1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Κρόνου από 8ο οίκο.

Το πέρασμα του Κρόνου από τον όγδοο οίκο σας, σημαίνει ότι θα υπάρχουν κάποιες συγκρούσεις στις υλικές και άλλες αξίες. Ειδικότερα θα πρέπει να είσαστε ετοιμασμένος για μείωση ή και ματαίωση χρηματικών απολαβών, όταν αυτές εξαρτώνται από τρίτους, είτε είναι κάποιο δάνειο, κάποιο πριμ, κάποιο επίδομα κλπ. Θα πρέπει να στηριχθείτε μόνο στις δικές σας δυνάμεις και να μην περιμένετε βοήθεια από κανένα. Αυτό βεβαίως θα αποτελέσει πολύτιμη γνώση για σας, όταν μετά από πέντε περίπου χρόνια ο Κρόνος θα επηρεάζει τα επαγγελματικά και την καριέρα σας.

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 9ο οίκο.

Το χρονικό διάστημα που ακολουθεί, είναι το πλέον κατάλληλο για την επέκταση των γνώσεών σας, για έναρξη σπουδών σε φιλοσοφικά ή θρησκευτικά θέματα, καθώς και για μακρινά ταξίδια. Για τους εκδότες, δημοσιογράφους, συγγραφείς κλπ. σημαίνει επιτυχία και φήμη, αλλά και για τους υπόλοιπους σημαίνει βελτίωση μέσω της γνώσης και της πίστης, που θα αντικαταστήσει προλήψεις και προκαταλήψεις. Επίσης είναι κατάλληλος καιρός να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους εξ αγχιστείας συγγενείς σας.

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Ουρανού από 11ο οίκο.

Το πέρασμα του Ουρανού από τον ενδέκατο οίκο θα σας φέρει μια τάση να ξεφύγετε από το κατεστημένο και το συντηρητισμό. Οι παλιοί φίλοι χάνονται και έρχονται άλλοι με άλλες ιδέες και νέα ενδιαφέροντα. Επίσης θα σημειωθούν αλλαγές στη συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους ή σωματεία, λόγω μη ταύτισης ιδεών. Ακόμη μπορεί να στραφείτε σε νέες πρωτοποριακές αναζητήσεις, σε τομείς που μέχρι τώρα δεν σας είχαν απασχολήσει, όπως η αστρολογία, η αεροπλοϊα, ο κινηματογράφος, τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα. Προσοχή στις παρέες σας, γιατί η μεγάλη σας ελευθερία, μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες τοποθετήσεις και ενέργειες.

9 Μαϊου 2022 Διέλευση Δ ί α από 10ο οίκο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ευνοϊκό για την επαγγελματική σας βελτίωση. Κατανοείστε τα προσόντα σας και επιδιώξετε την επαγγελματική σας εξέλιξη ανάλογα με αυτά. Τώρα φαίνεται πως θα έχετε μεγαλύτερη αναγνώριση στο χώρο σας και είναι πολύ πιθανή η προαγωγή σας. Μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχετε μένοντας στην ίδια δουλειά, αλλά αν αλλάξετε εργασία τώρα, μπορεί να μην φανεί άμεσα η επιτυχία, μπαίνουν όμως οι βάσεις ώστε αυτή να έρθει μελλοντικά.

 14 Δεκ. 2022 Διέλευση Δ ί α από 10ο οίκο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ευνοϊκό για την επαγγελματική σας βελτίωση. Κατανοείστε τα προσόντα σας και επιδιώξετε την επαγγελματική σας εξέλιξη ανάλογα με αυτά. Τώρα φαίνεται πως θα έχετε μεγαλύτερη αναγνώριση στο χώρο σας και είναι πολύ πιθανή η προαγωγή σας. Μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχετε μένοντας στην ίδια δουλειά, αλλά αν αλλάξετε εργασία τώρα, μπορεί να μην φανεί άμεσα η επιτυχία, μπαίνουν όμως οι βάσεις ώστε αυτή να έρθει μελλοντικά.

