ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Τον μήνα αυτό, φίλοι Καρκίνοι, ο ρόλος σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός, ιδίως εάν κάνετε ομαδική δουλειά. Θα πρέπει να βρείτε το κίνητρο εκείνο που θα ενεργοποιήσει τους συνεργάτες σας, ώστε να θέσετε σε τροχιά υλοποίησης την δουλειά που σας ανέθεσαν. Μια ευκαιρία συνεργασίας μπορεί να παρουσιαστεί σε κάποιο ταξίδι σας ή μια συνεργασία εξ αποστάσεως από χώρα του εξωτερικού, που θα θέσει τα θεμέλια για μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδο στο άμεσο μέλλον. Εξετάστε προσεκτικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και κινηθείτε ανάλογα. Ίσως τον μήνα αυτό να συνεργαστείτε με τον σύντροφό σας ή να συνάψετε ερωτική σχέση με συνεργάτη σας! Στα οικονομικά σας οι δυσκολίες απομακρύνονται, καθώς είναι ο τελευταίο απαιτητικός μήνας. Προσέξτε μόνο να μην υποπέσετε στα ίδια σφάλματα με το παρελθόν, γιατί δεν θα μπορέσει στο μέλλον να ανασάνετε εύκολα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το χαρακτηριστικό του μήνα θα είναι οι έντονες συναισθηματικές σας ανάγκες και η παρόρμηση σας να δράσετε ή να αντιδράσετε άμεσα σε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας αυτό μεταφράζεται σε πολλές και σύντομες γνωριμίες, ίσως και πολύ και ανώνυμο σεξ. Δεν φαίνεται να σας ικανοποιεί τίποτε, κανείς δεν πληροί τα κριτήρια σας για να του χαρίστε την αφοσίωση σας!

Οι δεσμευμένοι, κάτω από τις πλανητικές αυτές συγκυρίες δεν μπορούσαν να περιμένουν έναν αρμονικό μήνα. Δεν υπάρχει η υπομονή που είναι απαραίτητη για την διευθέτηση θεμάτων που προκύπτουν, δεν υπάρχει η στρατηγική που θα βοηθούσε στην διατήρηση μιας ήρεμης ατμόσφαιρας και λείπει και η αποφασιστικότητα για να πετύχετε από κοινού… Τον μήνα αυτό καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις του ζεύγους διαδραματίζουν τα οικονομικά, είτε αφορούν το κοινό πορτοφόλι της οικογένειας ή μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου εμπλέκονται και οι δύο σύζυγοι.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου …