Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Αυγούστου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατ’ εξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Στις αρχές του μήνα φροντίστε να κρατήσετε για τον εαυτό σας τα καινούργια επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχετε. Την τελευταία βδομάδα που θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο της Παρθένου, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις ή την ολοκλήρωση ημιτελών σχεδίων. Το κλίμα στην δουλειά αλλάζει άμεσα προς το καλύτερο και επανέρχεται σταδιακά η ηρεμία. Ο Ερμής θα βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον τομέα των συγγενών και της επικοινωνίας. Το διάστημα αυτό ίσως να είστε αρκετά ευάλωτοι και να επιτρέψετε στους γύρω σας να δουν κάποιες από τις πλευρές του χαρακτήρα σας που σας κάνουν τον ιδανικό ηγέτη. Ο Ερμής στην θέση αυτή σας προικίζει με ταλέντα και σας κάνει οργανωτικούς αλλά και ικανούς να διατηρήσετε τον έλεγχο μιας κατάστασης, όσο δύσκολες συνθήκες και αν επικρατούν. Το κακό είναι ότι θα είστε τόσο απορροφημένοι από την επαγγελματική σας ζωή, που δεν θα δίνετε σημασία σε τίποτε άλλο. Μην ξεκινάτε ωστόσο μακροχρόνια έργα μέσα στον μήνα, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 23/8 και θα υπάρξουν καθυστερήσεις, εμπόδια, ίσως και ακυρώσεις. Εάν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι για τα τέλη του μήνα, θα πρέπει να αναμένετε προβλήματα στην πορεία.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέσα στον Αύγουστο στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον καθαρά οικονομικό τομέα, και θα κινείται ανάδρομη. Ίσως κερδίσετε αρκετά χρήματα το διάστημα αυτό, αλλά θα προτιμήσετε να τα αποταμιεύσετε, παρά να τα ξοδέψετε σε περιττές αγορές και ψώνια. Όσο αφορά την αισθηματική σας ζωή, ο μήνας θα είναι αρκετά περίπλοκος. Κάποιοι μεταξύ σας θα είστε τόσο απορροφημένοι από την καριέρα σας, που θα παραμελήσετε τελείως σύντροφο και οικογένεια, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του. Η έλλειψη ερωτικής επιθυμίας θα κάνει τα πράγματα λίγο χειρότερα και θα γεννήσει σκέψεις στο ταίρι σας, μήπως το απατάτε. Και σε κάποιες περιπτώσεις θα συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μια μερίδα Καρκίνων θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν παράλληλες ερωτικές περιπέτειες το διάστημα αυτό,  από την άλλη όμως θα φοβούνται ταυτόχρονα τις αποκαλύψεις και την πιθανότητα να χάσουν το ταίρι τους. Όσοι αποφασίσουν αυτό το μήνα να παντρευτούν, το κίνητρο πίσω από την απόφαση τους θα βασίζεται αποκλειστικά σε υπολογισμούς και όχι στο συναίσθημα. Οι μοναχικοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας, δεν φαίνεται να έχουν σημαντικές εξελίξεις μέσα στον Αύγουστο. Απολαύστε τις διακοπές σας και θα έρθουν καλύτερες εποχές.

 

Την 1η Αυγούστου έχουμε την Πανσέληνο στον Υδροχόο, που πραγματοποιείται στον 8ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, στον δεύτερο σημαντικότερο οικονομικό οίκο, ο οποίος όμως αντιπροσωπεύει και την ερωτική σας ζωή και τα πάθη σας. Θα δώσετε τις μέρες αυτές προτεραιότητα σε οικονομικά ζητήματα, θα εξοφλήσετε ένα δάνειο σας ή θα τακτοποιήσετε φορολογικές εκκρεμότητες. Οι μέρες ευνοούν τις επενδύσεις, που θα μπορούσαν να αποφέρουν σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Στην προσωπική σας ζωή η λίμπιντο σας χτυπάει κόκκινο και ίσως να προσπαθήσετε να αποπλανήσετε ένα άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

Η Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου στον Λέοντα και στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, συνιστά να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε ότι ονειρεύεστε, αντί να ονειρεύεστε χωρίς να πράττετε. Η οικονομική σας κατάσταση θα αρχίσει να σταθεροποιείται, όταν αρχίσετε να αποταμιεύετε. Ωστόσο κάποιοι μεταξύ σας θα χρησιμοποιήσουν τις αποταμιεύσεις τους για να κάνουν σημαντικές αγορές. Προσοχή μόνο να μην είναι παρορμητικές οι αποφάσεις σας. Σε γενικές γραμμές είναι οι μέρες ήρεμες και τα περισσότερα από τα προβλήματα σας θα αποτελούν αποκύημα της φαντασίας σας.

Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου, στις 31 του μήνα στους Ιχθείς, ενεργοποιεί τον 9ο οίκο, που αφορά την ανώτατη εκπαίδευση, τα ταξίδια και την εξερεύνηση. Εκμεταλλευτείτε την ευεργετική της ενέργεια να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας, να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ή να αποκτήσετε ένα γνωστικό πλεονέκτημα, που θα βοηθούσε στην προώθηση της καριέρας σας. Επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται, αλλά και ταξίδια αναψυχής, που θα σας βοηθούσαν να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Υποθέσεις που εκκρεμούν μπορούν τώρα να κλείσουν οριστικά και στο πλαίσιο αυτό ίσως να χρειαστεί να επισκεφτείτε τον δικηγόρο σας για να δώσετε οριστικό τέλος σε επώδυνες καταστάσεις.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Αύγουστο: 3, 6, 20, 21, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Αύγουστο:  10, 13, 18, 28

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…