 

Καριέρα

Στον τομέα της καριέρας σας θα πρέπει να ενεργείτε λίγο απρόβλεπτα μέσα στο 2022, ξεφεύγοντας από τις κλασσικές σας μεθόδους και προσεγγίσεις. Ο Άρης, που εν πολλοίς ευθύνεται για την συνεχή έλλειψη ενέργειας του ζωδίου σας, θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας προς την επιτυχία, εάν λάβετε αποφάσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση ή πίεση. Ακόμη και η εκ γενετής ικανότητα σας να προσαρμόζεστε γρήγορα στις διαφοροποιούμενες συνθήκες δεν θα μπορέσει να σας σώσει. Αφήστε που το 2022 η ικανότητα σας αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σύνεση και προσοχή, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Ο σεβασμός των γύρω σας στην δουλειά είναι σημαντικός για το ζώδιο σας, και μέσα στο 2022 θα είναι ακόμη πιο σημαντικός ο παράγοντας αυτός και απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία. Θα απολαμβάνετε τον σεβασμό των γύρω σας, και πολλοί θα είναι έτοιμοι να σας εμπιστευτούν και να σας ακολουθήσουν. Το χειρότερο όμως που μπορεί να σας συμβεί, είναι να φανείτε ανάξιοι της εμπιστοσύνη τους. Γιατί μέσα στην χρονιά, θα υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες βγείτε μπροστά, που θα συνοδευτούν και από εξ ίσου μεγάλες υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι σε όσους σας ακολουθούν.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυναμικό για την καριέρα σας. Θα αντιδράτε κατά περίσταση, χωρίς όμως να χάνετε την εστίαση σας και να βγείτε από τον δρόμο σας. Εάν ο στόχος σας θα είναι να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, θα είναι κάτι που θα το καταφέρετε πολύ πιο εύκολα από όσο περιμένατε. Εάν όμως έχετε πολύ υψηλότερες βλέψεις, θα χρειαστεί πολύ περισσότερη δουλειά. Θα πρέπει πρώτιστα να πάρετε αποστάσεις από την τρέχουσα πραγματικότητα, για να έχετε μια πλήρη και όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική οπτική. Οι επιλογές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές, αρκεί να μπορέσετε να τις διακρίνετε. Αυτή η συνταγή ωστόσο ισχύει για όσους είναι υπάλληλοι. Εάν έχετε την  δική σας επιχείρηση το σύμπαν συνιστά να δώσετε προσοχή στις παραινέσεις και τις συμβουλές των γύρω σας. Ίσως να βλέπουν κάτι που εσείς δεν μπορείτε να αντιληφθείτε. Κάποιοι σύμμαχοι σας, ακόμη και ανταγωνιστές σας, μπορεί να σας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία, που δεν θα πρέπει να χάσετε. Σημαντικό είναι να μην παραμείνετε προσκολλημένοι σε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά και έχετε επιτυχία, αλλά να επέκτεινε την δράση σας και σε νέους τομείς.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα φέρει μερικές αναπροσαρμογές και αλλαγές στην δουλειά των Καρκίνων! Εάν είστε υπάλληλοι, η αλλαγές αυτές μπορεί να αφορούν έναν νέο χώρο εργασίας ή νέους συνεργάτες. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στο προσωπικό ή ένας συνεργάτης σας να αλλάξει ξαφνικά τους όρους της μεταξύ σας συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αποκομίσετε το μέγιστο δυνατό όφελος από τις αλλαγές αυτές. Προσπαθήστε ακόμη να εργάζεστε σαν ομάδα, σε οποίου είδους εργασίας και αν δραστηριοποιείστε, από το ακολουθείτε μια μοναχική και ανεξάρτητη πορεία. Εάν υπάρξουν δυσκολίες ή κολλήσετε στην πορεία ενός εγχειρήματος, καλό θα ήταν να επιμείνετε και να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια σας, πριν τουλάχιστον να είστε απόλυτα βέβαιοι, ότι δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά. Γιατί μέσα στο 2022 προβλέπεται ότι μόνοι όσοι επιμείνουν θα κατακτήσουν αυτά που θέλουν. Και προς τα τέλη του έτους, μην τσιγκουνευτείτε να προσφέρετε την υλική βοήθεια σας σε λιγότερο τυχερούς της ζωής. Γιατί η στήριξη και η αγάπη που θα δείξετε στους γύρω σας, εάν γίνει ανιδιοτελώς, θα επιστρέψει σε σας αργότερα σαν ευλογία!

