Καρκίνος – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου

Η ένταση που θα επικρατεί στον αισθηματικό σας τομέα και τα απρόοπτα στα οικονομικά σας είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν το κλίμα στην σχέση σας. Θα είστε ευέξαπτοι και ικανοί να δημιουργήσετε εμπόλεμες καταστάσεις για το παραμικρό. Εάν κάποιοι/ες από εσάς αντιμετωπίζετε ήδη δυσκολίες ή αγεφύρωτα χάσματα στην σχέση σας, κάπου εδώ δεν αποκλείεται να πέσουν οι τίτλοι τέλους για αυτό το ρομάντζο. Προσέξτε λοιπόν για να έχετε, αν κάτι τέτοιο σας ενδιαφέρει… Υπερκινητικότητα θα χαρακτηρίσει την κοινωνική και σεξουαλική ζωή των αδέσμευτων αυτό το μήνα. Έχετε πολλές ευκαιρίες να εκτονωθείτε μέσα από εφήμερες ερωτικές συνευρέσεις, δεν θα αποφύγετε όμως να ρίξετε και μια κλεφτή ματιά στο παρελθόν, αναπολώντας κάτι που τελείωσε άδοξα. Αποφύγετε τις πολλές καταχρήσεις και δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σας.

 

Όψεις πλανητών :

 

Η Σελήνη σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει τον αισθηματικό σας τομέα λειτουργώντας πιο συναισθηματικά. Η Αφροδίτη σε σύνοδο ενισχύει, τα ερωτικά σας χαρίζοντας αρμονία με  τον καλύτερο τρόπο. Ο Κρόνος σε σύνοδο ενισχύει τις σχέσεις σας  με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο. Ο Ουρανός σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση για ξαφνικές αλλαγές,απρόβλεπτο).

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

 

Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 1513 403! για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.astrologos.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…