ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα έχετε την τάση να κάνετε ξεκαθαρίσματα στο οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Νιώθετε κουρασμένοι από τα συνεχή προβλήματα. Μην κάνετε όμως κινήσεις αυτοκτονίας! Με υπομονή και θετική στάση μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία, είτε αυτή αφορά τον επαγγελματικό τομέα, είτε την προσωπική σας ζωή!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τόσο τη φυσική, όσο και τη συναισθηματική ισορροπία σας!  Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά…

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.6.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Τα άστρα φέρνουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάτι που έτσι και αλλιώς είναι για σας συνηθισμένο… Κάτω από αυτές τις συνθήκες, αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Όσοι βρίσκεστε σε παράλληλη σχέση θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ γιατί θα εκτεθείτε. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τα  οικονομικά σας!

ΤΡΙΤΗ 4.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και μια πιθανή εκρήξεις θυμού λόγω των πολλαπλών εμποδίων, είτε στον αισθηματικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα. Για να ξεφύγετε από αυτή τη δύνη επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονα προσανατολισμένη θα είναι η μέρα σας σε ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Κάποιες εκκρεμότητες θα πρέπει να ρυθμιστούν και σημαντικές αποφάσεις να παρθούν! Μια έξοδος το βραδάκι με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας και τα πρόσωπα που αγαπάτε!

ΠΕΜΠΤΗ 6.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη.

Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο… Μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια ότι αγαπάτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια και μην εκτίθεστε σε περιττούς κινδύνους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αίσθηση υπερβολής, με μια ανεξήγητη συναισθηματική έξαρση μπορεί να προκαλέσει η σημερινή μέρα, καθώς η υπεραισιοδοξία σας οδηγεί σε μια ηθελημένη ωραιοποίηση των καταστάσεων. Μη σπάτε τα νεύρα των άλλων! Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει και κουράσει χωρίς λόγο και ουσία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή μέρα σας κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείτε, είτε είναι δημιουργικότητα, κάποια νέα ιδέα ή μια σχέση.  Θα υπάρξουν δυσκολίες και το ξέρετε! Ισορροπήστε τις σκέψεις σας! Μην σας πιάνει απογοήτευση στο παραμικρό εμπόδιο. Άλλωστε, κάνατε τις επιλογές σας και με βάση αυτές θα πρέπει να κινηθείτε. Οργανωθείτε για την επιτυχία, γιατί μόνον έτσι θα την αγγίξετε.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε για να απαλλαγείτε από το άγχος. Χαρίσετε στο σύντροφό σας  ρομαντικές στιγμές, γεμάτες αγάπη και τρυφερότητα. Για τους αδέσμευτους κάποιο άτομο μπαίνει στην ζωή σας και θα ταράξει τα νερά της καθημερινότητας σας… Να κάνετε αργά βήματα και προσεκτικά βήματα, αποφεύγοντας τις παρορμητικές ενέργειες.

ΤΡΙΤΗ 11.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Μέρα δράσης αλλά και απαισιοδοξίας η σημερινή, αφού θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις. Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνει να νιώσετε ευαίσθητοι . Αφοσιωθείτε στην εργασία σας και μην ξοδεύετε χρήματα άσκοπα. Οι συνθήκες ωστόσο είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

 

ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βγάλτε τη δυναμική σας πλευρά και δείξτε τις ικανότητές σας στη δουλειά σας, λαμβάνοντας αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας θέση και θα σας δώσουν καινούργιες προοπτικές. Στον ερωτικό τομέα, οι ελεύθεροι είναι πιθανόν να βρεθούν αυτές τις μέρες μ ΄ έναν παλιό εραστή ή να κάνουν νέα γνωριμία με που θα τους προσφέρει  ασυνήθιστες ερωτικές στιγμές.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ακολουθήστε χωρίς αποκλίσεις την πορεία που έχετε αποφασίσει, καθώς σας περιμένουν θετικές εκπλήξεις! Μέσα από αγάπη και την αποδοχή του εαυτού σας, επιλέγετε και αυτούς που θα σταθούν δίπλα σας… Οι σπατάλες που πιθανόν να γίνουν σε μια έξαρση shopping therapy, δεν θα σας βγουν σε καλό. Περιορίστε τις αγορές σας στα απολύτως απαραίτητα!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πείσμα σας δεν σας αφήνει να δείτε τα βαθύτερα αίτια τις διαφοράς απόψεων με το ταίρι σας. Φανείτε διαλλακτικοί, γιατί η ένταση αυτή μπορεί κάλλιστα να οφείλεται σε δικά σας λάθη. Οι ελεύθεροι έχετε έντονο σεξαπίλ και μπορείτε να σαγηνέψετε το αντικείμενο του πόθου σας! Προσοχή όμως στην κατανάλωση αλκοόλ, μια και αύριο το πρωί θα το μετανιώσετε πικρά…

