Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα στο ζώδιο του Κριού και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο, και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι η πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Ο μήνας θα είναι αρκετά πετυχημένος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, οπότε δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας. Κάποιοι θα λάβετε κάτω από τις θετικές πλανητικές συγκυρίες μια προαγωγή, άλλοι μια αύξηση μισθολογική ή μια καινούργια και πιο υπεύθυνη θέση εργασίας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να συνάψετε το διάστημα αυτό μια πολλά υποσχόμενη καινούργια συνεργασία. Μετά τις 19 του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι! Ο Ερμής είναι ανάδρομος μεταξύ 5 και 25 Απριλίου στον τομέα της καριέρας σας. Το διάστημα αυτό θα ήταν καλό να μειώσετε τις δραστηριότητες σας, να είστε πολύ πιο προσεκτικοί για να αποφύγετε σημαντικά λάθη και αποφύγετε να διαπληκτίζεστε με άτομα που έχουν επιρροή στον εργασιακό σας χώρο. Ολοκληρώστε τις εργασίες που αφήσατε για κάποιο λόγο ημιτελείς το προηγούμενο χρονικό διάστημα και επαναξιολογήστε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ίσως να υπάρξει η ανάγκη για κάποιες αναπροσαρμογές. Μετά τις 25 του μήνα που γυρίζει ο πλανήτης ορθόδρομος αναμένεται να αρθούν τα εμπόδια και θα καταφέρετε με μεγαλύτερη ευκολία να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Οικονομικά ο μήνας θα απαιτήσει μεγάλη προσοχή, κυρίως για να αποφύγετε την επανάληψη λαθών του παρελθόντος. Η εμπειρία και η γνώση θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας στον οικονομικό τομέα, που όμως δεν θα έρθουν εύκολα. Για να αυξήσετε το εισόδημα σας θα πρέπει να επενδύσετε στην καινοτομία και σε φρέσκιες ιδέες. Οικονομική εύνοια αναμένεται να έχουν οι επιστήμονες, οι δάσκαλοι και οι σύμβουλοι οικονομικής διαχείρισης.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη θα διέρχεται από τις 5 του μήνα το ζώδιο του Κριού και τον 10ο ηλιακό σας οίκο, μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Μετά τις 29 Απριλίου θα μετακινηθεί η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 11ο ηλιακό σας οίκο και μπορεί να βρείτε οι αδέσμευτοι την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Όσο για τους δεσμευμένους, θα επιδιώξετε να καλλιεργήσετε κοινά με το ταίρι σας ενδιαφέροντα, ώστε να περνάτε περισσότερο δημιουργικό χρόνο μαζί.

 

Η Νέα Σελήνη-Ολική Έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου στον Κριό θα είναι πολλά υποσχόμενη για την καριέρα σας. Η πιθανότητα να υπάρξει κάποια οικονομικά προσοδοφόρα προσφορά είναι μεγάλη. Η νέα προοπτική που θα κάνει την εμφάνιση της θα είναι ευνοϊκή τόσο για την καριέρα σας, όσο και για τα εισοδήματά σας, οπότε μην το πολυσκέφτεστε.

 

Η Πανσέληνος στις 24 Απριλίου στον Σκορπιό θα έχει επιρροή στα αισθηματικά σας. Ένα νέο ειδύλλιο ίσως να υπάρξει που θα έχει θετική εξέλιξη, παρά τα αρχικά δείγματα. Πολλά ζευγάρια ίσως να αντιμετωπίσουν μια πρόκληση και να πρέπει να κάνουν μια σημαντική επιλογή που θα έχει σχέση με την συνέχιση της σχέσης τους. Οι αποφάσεις δεν θα είναι εύκολες, αλλά θα είναι απόλυτα απαραίτητες. Κάποιες σχέσεις θα ευνοηθούν την περίοδο αυτή με τις αναπροσαρμογές που θα γίνουν, ενώ άλλες θα τελειώσουν οριστικά.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 2, 6, 10, 14, 25

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 4, 8, 12, 23

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…