ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Καινούργιες συνεργασίες, συμβόλαια ή η ενεργοποίηση κάποιων παλιών συνεργασιών ή επαγγελματικών επαφών μπορεί να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση τον Φεβρουάριο! Η  δημιουργική σας πνοή σίγουρα θα αποτελέσουν τα ατού σας, πέρα από την διαπραγματευτική σας δεινότητα. Παρόλα αυτά θα σας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις μόνοι σας και χωρίς ικανούς και ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σας.  Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, είτε μέσα από σπουδές, είτε μέσα από την επαφή σας με άτομα τελείως έξω από σας, ίσως από ξένες χώρες. Ο Άρης στον οίκο της εργασίας σας, σας κάνει εργασιομανή, γρήγορο και αποτελεσματικό. Η εμπνευσμένη δράση σας δίνει ώθηση στην καριέρα σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι η πορεία σας δεν θα είναι ανέφελη. Ίσως χρειαστεί να πολεμήσετε σε έκτακτε καταστάσεις που ενδέχεται να προκύψουν. Εάν δε σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή! Για όσους έχουν σκοπό να κάνουν οποιασδήποτε μορφής επενδύσεις ή αποβλέπουν σε σύναψη δανείου, φροντίστε να κινηθείτε συντηρητικά, κάνοντας προσεκτικές επιλογές, και τα ποσά που διακινδυνεύετε να είναι όσο γίνεται μικρότερα… Οι Ήλιος, Ερμής και η ηλιακή έκλειψη σας ωθούν στην επιχειρηματικότητα και διευκολύνουν την πρόσβαση σας στα κεφάλαια που χρειάζεστε. Η προσοχή σας όμως σε ζητήματα που αφορούν Τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία θα πρέπει να είναι δεδομένη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τους τελευταίους μήνες θα πρέπει να έχετε δει τα σημάδια που σας στέλνει το Σύμπαν, σχετικά με τα μελανά σημεία της σχέσης ή του γάμου σας και θα έπρεπε να είχατε ασχοληθεί ήδη με την επίλυση των προβλημάτων! Εάν το έχετε επιχειρήσει, ο μήνας αυτός θα χαρακτηρίζεται από μεγάλη ηρεμία, αλληλοκατανόηση και αμοιβαία στήριξη. Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα πάντως στον τομέα των σχέσεων σας, ο γάμος ή ο δεσμός σας φαίνεται να επιβαρύνεται την περίοδο αυτή με επιπλέον υποχρεώσεις ή να αναλαμβάνετε από κοινού κάποια προσπάθεια. Ίσως να προσπαθείτε να διακρίνετε κάποιες αλήθειες ή να δείτε τα πράγματα από με μια πιο ώριμη ματιά. Η Αφροδίτη σας βοηθάει στην ανάλυση των καταστάσεων που βιώνετε, ενδέχεται όμως να φέρει στην επιφάνεια κάποια μυστικά.

Μετά τα μέσα του μήνα οι πλανητικές όψεις βοηθούν τους αδέσμευτους να κάνουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους που θα τους συναρπάσουν. Με έμφαση στις πνευματικές δράσεις ή στον πολιτισμό, θα κάνετε γνωριμίες που ξεφεύγουν από τα συνήθη. Περάστε καλά, διασκεδάστε, χαρείτε τις πρόσκαιρες ερωτικές σας περιπέτειες, εάν αποφασίσετε να κάνετε όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσετε μια νέα σταθερή σχέση, φροντίστε να είστε σίγουροι για το ποιόν του ανθρώπου που πρόκειται να βάλετε στην ζωή σας. Η θέση του Δία, όντας στο σπίτι του ερωτισμού σας, φέρνει αρκετή δράση και ερωτικές περιπέτειες!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…