Καρκίνος – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Η θέση του Πλούτωνα κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργίας θα  βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στο 7ο οίκο .Στα ερωτικά σας και σε θέματα παιδιών θα κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα, επιμελώς, πειθαρχημένα μέσα από το γάμο ή και τις συνεργασίες.

 

 

Για την αισθηματική σας ζωή, ο Φεβρουάριος  θα έχει ατέλειωτη ένταση και πάθος!  Ο Άρης σε τετράγωνο ο πλανήτης της σεξουαλικής ενέργειας και του πάθους, του έρωτα και του ερωτισμού, παρεμβάλει εμπόδια, κάνει το κλίμα ερειστικό γεμάτο ένταση και επιθετικότητα. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 7ο οίκο σας στις 4 Φεβρουαρίου  φέρνει αποφασιστικότητα στις κινήσεις σας, σαφήνεια στις επιδιώξεις και αποτελεσματικότητα στον ερωτικό τομέα και τις σχέσεις. Επιπλέον, με αποτέλεσμα ο μήνας αυτός στην καρδιά του χειμώνα  να είναι γεμάτος από ερωτική επιθυμία, αισθησιασμό και δράση… Το πρώτο μισό του μήνα, λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης, είναι αρκετά πιο ρομαντικό και ιδανικό για την επίτευξη της πολυπόθητης συναισθηματικής πληρότητας, ενώ το δεύτερο μισό του μήνα σας μεταβάλει σε λίγο περισσότερο περιπετειώδεις και κυνηγούς…  Για όσους αναζητούν την αγάπη και μια πιο μόνιμη συναισθηματική σχέση, το πρώτο μισό του μήνα είναι η κατάλληλη εποχή να κινηθούν και να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Το υπόλοιπο του μήνα θα είναι καλύτερο για εφήμερες ερωτικές επαφές χωρίς ιδιαίτερο βάθος και ρομαντισμό. Ο Κρόνος σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο στον τομέα των σχέσεων .

 

Καρκίνος  του Αγίου Βαλεντίνου : Το τρυφερό  και συναισθηματικό καρκινάκι δεν περιμένει τίποτα παραπάνω από εσένα, παρά μόνο την ζεστή σου αγκαλιά και τα γλυκά λόγια αγάπης. Αν ξεχάσεις στην γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου να του ευχηθείς ή να προετοιμάσεις κάτι ξεχωριστό για την βραδιά σας, τότε θα δεχτείς όχι μόνο τα μουτράκια του, αλλά και την ατελείωτη γκρίνια του!  Φρόντισε λοιπόν να του  στείλεις ένα μπουκέτο με τα αγαπημένα του λουλούδια και γράψε του και ένα μπιλιετάκι με τις πιο γλυκές και αγαπησιάρικες ευχές. Προγραμμάτισε ένα ρομαντικό ραντεβού για δύο.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…