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αναλαμβάνετε τα ινία στον χώρο της δουλειάς σας σήμερα, ελπίζοντας με τις κατευθυντήριες γραμμές που χαράζετε ότι θα δώσετε τις πολυπόθητες λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, κάποια προβλήματα διαταράσσουν την αρμονική ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Θα πρέπει να αναδιπλωθείτε και κυρίως να μην αφήνετε περιθώρια στην ζήλια σας να εκδηλωθεί, εάν θέλετε να επανέλθει η ισορροπία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.6.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Η οικονομική σας ασφάλεια και η ανάγκη σας για άνεση οικονομική γίνεται με τον καιρό όλο και πιο έντονη. Ίσως όμως να έχετε χάσει πρόσφατα μια σημαντική ευκαιρία που θα μπορούσε να σας τα προσφέρει όλα αυτά… Στα συναισθηματικά σας, ο χρόνος γυρίζει στο παρελθόν και κάτι σας στοιχειώνει σήμερα… Ένας λογαριασμός στην ζωή σας δεν έχει κλείσει και ίσως έφτασε η ώρα να το αντιμετωπίσετε.

ΤΡΙΤΗ 18.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα χαρούμε πρωινό θα το διαδεχτεί ένα προβληματισμένο απόγευμα! Πηγή της ανησυχίας σας είναι τα οικονομικά σας και πιο συγκεκριμένα οι δαπάνες σας… Μην θέτετε σε κίνδυνο την οικονομική σας επιβίωση, ακόμη και την αγάπη και υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων χωρίς λόγο. Πριν κάνετε οτιδήποτε συμβουλευτείτε κάποιους ειδικούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό σπεύδει σήμερα να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας που αφορούν την καριέρα σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιδείξετε σοβαρότητα και συνέπεια στους στόχους σας. Κάποιες έριδες στην οικογένεια θα σας απασχολήσουν, ιδίως μεταξύ των παιδιών σας για όσους είστε γονείς. Διαχειριστείτε την κατάσταση με διπλωματικό τρόπο.

ΠΕΜΠΤΗ 20.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια σειρά από αλλαγές έχουν ήδη δρομολογηθεί στην ζωή σας και είναι κάτι που σας αγχώνει και σας καταβάλλει ψυχολογικά, γιατί δεν ξέρετε που θα σας βγάλει… Η συναισθηματική φόρτιση και οι αψυχολόγητες ενέργειες σας μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο μακροχρόνιες προσπάθειες. Μην παρατάτε κάτι τόσο εύκολα, όταν μάλιστα έχετε επενδύσει κάποια πράγματα στη προσπάθεια αυτή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 18Ο43΄ΤΩΝ ΙΧΘΕΙΩΝ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Νωρίς το πρωί θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις σε ένα περίπλοκο θέμα που σας βασανίζει. Αποφύγετε ωστόσο σκέψεις για την καριέρα σας, μην σπαταλάτε τη μέρα σας με προγραμματισμούς και στρατηγικές που αφορούν τη δουλειά σας. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση και χαρά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ακόμη και να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τη ζωή σας και όλα να βαίνουν καλώς, πάντοτε θα υπάρχει κάτι που δεν έχετε καταφέρει ή δεν πάει καλά. Μην εστιάζετε όμως σ αυτό και χαρείτε αυτά που έχετε. Ένα απρόσμενο δώρο θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και θα σας φτιάξει τη μέρα! Αφήστε τα προβλήματα, τη γκρίνια και τις ανησυχίες πίσω σας και απολαύστε τις στιγμές!

