ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μεγάλη ικανοποίηση και ευτυχία θα αισθανθούν οι Καρκίνοι σήμερα από την οικογενειακή τους ζωή! Ίσως να οφείλεται στο σύντροφό σας, ενδεχομένως να μπορεί να αποδοθεί στους απογόνους σας…                         

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες αλλαγές θα συμβούν σήμερα στο εργασιακό σας περιβάλλον που θα σας δημιουργήσουν σύγχυση και θα επιτείνουν το αίσθημα της ανασφάλειας. Παραμείνετε ψύχραιμοι!                          

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα μπορούσε να θεμελιωθεί ένας νέος κύκλος στη ζωή σας που να αφορά θέματα καριέρας ή σπουδών . Επίσης, σε ένα ιατρικό ζήτημα που σας απασχολεί μπορεί να δρομολογηθεί  λύση.

ΤΡΙΤΗ 4.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αρκετές είναι οι υποχρεώσεις σας σήμερα και πολλές από αυτές θα απαιτούν μετακινήσεις. Η μέρα όμως έχει μια ένταση που κάνει την ατμόσφαιρα εκρηκτική. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αντί να βασανίζεστε από το ανικανοποίητο και να ψέγεστε για τις ατέλειες του χαρακτήρα σας φροντίστε να δρομολογήσετε τις αλλαγές εκείνες που θα σας επιτρέψουν να γευτείτε και σεις την επιτυχία.

ΠΕΜΠΤΗ 6.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16/11

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προσφέρει η νέα τεχνολογία στους τομείς των επαφών και τις επικοινωνίας για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.12.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Μην ενεργείτε απερίσκεπτα, ιδίως υπό πίεση. Μελετήστε προσεκτικά τα δεδομένα, ιδίως εάν πρόκειται για πρωτόγνωρες καταστάσεις και μετά κινηθείτε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν δεν ανήκετε στα άτομα που εκτιμούν ή επιδιώκουν αλλαγές στη ζωή τους, σήμερα ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε κάποια μικρά βήματα εξερεύνησης του άγνωστου…

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για την αφοσίωση του συντρόφου σας ή για την στήριξη των συνεργατών ή συναδέλφων στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Νέα σχέδια και επείγοντα θέματα θα σας απορροφήσουν σήμερα! Χρειάζεται όμως ηρεμία και καθαρό μυαλό για να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας με επιτυχία.

ΤΡΙΤΗ 11.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Για να αποκτήσετε καινούργιες προοπτικές στη ζωή θα πρέπει να καταβάλετε σημαντικές προσπάθειες και να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επιτυχία σας χτυπάει την πόρτα, αλλά θα σας αφήσει μια ελαφρά πικρή γεύση, μια και θα είναι κατώτερη των προσδοκιών σας…

ΠΕΜΠΤΗ 13.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ–ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ηρεμία και η ψυχική ισορροπία μπορούν να σας βοηθήσουν σήμερα να αποφύγετε παγίδες και λάθη! Φανείτε αμερόληπτοι σε διενέξεις συγγενών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι πλανητικές θέσεις βοηθούν να βγάλετε σήμερα τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα σας και να θέσετε τον εαυτό σας στη διάθεση γνωστών, φίλων ή όποιων σας έχουν ανάγκη.                          

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με μια απίστευτη εσωτερική ηρεμία και γαλήνη ξεκινάει η βδομάδα σας, κάτι που σας επιτρέπει να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με άνεση και επιτυχία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εξαιρετικά ευνοϊκή η μέρα για πνευματικής φύσης επιτεύγματα. Ευνοημένοι είναι όσοι του ζωδίου σας ασχολούνται με την συγγραφή, τη δημοσιογραφία, την εκπαίδευση ή είναι σπουδαστές.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικοινωνιακά ευνοϊκή η σημερινή μέρα, σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με άτομα από απόσταση και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.

ΤΡΙΤΗ 18.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη μπορεί να είναι η σημερινή μέρα, από γεγονότα που θα λάβουν χώρα σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονη η ανάγκη σας για επιτυχία και ονειρεύεστε κιόλας να γεύεστε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Φροντίστε όμως να καταστρώσετε τη  στρατηγική που θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΠΕΜΠΤΗ 20.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν και συνήθως προσεκτικοί στις δαπάνες σας, σήμερα μπορεί να παρασυρθείτε και να δαπανήσετε αρκετά σημαντικά ποσά σε αντικείμενα σύγχρονης τεχνολογίας ή επικοινωνίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να συγκρατήσετε τα καταναλωτικό σας ξέσπασμα και σήμερα, επιστρατεύοντας τη λογική σας. Σκεφτείτε πριν αγοράσετε, εάν χρειάζεστε αυτό που πρόκειται να πάρετε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Για να πραγματοποιήσει κανείς μεγάλης κλίμακας σχέδια, πρέπει να αρχίσει να δομεί τη δράση του με μικρά και προσεκτικά βήματα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευνοϊκή η σημερινή μέρα για να πετύχετε σημαντικά πράγματα που φάνταζαν αδύνατα. Σ αυτό μπορούν να σας βοηθήσουν άτομα κύρους, με τα οποία διατηρείτε καλή επαφή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επικεντρώστε τη προσοχή σας σε σημαντικά θέματα σε επαγγελματικό επίπεδο και αφήστε τα μικρά και δευτερεύοντα για κάποια άλλη χρονική στιγμή.

ΤΡΙΤΗ 25.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα αντιμετωπίσετε κάποια οικογενειακά θέματα που θα ενσκήψουν σήμερα. Η διπλωματική προσέγγιση αποτελεί εγγύηση ηρεμίας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λίγο πριν από το τέλος του χρόνου είστε γεμάτοι καινούργια σχέδια και έχετε την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσετε με επιτυχία τα όνειρα σας.

ΠΕΜΠΤΗ 27.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα ηρεμίας η σημερινή! Φροντίστε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα είναι περισσότερο από πιθανό να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Το πείσμα σας είναι απίστευτο όταν θέλετε να πετύχετε το οτιδήποτε.                                   

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν μπορείτε να αλλάξετε ούτε με την πειθώ ούτε με κανένα άλλο τρόπο μια απόφαση που έχει πάρει ήδη το ταίρι σας. Είτε σας αρέσει είτε όχι θα πρέπει να την αποδεχτείτε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η φιλοδοξία σας είναι αστείρευτη και μπορεί να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για μια σειρά από ενέργειες σας που θα σας φέρουν κοντά στο ποθούμενο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να είστε αρκετά διπλωμάτες στις επαφές σας με κάποια άτομα, για να μην δυναμιτίσετε χωρίς λόγο την εορταστική ατμόσφαιρα. Μια νέα χρονιά έρχεται και οι ελπίδες σας για επιτυχία αναπτερώνονται!

 

Καλό και ευτυχισμένο το 2019!

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…