ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σε θέματα ανταγωνισμού ή συγκρούσεων, δεν σας φοβίζει τίποτε. Για όσους ασκούν στρατιωτικά επαγγέλματα, σήμερα είναι η μέρα τους. Η δύναμή σας μπορεί να μην εξωτερικεύεται, αλλά δρα υποδόρια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.3.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ)

Με το ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο σήμερα, αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, για να έχετε κάποια ελπίδα επιτυχίας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι σημερινές σας ασχολίες πολύ πιθανό να έχουν σχέση με την εκπαίδευση ή γενικότερα την μάθηση. Πιθανή κάποια ευχάριστη περιπέτεια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας σήμερα, είναι τα όπλα της επιτυχίας. Θέματα σχετικά με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή δικαστήρια μπορούν να βρουν λύση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η έλλειψη συναισθημάτων και η υπερβολική αυστηρότητα χαρακτηρίζουν τις σημερινές σας πράξεις. Διαθέτετε αντοχή στη δουλειά, αλλά και αρκετή δόση τσιγκουνιάς…

ΤΡΙΤΗ 6.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Αρκετά κοινωνικοί, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξοι σήμερα…

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της  επικοινωνίας και των ταξιδιών κατά τη διάρκεια της μέρας, ιδίως εάν πρόκειται για επαγγελματικής φύσης! Προσοχή θα χρειαστεί όμως στην οικονομική σας διαχείριση!

ΠΕΜΠΤΗ 8.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 10/7)

Κάποια κινητικότητα θα παρουσιαστεί σήμερα σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα, αλλά δεν φαίνεται να προχωρούν, λόγω των πολλών δυσκολιών. Δείξτε προσοχή και υπομονή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.3.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε σήμερα σε θέματα απόκρυφα, που κρύβουν κάποιο μυστήριο. Πέραν αυτού, πάντα υπάρχει ο ρομαντισμός που σας σπρώχνει σε κάποια περιπέτεια ή ένα ταξίδι με αγαπημένο πρόσωπο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα… Καθόλου παράξενο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε ιδιαίτερη αντοχή να πολεμήσετε για τις φιλοδοξίες σας, που πάντα αποβλέπουν στο κέρδος. Μην αγνοείτε και τις υπόλοιπες παραμέτρους της ζωής σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι ιδανική για θέματα εκπαίδευσης ή απόκτησης γνώσεων στο γνωστικό σας αντικείμενο. Κάποιο επαγγελματικό ταξίδι θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΤΡΙΤΗ 13.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας, με στόχο την αναγνώρισή σας. Οι επιλογές σας όμως θα πρέπει να είναι προσεκτικές!

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται.

ΠΕΜΠΤΗ 15.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις σχετικές με γαστρονομικές δραστηριότητες και θέματα ομορφιάς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αποστροφή και η αντίθεσή σας σε κάθε πρωτοπορία, φέρνουν δυσκολίες στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας. Προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα!

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.3.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα στον επαγγελματικό σας χώρο! Πολλές οι ευθύνες και αρκετά τα ευτράπελα που θα σας απασχολήσουν. Προσοχή όμως στα ατυχήματα λόγω απροσεξίας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εμπορικές σας δραστηριότητες σήμερα προβλέπονται επικερδείς, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα ή καινούργιες συνεργασίες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να μαγέψετε τους γύρω σας. Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας δημιουργούν ένα θετικό υπόβαθρο για την επιτυχία που τόσο θέλετε.

ΤΡΙΤΗ 20.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ιδιαίτερα τονισμένο το σεξαπίλ σας σήμερα και πέρα από τα βλέμματα που θα προσελκύετε στο διάβα σας, θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να αναθερμάνετε την σχέση σας με το ταίρι σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται σήμερα από το έντονο συναίσθημα! Τα ταξίδια, επαγγελματικά ή μη, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα. Αποφύγετε τις εντάσεις με το ταίρι σας.

ΠΕΜΠΤΗ 22.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 15/4)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα σήμερα ξεχειλίζει από αισιοδοξία! Ευνοούνται ιδιαίτερα θέματα σπουδών και ταξιδιών, επαγγελματικών ή μη! Οργανώστε όμως προσεκτικά τις λεπτομέρειες, για να μην ταλαιπωρηθείτε…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν σήμερα και να δώσουν την επιτυχία. Ακόμα και οι φιλοσοφικές συζητήσεις σας ευχαριστούν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με μεγάλη επιτυχία,  τόσο με εμπορικές, όσο και με συγγραφικές ή διδακτικές δραστηριότητες. Η προσοχή σας στις λεπτομέρειες είναι χαρακτηριστική.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, λόγω κάποιας δικής σας άκαμπτης στάσης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, προσελκύουν υποστηρικτές και ευνοούνται οι υποθέσεις σας.

ΤΡΙΤΗ 27.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικοινωνιακά δύσκολη η περίοδος αυτή για σας, κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά όχι μόνο. Προσέξτε να μην ανατροφοδοτείτε τις αντιπαραθέσεις και με την στάση σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο.

ΠΕΜΠΤΗ 29.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Χρειάζονται προσεκτικούς και καλά μελετημένους χειρισμούς για να δώσετε τις λύσεις που πρέπει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το αίσθημα δικαίου που θα ξυπνήσει με επαναστατικό τρόπο μέσα σας σήμερα, θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα με τους γύρω σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.3.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Προσέξτε να συγκρατήσετε λίγο την ορμητική και μαχητική σας διάθεση, γιατί θα δημιουργήσετε εχθρούς που δεν σας χρειάζονται στην παρούσα χρονική στιγμή.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…