 

Οικονομικά

Για τους εκπρόσωπους του ζωδίου σας θα είναι το 2022 μια πολύ καλή χρονιά για τα οικονομικά σας. Το σημαντικότερο όμως εμπόδιο σας θα είναι, και εκεί θα πρέπει να εστιάσετε, να υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας. Για όσους έχουν εξαρτημένη θέση εργασίας, είναι δηλαδή υπάλληλοι, η περίοδος μπορεί να επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην τσέπη σας, μόνο όμως μέσα από μια παράλληλη απασχόληση ή από πρόσθετες πηγές εισοδήματος. Όσοι είναι αυτοαπασχολούμενοι ή έχουν την δική τους επιχείρηση, θα έχουν πολύ μεγαλύτερη γκάμα επιλογών, ως προς τον τρόπο που θα αυξήσουν την κερδοφορία τους, άρα και το εισόδημα τους. Εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πιο δημιουργική πορεία στην δουλειά σας, εάν θέλετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ωστόσο, για να μπορέσετε να έχετε πιο δημιουργικές προσεγγίσεις, θα πρέπει να αγνοήσετε την πίεση και το άγχος, γιατί εκ παραδόσεων δεν αντιδράτε δημιουργικά, αντίθετα δε, μπλοκάρετε τελείως όταν σας πιέζουν.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα χαρακτηρίζεται για την γενική του σταθερότητα στον τομέα των οικονομικών σας. Εκ πρώτης όψεως, η αρχή του νέου έτους δεν θα διαφέρει σε τίποτε από το 2021. Οι διαφορές των δύο ετών μεταξύ τους θα αρχίσουν να γίνονται αισθητές προς την άνοιξη, και θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Παρόλα αυτά, η ένταση και η έκταση των αλλαγών για τον καθένα δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί με ακρίβεια. Σημαντικό είναι να επικεντρώνετε την προσοχή σας στην επίλυση ενός ζητήματος την φορά, να το λύνετε και να προχωράτε στο επόμενο. Να είστε δημιουργικοί στην προσέγγιση των προβλημάτων, και στην πορεία θα ανακαλύψετε νέες πηγές εισοδημάτων, που δεν είχατε σκεφτεί. Εάν είστε υπάλληλοι, μέσα στο 2022 θα πρέπει να δίνετε περισσότερη προσοχή στο τι σας λένε οι συνάδελφοι. Μια τυχαία παρατήρηση ίσως σας οδηγήσει σε μια θαυμαστή καινούργια ιδέα!

