ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σε γενικές γραμμές είναι ευνοϊκή για σας και τα συμφέροντα σας. Μην ξεχνάτε να συγχωρείτε άτομα που μπορεί να σας έβλαψαν απερίσκεπτα. Αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αφεθείτε και επικοινωνήστε, χωρίς αναστολές και μύχιες σκέψεις. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση και χαρά.

 

ΠΕΜΠΤΗ 2.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την αίσθηση ότι βαδίζετε στα τυφλά και αυτό σας εκνευρίζει. Πολύ σύντομα όμως θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε τις προθέσεις των ατόμων που σας ενδιαφέρουν. Διατηρήστε μια αισιόδοξη ματιά, ότι και να συμβεί σήμερα, και προσπαθήστε να διακρίνετε και να αναδείξετε το θετικό των αλλαγών που θα σας επιβληθούν.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια αναπάντεχη τόνωση του εισοδήματος σας θα προκύψει κατά τη διάρκεια της μέρας και θα έχετε τη παρόρμηση να καταφύγετε αμέσως σε καταναλωτικής φύσης αγορές. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να αφήσετε κάποια χρήματα στην άκρη για ώρα ανάγκης! Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα και ένα καλό ξεκίνημα για αποταμίευση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.5.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Μια πληκτική και ρουτινιάρικη μέρα μπορεί να τελειώσει με ένα πολύ όμορφο και απροσδόκητο τρόπο. Μια καινούργια γνωριμία θα σας συνεπάρει και θα αρχίσετε να κάνετε όνειρα… Βγείτε από το καβούκι σας και επικοινωνήστε με τους γύρω σας. Η τόσο αυτάρεσκη αυτάρκεια και αυτοτέλεια σας δεν μπορεί να σας οδηγήσει πουθενά.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε λίγο ευερέθιστοι σήμερα, λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε με τους γύρω σας, έχετε κακή ψυχολογία και έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Μην κατατρώγεστε με προβλήματα που δεν μπορείτε να επιλύσετε άμεσα! Περιορίστε τη δράση σας σε παραγωγικούς τομείς για να έχετε και την αίσθηση ότι κάτι προχωράει…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε ερωτική διάθεση σήμερα και θέλετε να πειραματιστείτε με νέα θύματα της γοητείας σας. Προσέξτε όμως να μην σοβαρέψει το πράγμα και δεν μπορείτε να τους ξεφορτωθείτε… Μια παλιά γνωριμία ή φιλία έρχεται με δυναμικό τρόπο σήμερα στο προσκήνιο. Θα αναπολήσετε το παρελθόν, θα περάσετε υπέροχα, και εάν υπήρξε κάτι μεταξύ σας στο παρελθόν, ίσως αναζωπυρωθεί και πάλι.

 

ΤΡΙΤΗ 7.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας χαρακτηρίζεται από έντονες στιγμές ευτυχίας, που για τον καθένα μπορεί να έχουν και άλλη απόχρωση. Ίσως να έρθει στον κόσμο ένας απόγονος σας, μπορεί να συναντήσετε το ιδανικό σας ταίρι ή απλά να εκφράσετε κάποιο δημιουργικό σας ταλέντο και να αισθανθείτε μεστοί!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρειάζεται μέθοδος και προγραμματισμό εάν έχετε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που άπτονται σε τομείς εργασίας που έχουν σχέση με σύνταξη εγγράφων, λογιστικών καταστάσεων ή επεξεργασία δεδομένων. Η πιθανότητα της επιτυχούς έκβασης μιας καινούργιας συμφωνίας και η προσδοκία μεγαλύτερης ρευστότητας σας κάνει να ξεχνάτε τα οικονομικά σας προβλήματα και να καταφεύγετε σε καταναλωτικές δαπάνες…

 

ΠΕΜΠΤΗ 9.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ενώ θα θέλατε να τεμπελιάσετε και να απολαύσετε την ηρεμία και την χαλαρότητα, η μέρα σας είναι γεμάτη με υποχρεώσεις που σας προκαλούν πλήξη και ανία… Στο τέλος της μέρας θα αισθάνεστε εξαντλημένοι, υπάρχουν όμως οι δικοί σας άνθρωποι που μπορούν να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο έλεγχος που  θα προσπαθήσετε να ασκήσετε στους γύρω σας σήμερα μπορεί να είναι ακραίος και ως εκ τούτου εκνευριστικός, με αποτέλεσμα να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα προσδοκούσατε…

Γίνεστε ιδιαίτερα σαρκαστικοί και περιπαικτικοί με τους γύρω σας και αυτό μπορεί να ενοχλήσει πολλούς και να χάσετε σημαντικά στηρίγματα στον επαγγελματικό τομέα ή στο φιλικό σας περιβάλλον.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή  μέρα μπορεί να σας βγάλει απίστευτα και απρόσμενα  συναισθήματα αγάπης και συμπόνιας, όχι μόνο αναφορικά με τον σύντροφό σας, αλλά και απέναντι στους συνεργάτες, συναδέλφους ή φίλους. Στο μέτωπο των οικονομικών σας αποφύγετε κερδοσκοπικές κινήσεις και υποσχέσεις για γρήγορα κέρδη, γιατί θα χάσετε και αυτά που έχετε.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δυσκολίες σας περιμένουν στην δουλειά σας κατά την σημερινή μέρα και δυσεπίλυτα προβλήματα. Με ψυχραιμία και υπομονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να ατενίσετε το μέλλον μέσα από μια πιο θετική ματιά. Χαλαρώστε ωστόσο τις βραδινές ώρες, μετά τις εντάσεις, απολαύστε την προσοχή των γύρω σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ερωτική σας σχέση σας τονώνει και πετάτε στα σύννεφα, τα επαγγελματικά σας όμως χρειάζονται προσοχή, μια και δεν θα λείψουν τα εμπόδια και τα προβλήματα με τους συνεργάτες ή συναδέλφους. Μπορείτε να λύσετε με διπλωματικό τρόπο όποια θέματα προκύψουν. Από την άλλη, υπάρχουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Καλλιεργήστε τις επαφές σας

 

ΤΡΙΤΗ 14.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία σας για να μην προκληθούν εντάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες. Ίσως επίσης να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικής φύσης θέματα. Κινηθείτε συντηρητικά και βάσει πλάνου για να μην βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αυτοπεποίθηση σας τονώνεται και προδιαγράφονται σοβαρές προοπτικές για επιτυχία κάποιων στόχων σας. Κυνηγήστε τα όνειρα σας και δεν θα χάσετε. Έχετε αυξημένη ενέργεια, αλλά αυτή από μόνη της δεν θα μπορέσει να σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις σας. Προγραμματίστε τις δράσεις σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 16.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέματα υγείας κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα. Μην αψηφάτε τα όποια μηνύματα σας στέλνει ο οργανισμός σας! Εάν βρίσκεστε ήδη υπό ιατρική φροντίδα, ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σας. Στον επαγγελματικό τομέα αντιμετωπίζετε διλήμματα και δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις που θα μπορούσαν να σας βλάψουν σε μελλοντικό χρόνο.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει την προδιάθεση για έντονο προβληματισμό για την πορεία σας. Ίσως να υπάρξει μια αλλαγή στάσης ή αντιλήψεων σε κάποια σημαντικά θέματα. Είστε κάπως διχασμένοι, με την επαγγελματική και την ερωτική σας ζωή να απαιτούν την ενασχόληση και την προσοχή σας. Θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.5.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα σήμερα και με ανασυγκροτημένη στρατηγική και δυναμισμό βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Οι συμπτώσεις κατά την διάρκεια της μέρας λειτουργούν υπέρ σας! Ο παράγοντας τύχη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μέρας σας.

Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να χαράξετε νέα πορεία ζωής.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.5.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η δημιουργικότητα σας είναι σε άνθιση και θα μπορούσε να σας φέρει μια νέα ευκαιρία σε επαγγελματικό τομέα. Επωφεληθείτε των Συμπαντικών δώρων… Η δυσκολία όμως στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να ζητήσετε βοήθεια των άλλων, όταν την χρειάζεστε, φαίνεται στις σημερινές σας δραστηριότητες και δοσοληψίες.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Από τα βασικά ζητούμενα της μέρας είναι αξιοπρεπής αντιμετώπιση έκρυθμων καταστάσεων σε προσωπικό επίπεδο! Στρέψτε την προσοχή σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αφιερώστε χρόνο και φαιά ουσία ώστε να το καταλάβετε σε βάθοςΕπιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί και να βρει μια πηγή πίστης και έμπνευσης μέσα στην ψυχή σας . Μπορεί να είναι η μουσική, η ποιητική ή ακόμη και η θρησκευτική πίστη .

