ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2019

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Σε προσωπικό επίπεδο η αναποφασιστικότητα σας αρχίζει να κουράζει το ταίρι σας.  Η στάση σας αυτή θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

ΤΡΙΤΗ 2.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην είστε υπερβολικά επικριτικοί με τον εαυτό σας ή με τους συνεργάτες και συναδέλφους σας. Πάρτε λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα και όλα θα πάνε καλά. Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα και συμβιβασμούς, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή όμως στις εντάσεις!

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε περιχαρακωθεί τον τελευταίο καιρό, ευελπιστώντας ότι με αυτό τον τρόπο δεν θα μπορέσουν να σας βλάψουν οι συνάνθρωποι ή οι συνεργάτες σας. Απλά αγνοήστε τους και ζήστε την ζωή σας… Τα άστρα σήμερα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες

ΠΕΜΠΤΗ 4.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

Δημιουργική σκέψη και αποφασιστικότητα στον χειρισμό των καταστάσεων που θα προκύψουν θα χρειαστεί να επιδείξετε. Μην ενεργείτε όμως με βάση τα στενά προσωπικά σας συμφέροντα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ένα ευρύτερο πλαίσιο. Η μέρα υπόσχεται δώρα για σας που δεν θα πρέπει να τα αγνοήσετε. Δεν είναι κατ ανάγκη οικονομικά τα οφέλη, αλλά μπορεί να είναι μια εξαιρετική συμβουλή από αγαπημένο πρόσωπο ή η στήριξη κάποιων στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.4.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Επειδή θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Ίσως να ήρθε η κατάλληλη χρονική στιγμή να απαγκιστρωθείτε από μια σχέση χωρίς αγάπη ή από μια δουλειά χωρίς μέλλον.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση.

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εργασία σας, βρείτε τρόπους να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα ή πιο αποδοτική. Εάν αισθάνεστε ότι η σχέση σας δεν προχωράει, συζητήστε το με τον σύντροφό σας. Απλά μην κάθεστε και κακομοιριάζετε…

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι περίεργη και μπορεί να γίνει πιο δύσκολη, εξαιτίας της δικής σας ευαισθησίας. Θα πρέπει να βαδίζετε με προσοχή στον αισθηματικό τομέα.

Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις και εντάσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα άστρα δεν ευνοούν τα οικονομικά. Περιορίστε σπατάλες και βάλτε φρένο τις απαιτήσεις των άλλων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρμονία χαρακτηρίζει την μέρα σας και δεν θα πρέπει να την αφήσετε έτσι απλά να πάει χαμένη. Οργανώστε μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα ή αφιερώστε τους λίγο δημιουργικό χρόνο. Κάποιο άτομο θα χρειαστεί την στήριξη σας κατά την διάρκεια της μέρας. Ο συμπονετικός σας χαρακτήρας και η ψύχραιμη ματιά σας θα το ανακουφίσει σε σημαντικό βαθμό.

ΤΡΙΤΗ 9.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για ανασυγκρότηση φυσικών δυνάμεων και χαλάρωση. Φροντίστε τον εαυτό σας, την διατροφή σας και την ξεκούραση σας.

Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ανανεώσει. Η οικογένεια σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα, μια και τα παραμελήσατε τον τελευταίο καιρό…

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΔΙΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 11.8.2019

Κάποιες ισορροπίες έχουν αλλάξει στον επαγγελματικό χώρο και θα πρέπει να πάρετε ξανά θέση για να μην μείνετε στο περιθώριο. Σχηματίστε τις συμμαχίες σας και καταστρώστε τα επαγγελματικά σας πλάνα εκ νέου. Η οικογένεια σας απορροφά επίσης σε πολύ μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια της μέρας με τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Συνειδητοποιείτε όμως κάποια στιγμή ότι μόνο δίνετε στην οικογένεια σας και δεν παίρνετε σχεδόν τίποτε.

ΠΕΜΠΤΗ 11.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Είστε απαιτητικοί με τους γύρω σας, προσέξτε όμως να μην ξεφύγετε από τα αποδεκτά όρια, καθώς η μέρα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις ή και λογομαχίες από το πουθενά. Προσπαθήστε να είστε σαφής και συγκεκριμένοι στον τρόπο που  διατυπώνετε τις απόψεις σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, όσο δύσκολη και αν είναι. Αποδεχτείτε την πραγματικότητα και αναζητήστε την προσφορότερη δυνατή λύση. Στην αντίληψη σας θα πέσουν δυσμενή σχόλια των γύρω σας που σας αφορούν και θα σας αποσυντονίσουν. Μην δίνετε σημασία και ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συνειδητοποιήστε  τι ακριβώς θέλετε. Τα άστρα μπορούν να  σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας. Η ζωή σας χαμογελάει σήμερα και προσφέρεται για χαλαρωτικές στιγμές με φιλικά πρόσωπα. Απολαύστε το βράδυ σας και χαλαρώστε από τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξαφνικές ανατροπές θα έχει η σημερινή μέρα! Ίσως να είναι στην αισθηματική σας ζωή, ενδέχεται όμως να αφορά και τα οικονομικά σας. Καλό θα ήταν να αποδεχτείτε τα πράγματα όπως θα έρθουν… Φροντίστε επίσης τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε, και σας περιμένει αρκετή δουλειά μπροστά σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα αισθηματικά σας αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσείς αλλάζετε τη στάση σας και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σας. Σε θέματα οικονομικά, παρόλο που είστε παιδί της οικονομίας, θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Μπαίνετε σε έξοδα, μάλλον εξαιτίας των άλλων και θέλει προσοχή.

