Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα (23/7) περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα σας, με την διαχείριση της περιουσίας σας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Είναι ένας μήνας εσωτερικής αναδιάρθρωσης για σας, που θα πρέπει να καταπολεμήσετε τα κόμπλεξ που σας ταλαιπωρούν και να θέσετε προτεραιότητες στις δράσεις σας. Το πρώτο δεκαήμερο θα μπορείτε με αρκετή άνεση να διεκπεραιώσετε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, αλλά κατά το δεύτερο δεκαήμερο δεν θα λείψουν οι αψιμαχίες. Μετά τις 25 του μήνα αρχίζουν να βελτιώνονται και πάλι οι σχέσεις με τους γύρω σας. Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο σας και εισέρχεται και αυτός στον 2ο ηλιακό σας οίκο στις 11 Ιουλίου, κάτι που μπορεί να επηρεάσει με θετικό τρόπο τα οικονομικά σας. Μπορείτε να εξετάσετε ζητήματα επενδύσεων, νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, αγορών ή ακόμη και την διεκδίκηση μιας αύξησης από τον εργοδότη σας. Μια δευτερεύουσα δουλειά μερικής απασχόλησης που θα παρουσιαστεί το διάστημα αυτό, μπορεί να γίνει η κύρια με την πάροδο του χρόνου. Στις 28 του μήνα περνάει στην Παρθένο και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αναδεικνύοντας την επικοινωνιακή σας δεινότητα και βοηθώντας σας να δικτυωθείτε και να προωθήσετε την δουλειά σας. Αποτελούν ένα ιδανικό χρονικό διάστημα οι τελευταίες μέρες του μήνα για προβολή της δουλειάς σας μέσα από ηλεκτρονικά μέσα ή για την έναρξη μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Ερμής και Αφροδίτη συμβάλουν αισθητά κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα στην επίλυση οικονομικών σας προβλημάτων. Στις 11 Ιουλίου ωστόσο, ένα τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αναστατώνει τον τομέα των οικονομικών σας και συνιστά να μην δανείσετε, ούτε να δανειστείτε χρήματα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη συνεχίζει την διέλευση της στον Λέοντα και στον 2ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα και γυρίζει ανάδρομη στις 23/7. Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή. Εάν έχουν και οικονομική άνεση, δεν θα σας χαλάσει καθόλου. Όλα αυτά όμως μέχρι να βρεθεί ο πλανήτης σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος. Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου αναμένονται αρκετές γκρίνιες και έριδες μεταξύ των συντρόφων, μια σχετική ασυνεννοησία και τεταμένες στιγμές. Νέες σχέσεις που θα συναφθούν με την Αφροδίτη ανάδρομη δεν μπορούν να έχουν ευτυχή κατάληξη, ούτε και μακροημέρευση. Και οικονομικά όμως θα σας επηρεάσει η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς μπορεί να εξαπατηθείτε και να χάσετε χρήματα. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβάσεις ή συμβόλαια ή να κάνετε δραστικές αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον.

 

Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί και γάμοι) σας αναγκάζει να εξετάσετε προσεκτικά τις σχέσεις σας με συνεργάτες ή με το ταίρι σας, και εάν κάτι δεν πάει καλά, θα πρέπει να αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας ευνοεί ζητήματα υγείας και εξωτερικής εμφάνισης. Κάποιες απόψεις σας σε ζητήματα μπορεί να αλλάξουν το διάστημα αυτό, ίσως όμως να αλλάξουν οι συνθήκες που αντιμετωπίζετε σε κάποιους τομείς της ζωής σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 7, 11, 16, 18, 26

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 2, 8, 13, 21

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αφροδίτη στον Λέοντα (11.7-5.8.2024)

Ο τρόπος που κερδίζουμε τα χρήματα μας, το τι αντιλαμβανόμαστε σαν όμορφο ή άσχημο καθώς κ…