 

ΤΡΙΤΗ 21.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια θαυμάσια ημέρα που έχει μεγάλες ευκαιρίες για σας! Η υπερβολικά σοβαρή προσέγγιση σας για αυτό που κάνετε και η εμμονή σας με την πρόσθετη ασφάλεια μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα και να επιβραδύνει την εξέλιξη! Εάν καταφέρετε να συνδυάσετε σωστά την εμπειρία και τη διαίσθηση, τότε δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να καταφέρετε το ποιούμενο!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με ένα επείγον ταξίδι ή μια πιεστική δουλειά που δεν προβλεπόταν. Να είστε θαρραλέοι, τολμηροί και δημιουργικά επινοητικοί! Η σκέψη και μόνη χωρίς την αναγκαία δράση δεν ωφελεί!!! Όσο νωρίτερα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα, τόσο περισσότερα θα πετύχετε. Οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται είναι αρκετά εντυπωσιακές!

 

ΠΕΜΠΤΗ 23.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το οικονομικό όφελος από μια συνεργασία θα μπορούσε να είναι σημαντικό, εάν καταφέρετε να αποφύγετε κάποιες παγίδες! Οι καταστάσεις πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται…  Να είστε επίσης προσεκτικοί στις αγορές σας ή στις επιλογές σας στο διαδίκτυο! Υπάρχουν παγίδες παντού και δεν θα χαρείτε ιδιαιτέρα εάν σας παραπλανήσουν.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έφτασε η στιγμή της επιτυχίας για τις δημιουργικές προσπάθειές σας. Εάν η επιτυχία δεν μεταφραστεί σε υλικά αγαθά, τουλάχιστον θα σας δώσει συναισθηματική και ηθική ικανοποίηση. Αν το επιτευχθέν αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εσάς, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το παγιώσετε.  Το μόνο που απαιτείται από εσάς σήμερα είναι να είστε ευγνώμονες για τη ζωή.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα, που χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και δέσμευση σε ένα σκοπό! Πρόκειται για ένα «ταξίδι» που θα σας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες και αλησμόνητες στιγμές! Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις επικοινωνιακές σας πρακτικές, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα ταλέντα σας μπορούν να αναγνωριστούν από ανθρώπους που κατέχουν δύναμη και εξουσία στον τομέα του ενδιαφέροντος σας. Η ημέρα δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την αγάπη, για ξεκούραση, ταξίδια και την πνευματική ανάπτυξη. Ως προς τα συναισθηματικά σας, η αβρότητα και η ευγένεια  σας θα βοηθήσουν σήμερα στην αισθητή βελτίωση της ατμόσφαιρα στο σπίτι.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κατά τη περίοδο αυτή θα κερδίσουν μόνο εκείνοι, οι οποίοι ξέρουν πώς να προσαρμοστούν με ταχύτητα στις σημερινές συνθήκες. Μην ξεκινήσετε σήμερα σημαντικές συζητήσεις και επιχειρηματικές συνομιλίες!  Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και έχετε το νου σας γιατί οι οικονομικοί πειρασμοί είναι μεγάλοι και μια εξαπάτηση πολύ πιθανή…

 

ΤΡΙΤΗ 28.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πρώτο μισό της ημέρας είναι πολύ ευνοϊκό για την ανάκτηση των δυνάμεων σας. Δεν θα μετανιώσετε αν αφιερώσετε αυτό το μέρος της ημέρας στην αναψυχή, τον ρομαντισμό ή σε δημιουργικές δραστηριότητες, εάν έχετε τη δυνατότητα αυτή! Αν έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο, θα πρέπει να αρχίσει να συνηθίσει το νέο στυλ επικοινωνίας με τους φίλους σας ή το σύντροφό της ζωής σας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νωρίς το πρωί οι άνθρωποι θα αποτελούν ένα μυστήριο ή ένα απόρθητο φρούριο για να σας. Το πρώτο μισό της μέρας χρειάζεται την προσοχή σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο. Καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην κινηθείτε βιαστικά. Προσοχή ακόμη στον χειρισμό μηχανημάτων, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

 

ΠΕΜΠΤΗ 30.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ευαισθησία και η διαίσθηση σας είναι όλο και ισχυρότερη! Η κλίση σας προς το μυστηριώδες ή την μυστικότητα σας φέρνει σε ξένα μέχρι στιγμής μονοπάτια, όπου θα εξερευνήσετε νέα πεδία ενδιαφέροντος. Αρκεί να ξέρετε σε τι εμπλέκεστε και να έχετε ένα ασφαλές σενάριο διαφυγής, για να μην πάθετε ζημίες…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα καταφέρει σχεδόν τα πάντα που αναλαμβάνετε κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Αλλά στην αρχή της ημέρας μπορεί να εμφανιστούν κάποια σοβαρά εμπόδια στο δρόμο σας που θα πρέπει να παρακάμψετε. Είναι όμως κάτι αναμενόμενο με τόσους ανάδρομους πλανήτες να μας δημιουργούν εμπόδια και καθυστερήσεις στην καθημερινότητα μας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…