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πολύ πιο δυναμικό για τα οικονομικά σας. Τους καλοκαιρινούς μήνες ωστόσο θα υπάρχουν ακόμη ασάφειες και ερωτηματικά. Για να βρείτε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θα σας απασχολούν, μην ακολουθείτε την πεπατημένη. Σε ορισμένες όμως περιστάσεις, ο δρόμος θα έχει ήδη χαραχτεί για σας και απλά θα πρέπει να τον ακολουθήσετε. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση θα πρέπει να μείνετε πιστοί στις αρχές και τα πιστεύω σας, στην δική σας επιχειρηματική φιλοσοφία, διευρύνοντας ωστόσο τους ορίζοντες σας, παρακολουθώντας από κοντά την αγορά και τα δρώμενα στην διεθνή σκηνή. Και μέσα από την διαδικασία αυτή και τις αναπροσαρμογές που θα εμπνευστείτε να δρομολογήσετε, θα έρθει η αύξηση της κερδοφορίας σας. Εάν είστε υπάλληλοι, αποφύγετε τις μεγαλομανίες και την προσπάθεια να γίνετε ο άτυπος ηγέτης μιας ομάδας, ακόμη και αν αυτό θα εξυπηρετεί τέλεια τους στόχους σας, γιατί θα σας θέσουν εμπόδια και θα σας βάλουν τρικλοποδιές από πολλές πλευρές. Προσπαθήσετε μέχρι το φθινόπωρο να κλείσετε όλες σας τις παλιές εκκρεμότητες, γιατί ο χειμώνας θα απαιτήσει πολύ προσπάθεια και όλες σας τις δεξιότητες και τον χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε για να τα καταφέρετε. Το αποτέλεσμα όμως από οικονομικής άποψης θα κάτι περισσότερο από άξιο λόγου για την προσπάθεια που θα χρειαστεί να καταβάλετε.

 

Συναισθηματικά

Και για την συναισθηματική σας ζωή θα είναι θετικό το 2022! Είναι πολύ πιθανό ότι από τις πρώτες μέρες του χρόνου θα υπάρξει μια θετική μεταστροφή και θα μπορείτε να πετύχετε με μια σχετική ευκολία αυτό που επιθυμείτε ή ονειρεύεστε για την προσωπική σας ζωή. Μόνο οι δικοί σας ηθικοί φραγμοί μπορούν να περιορίσουν ή να ακυρώσουν την δυναμική αυτή. Συνιστάται να μην ακυρώσετε ένα εν δυνάμει εξαιρετικό έτος, μόνο και μόνο από τον εγωισμό σας. Στην περίπτωση αυτή θα είναι πραγματικά απογοητευτικό το αποτέλεσμα.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι για την συναισθηματική σας ζωή μια ήρεμη περίοδος, ωστόσο γεμάτη με έντονα συναισθήματα. Θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις τους πρώτους μήνες του χρόνου, εάν δεν αισθάνεστε όμως ιδιαίτερα κοινωνικοί, δεν χρειάζεται να καταπιεστείτε και να μετέχετε σε εκδηλώσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν κάποιου είδους συναισθηματικής κορύφωσης κατά την διάρκεια της άνοιξης, χωρίς ωστόσο να είναι εμφανή τα γεγονότα που θα σας οδηγήσουν στο στάδιο αυτό, ούτε όμως και το είδος της κορύφωσης. Καλό είναι λοιπόν να είστε λιγάκι προσεκτικοί στις επιλογές σας. Όσο για τους δεσμευμένους, θα πρέπει να έχουν πλήρη επίγνωση των καταστάσεων που διαμορφώνονται, να προβλέπουν και να υπολογίζουν προσεκτικά τα επόμενα τους βήματα για να μην τους βρουν τα γεγονότα απροετοίμαστους. Οι ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις αναμένεται να σας απασχολήσουν πολύ, θα πρέπει να δώσετε λύσεις σε αρκετά ζητήματα και θα πρέπει να θέσετε όρια που δεν θα πρέπει να ξεπεραστούν.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο δυναμικό για την συναισθηματική σας ζωή, αλλά πολλά από τα γεγονότα θα είναι επιφανειακά. Για τον λόγο αυτό, το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι υποδεέστερο του πρώτου, από άποψης βαρύτητας των γεγονότων που θα υπάρξουν. Οι αδέσμευτοι θα έχουν καλύτερη αντίληψη των γεγονότων που θα διαδραματίζονται γύρω τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα φέρει η παρούσα περίοδος απαραίτητα θετικά γεγονότα ή ικανοποίηση. Κάτι μοναδικό μπορεί να σας συμβεί το διάστημα αυτό, ένα βίωμα που θα κρατήσετε στην μνήμη σας για το υπόλοιπο της ζωής σας, οπότε προσπαθήσετε να βιώσετε με όλες σας τις αισθήσεις την κάθε στιγμή. Οι δεσμευμένοι ίσως αντιμετωπίσουν κάποιες  δυσκολίες με το άλλο τους μισό. Για να καταφέρετε να λύσετε το πρόβλημα που θα προκύψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, θα πρέπει να αφήσετε τα πείσματα και τους εγωισμούς στην άκρη και να είστε διατεθειμένοι να κατανοήσετε τις θέσεις του συντρόφου σας, για να μπορέσετε να βρείτε την μέση οδό, άρα και την λύση. Εάν δεν καταφέρετε να χειριστείτε τις καταστάσεις με κατανόηση και διάθεση για συνεννόηση, θα υπάρξουν πιθανά ξαφνικές και απρόβλεπτες εξελίξεις προς το τέλος του έτους. Όσο για τις συγγενικές και φιλικές σας σχέσεις, το έτος προσφέρεται για πολυπληθείς συγκεντρώσεις, επικοινωνία, εξόδους και κοινωνικοποίηση.

