε δημόσιο χώρο… 

Τρίτη 14.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει, και θα το μετανιώσετε πικρά στο μέλλον.

Τετάρτη 15.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα είναι καθοριστικές σε  θέματα εργασίας και καριέρας. Μελλοντικές προαγωγές και θετικές συμφωνίες θα έρθουν πολύ σύντομα.

Πέμπτη 16.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας γιατί η κατάσταση αντί να φτιάξει θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο..

Παρασκευή 17.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ακόμα κι αν σας πιάσουν πολύ έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, δεν θα πρέπει να τα αφήσετε να εκδηλωθούν! Σκεφτείτε ψύχραιμα μήπως όλο αυτό είναι αποκύημα της φαντασίας σας και δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό από την πλευρά του συντρόφου σας.

Σάββατο 18.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ότι δεν σας είναι χρήσιμο, αποβάλετε το απλά από την ζωή σας. Σχέσεις που σας απομυζούν μόνο και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, τελειώστε τες για το καλό σας!!!

Κυριακή 19.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε γέμιση)

Τα αρνητικά γεγονότα στην ζωή έχουν σαν σκοπό να μας κάνουν να βρεθούμε σε ένα στάδιο αυτογνωσίας.  Τα άστρα σας συντροφεύουν με την θετικότερη ενέργεια τους στο στάδιο αυτό.

Δευτέρα 20.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Οι δυνατότητες μιας εξέλιξης στην εργασία σας είναι πολύ σημαντικές. Όλα μπορούν να αλλάξουν, και θα αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο. Κάντε ωστόσο προσεκτικές κινήσεις!

Τρίτη 21.09.2021 (Πανσέληνος στον Κριό)

Δεν είναι ανάγκη να τα κάνετε όλα μαζί. Θέστε προτεραιότητες και αρχίστε από τα σημαντικότερα, μετά από μια προσεκτική μελέτη της κατάστασης. Το απόγευμα χαλαρώστε με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα.

Τετάρτη 22.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Αναφορικά με τα αισθηματικά σας, χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια για να διώξετε τις ανασφάλειες του συντρόφου σας. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σας.

Πέμπτη 23.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. 

Παρασκευή 24.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Επιδιώξτε να βρεθείτε με φίλους που σας αγαπάνε και σας διασκεδάζουν. Κάντε ένα διάλειμμα από την δουλειά και τις υποχρεώσεις σήμερα σαν δώρο στον εαυτό σας.

Σάββατο 25.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Κυριακή 26.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Δευτέρα 27.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό – Ανάδρομος μέχρι 18.10)

Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να αποφύγετε εντάσεις, διότι το πλανητικό διογκώνει τις διαφωνίες και κορυφώνει τις συγκρούσεις!

Τρίτη 28.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση, που εξάπτει τα συναισθήματα και κάνει εκρηκτική τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας. Χαμηλώστε τους τόνους!!!

Τετάρτη 29.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Καλό θα ήταν να κατασταλάξετε πρώτα μέσα σας, για το τι είναι αυτό που θέλετε, και μετά να ανοίξετε τα φτερά σας για το ταξίδι του έρωτα… Μην ταλαιπωρήστε άδικα και ταλαιπωρείτε και τους γύρω σας!

Πέμπτη 30.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν.

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…