ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Από επαγγελματικής άποψης ο Σεπτέμβριος δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολος μήνας! Προετοιμαστείτε για άγχη, διαπληκτισμούς με συνεργάτες, στενοκεφαλιές, συγκρούσεις απόψεων και αναμέτρηση των «εγώ» σας! Η φάση αυτή μπορεί να καταλήξει άχαρα, να προσθέσει στρες σε μια ούτως ή άλλως δύσκολη περίοδο και να αποσπάσει την προσοχή σας από τα πραγματικά σημαντικά.

 

Οι αμοιβές σας μπορεί να σας δυσαρεστήσουν και να κλιθείτε να αντιμετωπίσετε περίπλοκες καταστάσεις με συνεργάτες, που θα έχουν την διάθεση να σας κοντράρουν. Αλλά με το να μπείτε σε μια διαδικασία αντιπαραθέσεων δεν θα καταφέρετε τίποτε ουσιαστικό. Συνιστάται να βρείτε συμμάχους αντί να δημιουργείτε εχθρούς και να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους με την εργοδοσία, με ένα πολιτισμένο και πιο διπλωματικό τρόπο. Ίσως να φλερτάρετε με την ιδέα να παρακολουθήσετε μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε το γνωστικό σας αντικείμενο και να καλύψετε τυχόν κενά, κάτι που θα βελτιώσει τη δυνατότητα σας να αναζητήσετε μελλοντικά μια καλύτερη θέση εργασίας.

 

Δεν είναι ωστόσο η κατάλληλη χρονική στιγμή για ριζοσπαστικές κινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς πληθώρα πλανητών ενεργοποιούν τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας (θεμέλια της ύπαρξης σας). Είναι πολύ καλύτερα να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα πολεμοφόδια στα χέρια σας και να αλλάξετε επαγγελματικά πλάνα, ώστε να είστε έτοιμοι να δράσετε όταν έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή. Αναφορικά δε με τα οικονομικά σας, δεν αναμένεται μεγάλη διαφοροποίηση στα εισοδήματά σας. Ίσως να υπάρξουν υποσχέσεις για αυξήσεις μισθών, αλλά προς το παρόν θα παραμείνουν σε επίπεδο των υποσχέσεων. Προσέξτε την διαχείριση σας και περιορίστε κατά το δυνατόν τα έξοδα σας λοιπόν, μέχρι να καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.

 

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Δεν καταγράφονται δυνατότητες αξιοσημείωτων αλλαγών στην συναισθηματική σας ζωή την περίοδο αυτή. Τα γνωστά παλιά διλλήματα κάνουν για μια ακόμη φορά την εμφάνιση τους… Τους περιορισμούς που θέτει η συνύπαρξη με ένα σύντροφο, την διάθεση σας για συναισθηματική σταθερότητα και τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται. Αυτά φαίνεται να σας ταλαιπωρούν τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα.

 

Μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου κάποιοι μεταξύ σας θα νοιώσουν μια ακαταμάχητη επιθυμία να ενισχύσουν τη σχέση τους με τις οικογένειες τους και το ταίρι τους, που σε κάποιες στιγμές μπορεί να γίνει καταπιεστικό για τους γύρω τους και ιδίως για τον σύντροφό τους. Αποφύγετε την πίεση και τον καταναγκασμό γιατί θα χαλάσει τη σχέση σας με το ταίρι σας και θα καταστρέψει την ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε επίσης σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικής συμπεριφοράς.

 

Τα καλά νέα είναι ότι ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σας (συντροφικότητα και γάμος), επιστρέφει μετά τις 18 Σεπτεμβρίου, μετά από αρκετούς μήνες, σε ορθή πορεία, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα στην συναισθηματική σας ζωή να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και η συνύπαρξη σας με τον σύντροφό σας να είναι πλέον πιο εποικοδομητική. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, όταν θα προσπαθούν να σαγηνεύσουν το αντικείμενο του πόθου τους δεν θα τα καταφέρνουν. Ίσως να οφείλεται σε ένα καταρρακωμένο «εγώ» από φίλους, συγγενείς και γείτονες και τις ανασφάλειες που κρύβουν μέσα τους.

 

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να τονώσετε λίγο την αυτοπεποίθηση σας! Μην περιμένετε από το υποψήφιο ταίρι σας να σας τονώσει και να παραμερίσει τις ανασφάλειες σας. Αυτό είναι δικά σας δουλειά και θα πρέπει να την κάνετε εάν θέλετε να έχετε πιθανότητες να κάνετε ποτέ μια υγιή σχέση. Εάν σας ελκύει κάποιο πρόσωπο ερωτικά, μην πιέζετε τις καταστάσεις και το τρομάξετε. Η αίσθηση της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης δεν δομείται σε μια μέρα. Χρειάζεται γενναιότητα και πίστη για να μπορέσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, με αργά και σταθερά βήματα. Άλλωστε στον έρωτα δεν υπάρχει ασφάλεια και εγγύηση… Τα πάντα είναι ρίσκο!

 

 

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

 

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

 

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 18.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…