ΚΟΚΟΡΑΣ

ΕΤΗ: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αυτή η χρονιά θα φέρει θετική πνοή στην συναισθηματική σας ζωή! Μέσα στο ζευγάρι η πίεση και τα άγχη θα φύγουν και θα επανέλθει η ηρεμία και ο πόθος! Οι ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε πιο χαλαροί, κάτι που θα φέρει στην επιφάνεια σχέδια που έχετε αναβάλει. Η οικογενειακή αρμονία και η ισορροπημένη κοινωνική ζωή θα συμβάλουν σε ένα ήρεμο έτος! Οι σχέσεις σας αναμένεται να είναι αρμονικές, αλλά δεν πρέπει να αδυνατίσει η προσοχή σας. Φυλαχτείτε από τα σιγανά ποταμάκια, καθώς μπορούν να σας δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Με την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση που θα σας χαρακτηρίζει, η ευημερία μπορεί να θεωρείται δεδομένη! Η επαγγελματική σας επέκταση και η πρόοδο στην καριέρα σας θα έρθει με την πάροδο του χρόνου. Θα είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα σας στον τομέα της καριέρας, όταν οι υπόλοιποι γύρω σας θα είναι τελείως αποπροσανατολισμένοι και καθηλωμένοι από άγχος και ανασφάλεια.  Θα καταφέρετε θαυμαστά αποτελέσματα σε ανταγωνιστικούς τομείς δράσης, κατακτώντας ικανοποιητικές ανταμοιβές, κοινωνική καταξίωση και υλικά αγαθά. Αγνοήστε τους ζηλόφθονους και κάντε τη δουλειά σας!

 

ΥΓΕΙΑ

Οι Κόκορες είναι πολύ ζωντανοί, αυθόρμητοι και αποφασισμένοι! Για αυτό σπάνια διαμαρτύρονται για προβλήματα ή για την φυσική τους κόπωση. Αυτό όμως είναι και το μελανό τους σημείο, καθώς κινδυνεύουν από φυσική και ψυχική εξάντληση. Έχουν την τάση να αγνοούν ή να κρύβουν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν. Ευαίσθητα σημεία τους είναι το γαστρικό τους σύστημα και το συκώτι. Τα περισσότερα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν ωστόσο οφείλονται στο αδύνατο ανοσοποιητικό τους σύστημα, ενώ δεν είναι σπάνιοι οι πόνοι στις αρθρώσεις.  Η ισχυρή τους θέληση όμως καταφέρνει να τους θεραπεύσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται …