Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Κατά τις τρείς πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα φωτίζει ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια τους, ακολουθώντας τα κατά πόδας στις δραστηριότητες τους. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία) και από την θέση του αυτή να σας οδηγήσει σε κάποια μορφή ψυχικής μεταμόρφωσης. Θα ανατρέξετε μέσα σας στα πεπραγμένα των τελευταίων μηνών και μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε πράγματα που δεν λειτουργούν πλέον ή έπαψαν να είναι τόσο αποδοτικά. Στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα γυρίζει ωστόσο ανάδρομος και το διάστημα αυτό θα πρέπει να ακούσετε περισσότερο την εσωτερική σας φωνή. Οι συμβουλές που μπορεί να λάβετε από τρίτους θα σας είναι όχι μόνο άχρηστες, αλλά ίσως και επιβλαβείς. Το πλανητικό σκηνικό σας αναγκάζει με τον τρόπο αυτό να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας, χωρίς να έχετε περιθώρια να κατηγορήσετε κάποιον άλλον για τις αποτυχίες και τις ανεπάρκειες σας.

        

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη θα διέρχεται σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα τον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος), μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας σας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο επίσης με επιρροή στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερη ηλικίας.

Η Πανσέληνος-Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στης 16.05 στον Σκορπιό αναμένεται να σας επηρεάσει στον συναισθηματικό τομέα. Πολλές γνωριμίες ερωτικού χαρακτήρα θα υπάρξουν, αλλά δεν θα καταφέρουν να επιβιώσουν και να αποκτήσουν βαρύτητα για την ζωή σας. Η Νέα Σελήνη της 30.05 στους Διδύμους θα σας ωθήσει για λίγο στην εσωστρέφεια και την απομόνωση, ώσπου να βάλετε σε τάξη όσα σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Μυστικά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ή ενδέχεται να διαπιστώσετε ξαφνικά κάτι που διέφευγε μέχρι τώρα της προσοχής σας.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…