Καρκίνος  (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά  – Καριέρα

  

Υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να τα αλλάξετε ή να τα αναπροσαρμόσετε στην καριέρα σας, για να έρθουν τα  θετικά αποτελέσματα που προσδοκάτε! Και αυτό το μήνα θα έχετε κάποιες ευκαιρίες να τα καταφέρετε. Θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα στον τομέα της καριέρας σας, αλλά δεν θα λείψουν και τα σκαμπανεβάσματα με την Πανσέληνο στον Λέοντα 9.2 . Εκεί που θα απελπίζεστε, όλα και κάποια μαγική λύση θα βρίσκεται μπροστά σας και να θα σώζει από τα δύσκολα. Το πρώτο μισό του μήνα είναι αρκετά γόνιμο και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί. Στον τομέα των συνεργασιών θα χρειαστεί αρκετή προσοχή γιατί δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εντάσεις, αντιθέσεις και διαγωνισμοί. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και επιστρατεύστε τη διπλωματία σας για να μην κάνετε μεγαλύτερη ζημιά. Από οικονομικής άποψης ο μήνας δεν θα είναι κακός! Η καλύτερη περίοδος που θα μπορούσε να σας φέρει πολύ αποδοτικές συμφωνίες είναι η πρώτη βδομάδα του μήνα,  με την διέλευση του Άρη να σας ευνοεί, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι ο υπόλοιπος μήνας είναι κακός.

 

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

 

 Σε σχέση με το προηγούμενο μήνα, ο Φεβρουάριος  θα είναι αρκετά θετικότερος για τα αισθηματικά σας. Εάν η σχέση σας αντιμετωπίζει προβλήματα, ρόλο πυροσβέστη αναμένεται να παίξει ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα αναλάβει πρωτοβουλία για να σας φέρει πιο κοντά με την θέση του Άρη στον 7ο οίκο σας . Ο μήνας αυτός ευνοεί την επανασύνδεση αλλά και την ομαλοποίηση διαταραγμένων σχέσεων και καλό θα ήταν να τον εκμεταλλευτείτε, εάν φυσικά κάτι τέτοια είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα σας. Είναι επίσης ένας μήνας με έντονη και ποικίλη κοινωνική ζωή, μέσα από την οποία θα ανεβείτε ψυχολογικά και θα βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις που παραμελήσατε τελευταία. Για τους αδέσμευτους ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να κάνει ένα «προξενιό», που αρχικά θα σας δυσαρεστήσει και ίσως αντιδράσετε από κεκτημένη ταχύτητα, μετά από δεύτερη σκέψη όμως θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και ίσως να γίνει η αφορμή για να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση.

 

 

Συμβουλή : Μην επιστρέφετε στα παλιά ερωτικά ή συναισθηματικά μοτίβα και αξιοποιήστε στο έπακρο τις πλανητικές διελεύσεις αυτού του μήνα για να απαλλαγείτε από αυτά για πάντα!

 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 9

 

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 11, 19, 28, 29, 30

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Επαγγελματικά &nd…