Καρκίνος-Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Ζωδίων

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 4ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΕΡΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ
ΦΥΣΗ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΔΙΑΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ ΚΡΟΝΟΣ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΑΡΗΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΘΩΡΑΚΑΣ, ΣΠΛΗΝΑΣ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ, ΑΣΗΜΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΒΑΘΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑ, ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΡΕΛΟΣ, ΕΡΗΜΙΤΗΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ, ΣΜΑΡΑΓΔΙ, ΖΑΦΕΙΡΙ, ΒΗΡΥΛΛΟΣ, ΟΠΑΛΙΟ, ΚΟΡΑΛΛΙ
ΜΕΤΑΛΛΟ ΑΣΗΜΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΓΑΡΔΕΝΙΑ, ΚΡΙΝΟΣ
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΤΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΦΘΟΡΙΟΥΧΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ

 

 

Ο Καρκίνος κυβερνά τον Τέταρτο Οίκο του Ζωδιακού Κύκλου και κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

 

Σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό, ο Καρκίνος καταλαμβάνεται από τον Ήλιο από τις 22 Ιουνίου μέχρι τις 22 Ιουλίου. Στον αστρικό ζωδιακό, ο αστερισμός καταλαμβάνεται κατά την περίοδο από τις 16 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου. Το ζώδιο απέναντι από τον Καρκίνο είναι ο Αιγόκερως.

 

Κατά την ελληνική μυθολογία, ο Καρκίνος είχε σταλεί από τη θεά Ήρα στην προστατευόμενη της Λερναία Ύδρα, ως βοηθός της εναντίον του Ηρακλή. Έτσι, ο παμμεγέθης Καρκίνος παρενοχλούσε τον Ηρακλή κατά τη φοβερή του μάχη εναντίον της Ύδρας.

 

Ο Καρκίνος κυβερνά τα κάτω πλευρά του ανθρώπινου σώματος, το στήθος, το στέρνο, το στομάχι και το πάγκρεας.

 

Η ασφάλεια και η καλοπέραση είναι τα κυρίαρχα  ζητούμενα για τη ζωή ενός Καρκίνου. Οτιδήποτε είναι αυτό που οριοθετεί την ασφάλεια του είναι απαραίτητο για την ευτυχία τους.  Ένας Καρκίνος είναι νοσταλγικός και ευαίσθητος, τρυφερός και συμπονετικός, ρομαντικός και εξαρτώμενος από το ταίρι του. Είναι προσεκτικός στις κινήσεις του, γιατί αισθάνεται ευάλωτος, είναι έξυπνος και πολυμήχανος εκεί που χρειάζεται, επίμονος πολλές φορές για την επίτευξη των στόχων του.

 

Το έντονο ενδιαφέρον του για τους άλλους τον κάνει υπερπροστατευτικό με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Σαν χαρακτήρας είναι εσωστρεφής και συντηρητικός, ενώ βάζει πολύ ψηλά το σπίτι και την οικογένεια. Είναι επίσης εύθυμος άνθρωπος και του αρέσουν τα ακριβά πράγματα και οι ανέσεις. Λειτουργεί με βάση το συναίσθημα και όχι τη σκέψη. Αγαπά τους φίλους του και κάνει όλα τους τα χατίρια, ενώ ο στόχος της ζωής του είναι η εργασία και η τίμια απόκτηση χρημάτων. Είναι όμως αρκετά ντροπαλός και απεχθάνεται τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Είναι σπιτόγατος και του αρέσει να απολαμβάνει την θαλπωρή και την ηρεμία του σπιτιού του, που είναι και το μόνο μέρος που τον κάνει να νιώθει ασφάλεια. Θέλει να έχει τον δικό του χώρο, να μην του πειράζουν ποτέ τα πράγματα του γιατί εκνευρίζεται. Κυκλοθυμικός, ανασφαλής, παρορμητικός και γενικότερα δύσκολος χαρακτήρας, αν θέλει κανείς να τον γνωρίσει καλύτερα πρέπει να τον κάνει να νιώσει ασφάλεια για να μπορέσει να αρχίσει να ανοίγεται. Και θα πρέπει να γνωρίζει ότι λατρεύει την μητέρα του!!!

Στα οικονομικά, του αρέσει να αγοράζει δωράκια για τους δικούς του  ανθρώπους, να ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους και να τους βλέπει ευτυχισμένους. Του αρέσει πάρα πολύ το καλό φαγητό και θα πρέπει να προσέχει, γιατί είναι επιρρεπής στο να πάρει πολλά κιλά. Στα συναισθηματικά του είναι πολύ τρυφερός, στοργικός και υπερπροστατευτικός με το έτερο του ήμισυ.

Τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες, έχουν την τάση να αφιερώνουν όλη τους τη ζωή στον αγαπημένο τους φίλο. Είναι ιδανικοί συνεργάτες, αν αισθάνονται ότι αγαπιούνται, ή οι πιο φοβεροί άνθρωποι, εάν πάσχουν από έλλειψη αγάπης.

 

Θα μπορούσε να είναι ο τέλειος σύντροφος, εάν έλλειπαν οι κρίσεις πανικού που τον καταλαμβάνουν, η περίεργη κτητικότητα και ο υπερβολικός προστατευτισμός του, καθώς και ο αντιδραστικός και κυκλοθυμικός του χαρακτήρας.

 

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Χαρακτηριστικά ζωδίων - Μαγικές Δυνάμεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός-Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Ζωδίων

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 1ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΦΩΤΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ ΦΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ – …