Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, φίλοι Καρκίνοι! Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, μέχρι τις 20/01, από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή σας και να αποφασίσετε κάποιες κινήσεις που θα σας βοηθούσαν να ξεφύγετε από την μοναξιά που σας βαραίνει. Ο Ερμής ξεκινά την χρονιά ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερου και τον 7ο οίκο σας. Στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα μέλη της οικογένειας μπορεί να συμβούν κάποιες αλλαγές το διάστημα της ανάδρομης πορείας του. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για νέες γνωριμίες ή επαγγελματικά ανοίγματα. Μετά τις 20 Ιανουαρίου θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε τις οργανωτικές σας ικανότητες και να έχετε την στήριξη κάποιων ατόμων στην επίτευξη των στόχων σας. Οι επιχειρηματίες μπορείτε τώρα να επεξεργαστείτε τα επεκτατικά σας σχέδια, να προσλάβετε και να εκπαιδεύσετε καινούργιο προσωπικό ή να κλείσετε όλες εκείνες τις υποθέσεις που εκκρεμούν από το διάστημα της ανάδρομης κίνησης του Ερμή.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη μετακινείται στις 5 Ιανουαρίου στον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες.

Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον Καρκίνο βρίσκεται στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο και σας συμβουλεύει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, ικανοποιώντας για αλλαγή τις δικές σας ανάγκες. Απαλλαγείτε από όσους παρεμβαίνουν και εμποδίζουν την εκπλήρωση των σχεδίων σας, προσπαθήστε ωστόσο να συμπεριφερθείτε με σεβασμό και αξιοπρέπεια, αποφεύγοντας να θίξετε ή να μειώσετε άτομα. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον 8ο οίκο σας και μπορεί να επιβαρύνει την ψυχική σας κατάσταση. Θα υπάρξει άγχος και μια ανησυχία, που δεν θα μπορείτε να αποδώσετε σε κάτι συγκεκριμένο. Η Νέα Σελήνη του μήνα μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όλα τα βάρη του παρελθόντος. Οικονομικά προσφέρονται σημαντικές ευκαιρίες!

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιανουάριο: 1, 6, 16, 20, 24

Δυσμενείς μέρες για τον Ιανουάριο: 3, 13, 18, 26

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος στον…