ΤΡΙΤΗ 16.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν ανανεωθείτε ψυχικά. Το σύμπαν, προσπαθεί να σας καθοδηγήσει με τα εμπόδια που σας βάζει. Ότι έχει εξυπηρετήσει τον σκοπό του, καλό θα ήταν να απομακρυνθεί. Όταν κλείνει μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας. Εκμεταλλευτείτε το και κάντε την διαφορά. Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν.

ΠΕΜΠΤΗ 18.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. Στα αισθηματικά ζητήματα προβλέπεται βελτίωση σήμερα. Κάποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν και θα επανέλθει η ηρεμία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.4.2019(ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ)

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να μην εμπλακείτε εύκολα και αβασάνιστα σε ερωτικά καβγαδάκια ή σε δολοπλοκίες σε επίπεδο δουλείας. Προστατέψτε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να τη διατηρήσετε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα κοινωνικών συναναστροφών η σημερινή και ίσως κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα να γιορτάζει κάτι. Η γενναιοδωρία σας χαρακτηρίζει σήμερα. Προσφέρετε στον συνάνθρωπό σας που βρίσκεται σε δεινότερη από εσάς θέση και το Σύμπαν θα σας αποζημιώσει πλουσιοπάροχα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και πιστέψτε στον εαυτό σας! Σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Ετοιμαστείτε να δεχτείτε απρόσμενες επισκέψεις από φίλους. Θα υπάρξουν ανταλλαγές ιδεών και απόψεων με δημιουργικό τρόπο, με αποτέλεσμα να νιώσετε ικανοποίηση στο τέλος της ημέρας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ερωτικά θα νιώθετε σαν σε ανάμενα κάρβουνα, ανήμποροι να αντισταθείτε στο πεπρωμένο σας. Μακροχρόνιες σχέσεις κινδυνεύουν να διαλυθούν εξ αιτίας επαναλαμβανόμενων λαθών. Αν είστε μόνοι και δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, είναι πολύ πιθανό να το συναντήσετε αυτές τις μέρες. Βγείτε και διασκεδάστε με φίλους.

ΤΡΙΤΗ 23.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τύχη είναι με το μέρος σας! Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματικό δεσμό! Πριν κάνετε όμως τα όποια βήματα, πρέπει να είστε σίγουροι ότι είναι αυτό που ζητάτε ή έχετε ανάγκη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 3.10.2019

Έχετε μια στερεή βάση στα επαγγελματικά σας, αυτό όμως μη σας κάνει να διστάζετε και πάρτε πρωτοβουλίες, γιατί θα χάσετε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

Ο έρωτας μπορεί να απογειώσει τους αδέσμευτους και να περάσουν τόσο όμορφα με ένα άτομο που βλέπουν πως ταιριάζουν σε μεγάλο βαθμό, που δεν θα θέλουν να τελειώσει.

ΠΕΜΠΤΗ 25.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τη γνώμη των άλλων. Μόνο μπερδέματα και έριδες θα δημιουργήσετε, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, γι’ αυτό σήμερα φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διάθεση σας θα είναι κάπως περίεργη σήμερα. Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά. Έχετε συσσωρεύσει όμως μεγάλη κούραση και χρειάζεται να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να μπορέσετε να συνέρθετε και ν ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το άγχος και η ανησυχία για τις επαγγελματικές εξελίξεις σας έχει καταβάλλει τον τελευταίο καιρό. Μην φορτίζεστε ανώφελα με όσα δεν μπορείτε να ελέγξετε υπό τις παρούσες οικονομικές συγκυρίες, γιατί αν μην τι άλλο, μια τέτοια στάση είναι αντιπαραγωγική. Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα, πριν καλά-καλά το καταλάβετε…

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύ καλή για όσους αναζητούν δουλειά ή να αλλάξουν θέση εργασίας, γιατί η παρούσα δεν τους ικανοποιεί. Θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε και με ικανοποιητικές αμοιβές. Στον συναισθηματικό τομέα, κάτι σας αποσπά την προσοχή και σας γυρίζει στο παρελθόν σας. Οι νοσταλγικές στιγμές σας κατακλύζουν και αισθάνεστε ότι τα καλύτερα τα έχετε αφήσει πίσω σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θεωρείτε ότι θα πρέπει να αμειφθείτε καλύτερα για τις προσπάθειες που καταβάλλετε στον εργασιακό τομέα και ίσως αυτό να το δείχνετε με την συμπεριφορά σας με έναν μάλλον κακό τρόπο στους γύρω σας. Γίνεστε παρορμητικοί και θέτετε με αυτό τον τρόπο τα κεκτημένα σας σε κίνδυνο. Σκεφτείτε ψύχραιμα και ρεαλιστικά, πριν κάνετε οτιδήποτε.

ΤΡΙΤΗ 30.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 18.9.2019

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σήμερα που να αφορούν θέματα καριέρας και κυρίως επεκτάσεις ή νέες επενδύσεις. Θα χρειαστείτε πολλά περισσότερα στοιχεία από αυτά που διαθέτετε για να έχετε την πλήρη εικόνα της κατάστασης. Για τους αδέσμευτους μπορεί να φέρει η μέρα μια νέα ερωτική σχέση, αρκεί να αποφασίσετε να βγείτε από το κουκούλι σας και να έρθετε σε επαφή με κόσμο.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…