Καρκίνος – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Άρης είναι ήδη στο ζώδιο σας, αγαπητοί Καρκίνοι, και θα τον συνοδεύσει ο Ερμής μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου, καθώς και ο Ήλιος μετά τις 21/6! Αυτή η συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο σας θα σας χαρίσει λάμψη και αποπλανητική δύναμη, κάτι που θα είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την συναισθηματική σας ζωή, αλλά θα σας φέρει και στο πρώτο πλάνο, κάτι που δεν είναι πάντοτε θετικό! Οι αδέσμευτοι θα έχουν αυτό το μήνα πολλές ευκαιρίες να βρουν ένα καινούργιο ταίρι, δεν σημαίνει όμως ότι θα είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο ή ότι θα το επιδιώξουν. Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας απορροφούν το διάστημα αυτό, με συνέπεια η προσωπική σας ζωή να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Όσοι είστε σε σταθερή σχέση θα αντιμετωπίσετε αρκετές γκρίνιες το πρώτο μισό του μήνα από το ταίρι σας, γιατί δεν θα του αφιερώνετε όσο χρόνο θέλει. Προσπαθήστε μέσα από μια ειλικρινή και ήρεμη συζήτηση να του δώσετε να καταλάβει ότι αυτή τη χρονική στιγμή η δουλειά σας έχει περισσότερες απαιτήσεις και ότι χρειάζεστε την στήριξη του. Το δεύτερο μισό του μήνα δεν θα είναι τόσο εύκολα διαχειρήσιμο, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια δεδομένα που δεν θα μπορέσετε να αποκρύψετε, ούτε και να αρνηθείτε. Θα πρέπει απλά να τα αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο. Το δύσκολο θα είναι, ότι είστε αυτό το χρονικό διάστημα αρκετά μπερδεμένοι, καθώς δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από την προσωπική σας ζωή και χρειάζεστε περισσότερο χρόνο να σκεφτείτε. Και χρόνος δεν θα υπάρχει…

Σημαντικοί αριθμοί: 3, 7, 12

Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 9, 10, 12, 22

Σημείωση-Συμβουλή: Προσέξτε τον εαυτό σας και φροντίστε για την ξεκούραση σας! Δεν είναι καλή εποχή για υπερβολές, καθώς στο άμεσο μέλλον σας περιμένουν σημαντικές προκλήσεις. Για να τις αντιμετωπίσετε με επιτυχία θα πρέπει να είστε ξεκούραστοι και με καθαρό μυαλό. Η υπερπροσπάθεια αυτό το μήνα δεν οδηγεί πουθενά!

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…