ΚΡΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται σήμερα από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να σας ευχαριστήσουν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά οδηγούνται από κάποιο πάθος για προβολή και επίδειξη.

ΤΡΙΤΗ 3.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν σήμερα και να δώσουν την επιτυχία. Προσοχή όμως στη υπερβολή, αναφορικά με το φαγητό ή το ποτό!

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες!

ΠΕΜΠΤΗ 5.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευνοϊκά μπορείτε να χειριστείτε θέματα καριέρας και οικονομικών εκκρεμοτήτων. Μεγαλύτερη προσοχή απαιτεί ωστόσο η μέρα στην οργάνωση κάποιων ταξιδιών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, κάτι που θα σας φανεί χρήσιμο στη πρώτη επαφή σας με μελλοντικούς συνεργάτες! Τύχη προβλέπεται σε οικονομικά θέματα!

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα όπλα σας σήμερα είναι η ξεχωριστή σας διαίσθηση και κοινωνικότητα. Λίγο απρόβλεπτοι, αλλά με μεγάλο μαγνητισμό, μπορείτε να φθάσετε πιο εύκολα στην επιτυχία.

ΔΕΥΤΕΡΑ  9.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η δύναμή σας μπορεί να μην εξωτερικεύεται, αλλά να δρα μυστικά. Με όπλο σας την υποδόρια αυτή δύναμη μπορείτε να κατατροπώσετε τους ανταγωνιστές σας.

ΤΡΙΤΗ 10.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 8/3/2018

Δυσκολίες στις προσωπικές σας επαφές με φιλικά πρόσωπα ή με άτομα της οικογένεια σας ίσως κλιθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα. Χρειάζεται αρκετή σύνεση και υπομονή!

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει που θα σας δημιουργήσει προβλήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα…

ΠΕΜΠΤΗ 12.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέξτε να συγκρατήσετε λίγο την ορμητική και μαχητική σας διάθεση, γιατί μπορεί να προξενήσετε ζημιές σε επαγγελματικές σχέσεις από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.7.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 20Ο41 ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Είστε φιλόδοξοι και σας αρέσουν οι μεταρρυθμίσεις, αλλά καλό είναι να τηρείτε τα συμφωνημένα. Πιθανές νέες εμπειρίες από κάποιο ταξίδι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δυσκολίες παρατηρούνται σε οικονομικά θέματα, αν και έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε εκκρεμότητες οικονομικής φύσης από το παρελθόν. Αφιερώστε λόγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας.                                   

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με θέματα επικοινωνίας και εμπορικές συναλλαγές με επιτυχία. Παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια κινητικότητα θα παρουσιαστεί σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα, αλλά δεν φαίνεται να προχωρούν, λόγω των πολλών δυσκολιών. Δείξτε προσοχή και υπομονή.

ΤΡΙΤΗ 17.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αισιοδοξία δίνει νόημα στο σήμερα! Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της επικοινωνίας και των ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών ή των κληρονομιών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα ευχάριστα συναισθήματά σας και το έξυπνο χιούμορ σας τονίζουν σήμερα τη γοητεία σας. Η ομιλία είναι σήμερα το δυνατό σας σημείο.

ΠΕΜΠΤΗ 19.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με κάποια έξαρση της ζηλοτυπίας, μπορείτε να δημιουργήσετε σειρά προβλημάτων στις σχέσεις σας με το ταίρι σας, αγαπημένα πρόσωπα ή τους φίλους σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια θετική μέρα για να τακτοποιήσετε υποθέσεις σας που σχετίζονται με την προσωπική σας συναισθηματική ζωή ή τα παιδιά σας, ή ακόμη και να κανονίσετε τις λεπτομέρειες ενός ταξιδιού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Πιθανά κέρδη από επιχειρηματικές πράξεις ή χρηματιστηριακές τοποθετήσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με όπλα το ταλέντο και τη λογική, μπορείτε να έχετε επιτυχία σε επιχειρήσεις σχετικές με την ομορφιά, την επικοινωνία ή την εκπαίδευση. Κινηθείτε επιθετικά  και επικοινωνήστε τις ιδέες σας.

ΤΡΙΤΗ 24.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετική η σημερινή ημέρα για κάθε μορφής συνεργασίες, μπορεί να σας δώσει μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά σας. Προσοχή στην οδήγηση και την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικερδείς και γενικά αποδοτικές αναμένεται να είναι οι επαγγελματικές σας δραστηριότητας, και ιδίως οι συνεργασίες σας. Λίγη περισσότερη προσοχή μόνο στην υγεία σας…

ΠΕΜΠΤΗ 26.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 19/8/2018

Η μέρα δεν προσφέρεται για ανοίγματα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά είναι ιδανική για κατάστρωση στρατηγικών καριέρας. Προσοχή χρειάζεται η υγεία σας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.7.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 4Ο45 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η ημέρα είναι αρκετά καλή, εάν αντιμετωπίζετε θέματα κληρονομικά και θα φέρει μια λύση που σας ευνοεί. Προσοχή θα χρειαστεί στις συνεργασίες σας, γιατί κάτι φαίνεται να διαδραματίζεται παρασκηνιακά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι θα συμβεί σήμερα που θα σας χαλάσει τη διάθεση και θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις επιλογές σας. Προσοχή στις συνεργασίες σας, γιατί δεν είναι όλα ρόδινα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα χαρακτηρίζεται από μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, που ίσως να έχει την ρίζα της σε μια τυχαία συνάντηση που μπορεί να κάνετε και να σας μείνει αξέχαστη…

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η κόπωση και τα επανωτά προβλήματα θα αρχίσουν να σας βαραίνουν. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε και μην καταφεύγετε αβασάνιστα σε λήψη φαρμάκων, εάν δεν τα έχετε πραγματικά ανάγκη.

ΤΡΙΤΗ 31.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις κινήσεις σας, γιατί η μέρα είναι λίγο επικίνδυνη για τραυματισμούς. Καλό θα ήταν να αποφύγετε γενικά την σωματική άσκηση.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…