Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Νοέμβριο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Τα παιδιά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας αυτό τον μήνα και τα ζευγάρια που επιδιώκουν να δημιουργήσουν οικογένεια, ίσως διαπιστώσουν τώρα ότι σύντομα θα γίνουν γονείς. Στις 22 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εξαιρετικά σκληρός το διάστημα αυτό, αλλά έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σπουδαία επαγγελματική γνωριμία. Και ο Ερμής θα διέρχεται τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας μετά τις 10 Νοεμβρίου, στρέφοντας την προσοχή αρκετών του ζωδίου σας στις εφαρμοσμένες επιστήμες. Σε κάθε περίπτωση, με την διέλευση αυτή θα επιχειρήσετε να παραμερίσετε όλες τις επιπλοκές στην δουλειά σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα καλύτερο υπόβαθρο για την επαγγελματική εξέλιξη σας. Θα χρειαστεί ωστόσο κάποια προσοχή στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, μια και υπάρχει ο κίνδυνος να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή σε μεμονωμένες λεπτομέρειες, χάνοντας την επαφή με την συνολική εικόνα. Το να δουλεύετε με τα χέρια σας το διάστημα αυτό θα είναι πολύ πιο εύκολο για σας, από το να μετέχετε σε πνευματικές δραστηριότητες. Η στροφή της προσοχής σας σε χειροτεχνίες μπορεί για κάποιους από σας να αποτελέσει την απαρχή μετατροπής ενός χόμπι σε επαγγελματική απασχόληση.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη από τις 8 Νοεμβρίου και μετά, μέχρι τα τέλη του μήνα, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε ενδεχομένως τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία.

 Η Νέα Σελήνη στονΣκορπιό στις 13 Νοεμβρίου ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο και μπορεί να σημάνει ένα νέο ξεκίνημα για σας σε μια δημιουργική απασχόληση ή ένα χόμπι. Είναι ένα διάστημα διασκέδασης, χαρούμενων εκδηλώσεων και επαφών με φιλικά πρόσωπα. Θα σας τραβήξουν άτομα με θετική ενέργεια και αισιόδοξη στάση ζωής, χωρίς να το επιδιώκετε. Μια ερωτική γνωριμία είναι πιθανή για τους αδέσμευτους, ενώ για τους δεσμευμένους, ρομαντική διάθεση και αρμονία στην σχέση με το ταίρι σας.

 Η Πανσέληνος στις 27 Νοεμβρίου στους Διδύμους αγγίζει τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (απόκρυφα, μυστικά, ψυχική υγεία) και μπορεί να φέρει την αποκάλυψη μυστικών, που είτε να αφορούν την επαγγελματική, είτε την προσωπική σας ζωή. Προβλήματα που δεν επιδιώξατε να λύσετε νωρίτερα, ίσως να εμφανιστούν και πάλι μπροστά σας. Μην τα αμελείτε και αυτή την φορά. Βρείτε λύσεις για να κλείσετε οδυνηρά κεφάλαια. Πολλοί μεταξύ σας θα θελήσετε τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο να απομονωθείτε και να εστιάσετε στον εαυτό σας.

Ευνοϊκές μέρες για τον Νοέμβριο: 2, 7, 10, 13, 17

Δυσμενείς μέρες για τον Νοέμβριο: 20, 23, 27, 30 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…