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πρώτο μισό της μέρας είναι χαλαρό, σχεδόν νωχελικό. Επωφεληθείτε για να χαλαρώσετε και να έρθετε σε επαφή με τον αυτό σας και τις ανάγκες σας. Προς το τέλος της μέρας κορυφώνεται η ανησυχία σας, μια και γύρω σας οι καταστάσεις αλλάζουν ταχύτατα… Ίσως δεχτείτε την επίθεση κάποιων ατόμων σήμερα και υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε σε περισυλλογή και κατήφεια. Καλό θα ήταν όμως να εξετάσετε τα κίνητρα των ατόμων αυτών…

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολυάσχολη η μέρα σας και αρκετοί συνεργάτες θα βασίζονται στη βοήθεια ή στις γνώσεις σας για να προχωρήσουν τη δική τους δουλειά. Θα είναι λίγο αγχωτική αυτή η Δευτέρα… Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από το βάρος που κουβαλάτε και θα τα καταφέρετε! Η προσωπική ή η οικογενειακή σας ζωή είναι το ασφαλές σας λιμάνι!

ΤΡΙΤΗ 25.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μερικές φορές, ιδίως όταν βαριέστε, είστε απόλυτα ανεύθυνοι και επιπόλαιοι στις αποφάσεις σας. Μια τέτοια επιπόλαια ή ανεύθυνη επιλογή σας θα βρεθεί σήμερα μπροστά σας και πρέπει να τη διαχειριστείτε! Η ψυχολογία σας ως εκ τούτου είναι λίγο κάπως σήμερα και για να ξεχαστείτε θα το ρίξετε στα ψώνια. Μην το παρακάνετε όμως, γιατί θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ…

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα ξεχειλίζετε από ενέργεια σήμερα, κάτι αρκετά σπάνιο για σας! Φροντίστε να κάνετε καλή χρήση των στιγμών αυτών, επιλύοντας προβλήματα που προτιμάτε να τα αγνοείτε… Αντί αυτού, η καταναλωτική σας μανία φαίνεται ξυπνά μέσα σας και μπορεί να αγοράσετε ένα σωρό πράγματα που σύντομα θα αποδειχτούν άχρηστα. Προσοχή στις δαπάνες σας!!!

ΠΕΜΠΤΗ 27.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν υπάρχει χρόνος αλλά και διάθεση να σκεφτείτε τα προσωπικά σας προβλήματα, μια και η μέρα θα είναι αφιερωμένη στα προβλήματα των άλλων… Δώστε λίγο προσοχή στην δουλειά σας σήμερα, καθώς κάποιες απροσεξίες μπορούν να γίνουν αφορμή για παρατήρηση από τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κυνηγήστε τα όνειρά σας σήμερα! Έχετε πάρα πολλές πιθανότητες να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας. Η ενέργεια σας χτυπάει κόκκινο και η πλανητικές συγκυρίες βρίσκονται στο πλευρό σας. Θα διαπιστώσετε όμως, ότι κάποιο άτομο στον χώρο της δουλειάς ,που δεν το περιμένατε, είναι μνησίκακο απέναντι σας. Ακόμη και να προσπαθήσετε, δεν θα καταλάβετε τον λόγο…

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην προγραμματίζετε σημαντικά πράγματα για την σημερινή μέρα, γιατί δεν θα σας βγουν όπως θα θέλατε ή όπως τα περιμένατε . Ένα θυελλώδες σκηνικό θα φέρει η σημερινή μέρα, είτε με δικά σας πρόσωπα, είτε με συνεργάτες ή συναδέλφους. Δεν πειράζει όμως, η καταιγίδα θα διαλύσει τα σύννεφα…                            

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αναλαμβάνετε απερίσκεπτα νέες αρμοδιότητες, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Δώστε το περιθώριο στους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας να βγουν μπροστά και σεις ακολουθήστε. Μην το βλέπετε σαν ήττα αλλά σαν μια έξυπνη στρατηγική! Μετά το μεσημέρι εστιάστε σε πρακτικά ζητήματα που ζητούν λύσεις.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2021

Σάββατο 01.05.2021 (Σελή&…