Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ακτινοβολία σας θα είναι έντονη μέσα στον μήνα, κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους γύρω σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τις 11 του μήνα σας ευνοεί στον ερωτικό τομέα, ενώ στον επαγγελματικό σας κάνει αγαπητό, ακόμη και δημοφιλή. Δεν συνιστώνται ριζικές αλλαγές μέσα στον μήνα, όπως είναι η διακοπή συγγενικών σχέσεων, η μετανάστευση σε άλλη χώρα, ένας χωρισμός από το ταίρι σας ή η διακοπή φιλικών σχέσεων. Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μετουσιώσετε σε πράξη, όλα όσα έχετε προγραμματίσει, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα, και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα, με την διαχείριση της περιουσίας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Ο Ερμής διέρχεται τον Λέοντα μεταξύ 2 και 26 Ιουλίου και τον 2ο οίκο, για να περάσει στην συνέχεια στον 3ο οίκο και στην Παρθένο. Το διάστημα αυτό εάν καταβάλετε αρκετή προσπάθεια και κάνετε χρήση των γνώσεων και των εμπειριών που έχετε αποκτήσει, θα μπορέσετε να κατακτήσετε σχεδόν τα πάντα. Απλά μην είστε αλαζόνες ή υπερβολικά φιλόδοξοι, γιατί θα βρει το σύμπαν τον τρόπο να σας προσγειώσει ανώμαλα. Η αποφασιστικότητα και η επιμονή σας θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε αυτά που θέλετε. Ευκαιρίες θα υπάρξουν σε επίπεδο καριέρας και οι συμφωνίες που θα κλείσετε τώρα θα είναι επικερδείς. Φυλαχτείτε όμως από φανερούς και κρυφούς εχθρούς που φθονούν την πρόοδο σας. Στο τέλος του μήνα αυξάνονται οι επαφές, οι πιθανότητες νέων γνωριμιών και ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις. Για ενίσχυση των οικονομικών σας ενδείκνυται να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μετά την Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα, που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας. Αναζητήστε νέα πράγματα και χρησιμοποιείστε νέες μεθόδους για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υποβοηθητική των στόχων σας στον οικονομικό τομέα είναι η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μέχρι τις 11 του μήνα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο μήνας βρίσκει την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 11/07. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσετε την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχετε έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα. Το υπόλοιπο του μήνα μετακινείται η Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 2ο ηλιακό σας οίκο, μια θέση που έχει σχέση κυρίως με το αίσθημα υλικής ασφάλειας. Θα περνάτε ωστόσο πολύ περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου στο ζώδιο σας λέει ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας. Είναι καλό να εκπονήσετε καινούργια σχέδια τώρα και να τα θέσετε σε εφαρμογή. Είναι ένα διάστημα που ευνοεί τον μετασχηματισμό, τόσο τον εξωτερικό, όσο και τον εσωτερικό. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες το διάστημα αυτό για αυτοέκφραση, περισσότερες επαφές και ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες ή φιλίες.

Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα συνεργασιών. Κάποιες συνεργασίες μπορεί τώρα να τελειώσουν, κάποιες κοινωνικές ή φιλικές σχέσεις να κλείσουν τον κύκλο τους ή να υπάρξουν χωρισμοί σε αισθηματικό επίπεδο. Σε κάποιες περιπτώσεις που υπήρξαν παρεξηγήσεις στο παρελθόν και υπάρχουν διαταραγμένες σχέσεις, μπορεί τώρα να εξομαλυνθούν οι καταστάσεις.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 2, 6, 11, 16, 25

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 4, 9, 13, 23

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…