Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Νοέμβριο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση, ακόμη και αναγνωρησιμότητα. Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Ο Ερμής θα βρίσκεται στις αρχές του μήνα στον 5ο οίκο σας, συνοδεύοντας Ήλιο μια Αφροδίτη, για να περάσει στον 6ο στις 17 Νοεμβρίου, στον τομέα της υγείας και της εργασίας. Μέσα στον μήνα θα έχετε την μοναδική ικανότητα να εστιάζετε την προσοχή σας στην λεπτομέρεια και να κατανοήσετε τι είναι αυτό που κάνουν καλύτερα από εσάς οι ανταγωνιστές σας. Ιδιαίτερης σημασίας θα αποδειχτεί ο σχεδιασμός και η οργάνωση των δράσεων σας, αν και κάποιες λεπτομέρειες ίσως να διαφύγουν της προσοχής σας. Νέες ευκαιρίες μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικές δεξιότητες ή ταλέντα που διαθέτετε και συνιστάται να τις αδράξετε!

Αισθηματικά – Κοινωνικά
Μέχρι τις 17 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα διέρχεται τον 5ο ηλιακό σας οίκο, συνοδεύοντας Ήλιος και Ερμή, συνιστάται να είστε πιο προσεκτικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Ο πλανήτης του έρωτα θα σας ωθήσει να αναπτύξετε μια ρομαντική σχέση με τον εκλεκτό της καρδιά σας, ή το άτομο που νομίζετε ότι είναι το άλλο σας μισό. Οι πιθανότητες όμως να παραπλανηθείτε είναι μεγάλες, γι’ αυτό και η προσοχή. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι σαφώς πιο ευνοϊκό για τους ελεύθερους του ζωδίου σας. Αυξάνονται οι πιθανότητες να κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να προχωρήσετε σε σχέση. Γενικά όμως προς το τέλος Νοεμβρίου φαίνεται να σας απορροφά η καριέρα και ο χρόνος που αφιερώνετε στην προσωπική σας ζωή, δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, είναι αισθητά περιορισμένος.

Η Πανσέληνος-ολική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο της 8 Νοεμβρίου ίσως σας οδηγήσει σε απογοητεύσεις από μια ομάδα, με αποτέλεσμα να αναζητήσετε νέους κύκλους γνωριμιών, με πιο συμβατά προς τα δικά σας ενδιαφέροντα. Προβλήματα με φιλικά πρόσωπα μπορούν να επιλυθούν, ίσως όμως και να οδηγήσουν στην οριστική ρήξη. Με την Νέα Σελήνη της 24.11 στον Τοξότη μπορεί να εισάγετε μια νέα καθημερινή ρουτίνα στην ζωή σας, ίσως όμως και να αλλάξετε εργασία. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εισάγετε αλλαγές στην ζωή σας, παραμείνετε όμως πιστοί στους στόχους σας.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 6, 14, 16, 25, 26, 29
Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 9, 13, 18, 22, 30

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…