ΚΡΙΟΣ – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 10/6 έως και 16/6/2019

Επαγγελματικά – καριέρα :

Αποφύγετε συγκρούσεις με μεγαλύτερα και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στον επαγγελματικό τομέα και κινηθείτε με μεθοδικότητα και πραγματισμό για να αποφύγετε λάθη και κακοτοπιές με αντίκτυπο τον οικονομικό τομέα.

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας μέχρι τέλος της εβδομάδος, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη με σοβαρά επακόλουθα μελλοντικά, με την αντίθεση του Άρη,ενώ στην συνέχεια θα συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν που θα συμβάλουν σημαντικά στα μελλοντικά σας σχέδια. Καλό θα ήταν με την θέση του Ουρανού στον 2ο οίκο σας ,να μείνετε ψύχραιμοι και να αφήσετε τις ριζικές αλλαγές για αργότερα . Ξεπεράσετε το άγχος που σας προκαλεί η δουλειά σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε μετά την στασιμότητα του προηγούμενου μηνός.

 

Αισθηματικά – κοινωνικά :

Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα, έστω και σιωπηλοί να πείσετε το αντίθετο φίλο… Οι πλανήτες στη νέα θέση τους σας με τον Ήλιο στον 2ο οίκο σας, κάνουν ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, γι’ αυτό, δώστε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, ενώ προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας με ήρεμο τρόπο, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Προς το τέλος της εβδομάδος θα γοητεύσετε τον περίγυρο σας και η ανανεωμένη σας εμφάνιση αν είστε single! θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/11 έως 1/12/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά &Mu…