ΚΡΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

ΤΡΙΤΗ 1.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καλή σας Χρονιά! Διακριτικότητα θα χρειαστεί να επιδείξετε σήμερα, ως προς τον τρόπο που θα χειριστείτε την γλώσσα, για να μην πληγώσετε χρονιάρες μέρες κοντινούς σας ανθρώπους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιο μέλος της οικογένειας σας ίσως να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας, ενδεχομένως κάποιο παιδί σας, εάν έχετε απογόνους. Φροντίστε όμως και τον εαυτό σας για να μην πέσετε και σεις.

ΠΕΜΠΤΗ 3.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η επιλογή που θα κάνετε θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μετέπειτα ζωή σας, γι αυτό θα πρέπει να γίνει σε σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος και να βρείτε ένα τρόπο επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων σας, αλλά και των διαφορών σας με τους γύρω. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5.1.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Με μια σειρά λανθασμένους χειρισμούς καταφέρατε και πάλι να δημιουργήσετε ένα δράμα. Ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας και βάλτε τάξη στα συναισθήματα σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξαφνικές ανατροπές θα έχει η σημερινή μέρα. Ίσως να είναι στην αισθηματική σας ζωή, ενδέχεται όμως να αφορά και τα οικονομικά σας. Καλό θα ήταν να αποδεχτείτε τα πράγματα όπως θα έρθουν…

ΔΕΥΤΕΡΑ 7.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε, και σας περιμένει αρκετή δουλειά μπροστά σας.

ΤΡΙΤΗ 8.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπερδεμένοι νιώθετε σήμερα… Απρόσμενες προτάσεις όμως θα βρεθούν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΤΕΤΑΡΤΗ  9.1.2019 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια έξοδος με καλούς φίλους θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει θετική ενέργεια. Κάντε και κάτι αναζωογονητικό για τον εαυτό σας…

ΠΕΜΠΤΗ 10.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Νιώθετε να ξεχειλίζετε από έμπνευση και είστε έτοιμοι να δράσετε. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις. Οι βιαστικές κινήσεις και τα μεγαλεπήβολα όνειρα είναι επικίνδυνα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας με έμφαση ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το να εκφράζετε τα αισθήματα σας με τρόπο ορμητικό, οπωσδήποτε δεν σας συμφέρει, άσχετα αν το ταίρι σας δεν είναι ειλικρινές απέναντι σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας.

ΤΡΙΤΗ 15.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην κάνετε παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τρεχάματα για κοινωνικά θέματα ή υποχρεώσεις σας δημιουργούν κάποια ένταση. Κάποια πράγματα όμως είναι αναγκαία…

ΠΕΜΠΤΗ 17.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η έλλειψη συναισθηματικής ισορροπίας σας φέρνει μια τάση για απομόνωση. Μην κλείνεστε όμως στον εαυτό σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να λύσετε με αυτό τον τρόπο κανένα από τα προβλήματα που σας απασχολεί.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα δείχνετε ανεκτικότητα στους γύρω σας και επιζητάτε την ηρεμία! Φροντίστε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση!

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αντικειμενικότητα και αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κρίσεις σας! Δεν θα ωφελούσε κανέναν εάν ξεσπαθώνατε κατά τον προσφιλή σας τρόπο…

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ημέρα του ύψους ή του βάθους σε κοινωνικά και αισθηματικά θέματα. Παρόλα αυτά θα δεχτείτε απρόσμενα βοήθεια από κοντινό σας πρόσωπο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.1.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Αποφύγετε την συνεργασία με αναξιόπιστους και αφερέγγυους ανθρώπους, ειδικά σήμερα, γιατί ή θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε ανωτέρους ή θα μπείτε σε περιπέτειες χωρίς τέλος.

ΤΡΙΤΗ 22.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα έρθετε σε αντιπαράθεση με το παρελθόν σας. Θα πρέπει να πάρετε αποστάσεις από κάποια γεγονότα ή πρόσωπα για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από τα βαρίδια που δεν σας αφήνουν να πάτε μπροστά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παρά την προσπάθεια σας να γεφυρώσετε το χάσμα με τον σύντροφό σας, οι προσπάθειες σας φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεστε, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα.

ΠΕΜΠΤΗ 24.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε ενθουσιασμό και πάθος, κάτι που κάνει την παρουσία σας στον επαγγελματικό σας χώρο να ξεχωρίζει. Σήμερα μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο για το μέλλον σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σας χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα. Κάντε μόνο καλή χρήση των δώρων του Σύμπαντος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η χιουμοριστική σας διάθεση μπορεί να παρεξηγηθεί σήμερα και από το πουθενά να ανάψει ένας σπινθήρας που θα καταστρέψει μια σχέση. Να είστε προσεκτικοί.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε, γιατί το ταμάχι σας αυτό θα το πληρώσετε με έντονο άγχος. Θα πρέπει να μάθετε να λέτε και μερικά «όχι» στην ζωή σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν ανανεωθείτε ψυχικά.

ΤΡΙΤΗ 29.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην βιάζεστε! Εξετάστε πρώτα όλες τις παραμέτρους και μετά ενεργήστε. Θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, οι οποίες θα είναι όμως προς όφελος σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ιδιαίτερα επικοινωνιακούς σας βρίσκουν τα άστρα αυτές τις ημέρας. Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει, μην βιάζεστε όμως να κάνετε κινήσεις…

ΠΕΜΠΤΗ 31.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά! Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2020

Κυριακή 01.11.2020 (Σελή…