Καρκίνος – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Σαββάτο 1.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Έχετε αρκετή ενέργεια σήμερα αλλά και σημαντικά τονωμένη αυτοπεποίθηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια εργασία με πιεστικές προθεσμίες που έχετε αναλάβει.

Κυριακή 2.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Πολλές είναι οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν σας και να σας βάλει σε σκέψεις. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε…

Δευτέρα  3.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η μέρα ίσως φέρει θαμμένα μυστικά στην επιφάνεια ή ενδεχομένως να ακούσετε λόγια που θα σας αιφνιδιάσουν και θα σας πικράνουν… Ότι και αν συμβεί, διατηρήστε την ψυχραιμία   σας!

Τρίτη 4.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Καθορίστε την επαγγελματική ή προσωπική σας πορεία και βάλτε νέους και κυρίως ρεαλιστικούς στόχους. Με την θετική ενέργεια που θα τους δώσετε θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

Τετάρτη 5.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Αισθάνεστε ότι ο καταπιεσμένος σας έρωτας δεν μπορεί πια να μείνει κρυφός. Ακούστε την καρδιά σας, εκμυστηρευτείτε τον έρωτα σας και  τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους…

Πέμπτη 6.2.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Το συναίσθημα της μοναξιάς ή της ελαφριάς κατάθλιψης υποχωρεί σημαντικά και ατενίζετε την μέρα σας με μια νέα ανεβασμένη ψυχολογία. Σήμερα μπορεί να γίνετε αποδέκτης πολύς αγάπης, εάν το επιτρέψετε…

Παρασκευή 7.2.2020 (Σελήνη στο Καρκίνο – σε γέμιση)

Η μέρα σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα, ειδικά για όσους αναζητούν δουλειά ή ενδιαφέρονται για κάτι καλύτερο. Η μέρα προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά.

Σαββάτο  8.2.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Χαρακτηρίζεστε από αρνητικότητα σήμερα. Όλα και όλοι σας φταίνε, από τον σύντροφο έως τους συνεργάτες σας. Πρέπει να όμως να μάθετε να κάνετε συμβιβασμούς στην ζωή σας και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα προς αυτή την κατεύθυνση.

Κυριακή 9.2.2020 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

Ο έλεγχος που  θα προσπαθήσετε να ασκήσετε στους γύρω σας σήμερα μπορεί να είναι ακραίος και ως εκ τούτου εκνευριστικός, με αποτέλεσμα να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα προσδοκούσατε…

Δευτέρα 10.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η διαίσθηση σας είναι ιδιαίτερα τονισμένη σήμερα και σας κατευθύνει να μείνετε μακριά από τα πολύβουα πλήθη. Μην αναζητάτε λογικές εξηγήσεις και ερμηνείες. Απλά ακούστε αυτό που σας λέει και θα σας βγει σε καλό.

Τρίτη 11.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Ίσως έχετε κατασταλάξει για το τι χρειάζεστε στην προσωπική σας ζωή και είναι καιρός να το διεκδικήσετε. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, επενδύστε στην ενδυνάμωση της!

Τετάρτη 12.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μια νέα επιρροή στον εργασιακό σας χώρο θα σας βοηθήσει να δείτε κάποια πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Έχετε ανοιχτό το μυαλό και τα μάτια σας γιατί μια ευκαιρία καριέρας πλησιάζει…

Πέμπτη 13.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η ισορροπία είναι η μαγική λέξη κατά την μέρα αυτή. Πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ των διαφόρων γνωστών και φίλων, οικογένειας και ερωτικών συντρόφων…

Παρασκευή 14.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Έχετε τον νου σας γιατί θα υπάρξει μια ευκαιρία που μπορεί να σας αλλάξει την επαγγελματική ζωή στο άμεσο μέλλον. Εξετάστε προσεκτικά ότι νέο σας παρουσιαστεί, γιατί κάπου εκεί θα κρύβεται το μέλλον σας.

Σαββάτο  15.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Κάποιες δυσκολίες θα παρουσιαστούν σήμερα στο δρόμο σας και θα σας χαλάσουν την μέρα. Θα πρέπει να τις χειριστείτε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για να μην έχουν συνέπειες.

Κυριακή 16.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Κάποιο άτομο από το στενό σας περιβάλλον χρειάζεται την στήριξη σας σήμερα αλλά διστάζει να ζητήσει την βοήθεια σας. Ωστόσο η διαίσθηση σας μπορεί να οδηγήσει τα βήματα σας και να σταθείτε στο πλάι του, δίνοντας του κουράγιο και ελπίδα.

Δευτέρα 17.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

(Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι τις 10 Μαρτίου)

Η αυξημένη αδρεναλίνη θα χαρακτηρίσει την μέρα σας. Το μεγαλύτερο αφροδισιακό σας είναι όταν αισθάνεστε ότι ολοκληρώσατε την δουλειά σας με επιτυχία ή όταν λύνετε ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα.

Τρίτη 18.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Θα πρέπει να δείτε σε βάθος τα εργασιακά σας θέματα κατά την διάρκεια της μέρας, για να έχετε πλήρη επίγνωση για την πορεία σας και τις δυνατότητες που αυτή σας προσφέρει.

Τετάρτη 19.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Σαν να σας έχει κάνει σοφότερους το Σύμπαν για μια μέρα, τα λεγόμενα σας ξαφνιάζουν τους γύρω σας αλλά και τον εαυτό σας. Βλέμματα επιδοκιμασίας αλλά και αποδοκιμασίας θα σας συνοδεύουν όλη την μέρα …

Πέμπτη 20.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Όταν επικεντρώνεστε στα οικονομικά σας προβλήματα μπλοκάρετε και δεν μπορείτε να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό. Θα ήταν πολύ καλύτερα εάν προσπαθούσατε να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να εξασφαλίσετε ένα επί πλέον εισόδημα.

Παρασκευή 21.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Δεν θα μπορέσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας εάν δεν καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Εάν δεν τα καταφέρνετε μόνοι, υπάρχουν και οι φίλοι να σας βοηθήσουν.

Σαββάτο 22.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την φυσική σας κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να εντάξετε την άσκηση στην ζωή σας για να προλάβετε τα δύσκολα…

Κυριακή 23.2.2020 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα αφορούν την συντροφική σας σχέση. Αναζητήστε τις προσωπικές σας ευθύνες για την παρούσα κατάσταση, πριν αποφασίσετε οτιδήποτε…

Δευτέρα 24.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα οικονομικά σας θα αποτελέσουν πηγή ανησυχίας κατά την σημερινή μέρα. Φαίνεται ότι η διαχείριση σας του τελευταίου χρονικού διαστήματος δεν ήταν αυτή που απαιτούν οι περιστάσεις και τώρα αναζητάτε απεγνωσμένα λύσεις.

Τρίτη 25.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Ερωτικής φύσεως σκέψεις θα σας απασχολήσουν σήμερα. Βασανίζεστε με την σκέψη ότι πάντοτε φαίνεται να τραβάτε τα λάθος άτομα. Δεν σας φταίνε όμως οι άλλοι, αλλά οι δικές σας επιλογές και πρότυπα.

Τετάρτη 26.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα συνεχή και πολλά προβλήματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος φαίνεται να σας έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρετε πώς να συνεχίσετε στο άμεσο μέλλον. Φανείτε ψύχραιμοι…

Πέμπτη 27.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Πνευματικής φύσης ανησυχίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας. Μην προχωρήσετε αβασάνιστα σε μονοπάτια που δεν γνωρίζετε και μπορούν να σας βλάψουν λόγω άγνοιας…

Παρασκευή 28.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Δυσάρεστη είδηση θα υπάρξει ή άσκοπες συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, με αποτέλεσμα μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Συζητήσεις για προσωπικά σας ενδιαφέροντα και σκοπούς δεν οδηγούν πουθενά!

Σαββάτο 29.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους!

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελή&…