 

Υγεία

Το 2022 θα είναι μια χρονιά που αναμένεται να απολαύσετε άψογη υγεία και πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ζωδιακά δεν είστε από τα πιο υγιή άτομα, φέτος όμως θα σας προσφέρει εύνοια στον τομέα αυτό της ζωής σας ο Κρόνος, που θα σας προστατεύσει σε μεγάλο βαθμό από τους κινδύνους. Δεν θα εκλείψουν εντελώς, αλλά θα είναι λιγότεροι και με πιο ήπιες επιπτώσεις από το συνηθισμένο. Οι πλανήτες θα κάνουν την δουλειά τους, προστατεύοντας σας, αλλά δεν μπορούν να σας εμποδίσουν να κάνετε τα λάθη σας. Και από τα λάθη τα δικά σας θα προέρχονται οι περισσότεροι κίνδυνοι για την υγεία σας μέσα στο 2022! Προσοχή σε τραυματισμούς στον εργασιακό χώρο, αλλά και κατά την διάρκεια εκγύμνασης ή αθλητικών δραστηριοτήτων. Δεν πρέπει να υπερβάλετε, ούτε και να αγνοήσετε τα μέτρα ασφαλείας, γιατί θα είναι σαν να ψάχνετε για προβλήματα.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια ήρεμη περίοδος για την υγεία σας, χωρίς προβλήματα, κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα και θα βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό η ψυχολογία σας. Από την άποψη αυτή, οι πρώτοι έξη μήνες του χρόνου θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικοί για το ζώδιο σας. Ακόμη και ένα κρυολόγημα ή μια γρίπη, θα είναι επιφανειακά και σύντομα θα είστε σε θέση να αναρρώσετε. Αυτό θα έχει ευνοϊκή επίπτωση στις σχέσεις αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς όλοι γύρω σας είναι συνηθισμένοι στις μακροχρόνιες απουσίες και τον δραματικό σας χαρακτήρα όταν δεν αισθάνεστε καλά. Μην πάτε όμως κόντρα στην καλή σας τύχη και δοκιμάζετε τα όρια του σύμπαντος, με το να γίνεστε παράτολμοι, γιατί τότε θα πηγαίνετε γυρεύοντας.

Και το δεύτερο εξάμηνο του 2022 δεν αναμένεται να αλλάξει ουσιαστικά η κατάσταση για τα ζητήματα υγείας του ζωδίου σας. Θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε την ουράνια προστασία, μόνο που οι συχνά εναλλασσόμενες συνθήκες θα επιδρούν στα σχέδια σας, με αποτέλεσμα να χάσετε κάποιες στιγμές την ψυχραιμία σας, κάτι που μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, για να αποφύγετε τα ατυχήματα, αλλά και να ακούτε το συναίσθημα περισσότερο από την λογική σας.

Αλίντα Κανάκη

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

ΚΡΙΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

1 Ιανουαρίου. 2022 Διέλευση Ουρανού από 2ο οίκο.  Το πέρασμα του Ουρανού από το δεύτερο οί…