ΚΡΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2018

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας, αποκρούετε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθείτε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 2.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο έντονος συναισθηματισμός δίνει για σας το χρώμα της ημέρας. Σήμερα φαίνεστε προσηλωμένοι στις παραδόσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν ξεπεράσετε τη ζήλια και αφήσετε να εκδηλωθούν τα αισθήματά σας, έχετε αρκετή ζωτικότητα να φθάσετε στο στόχο σας. Φανείτε πολύ προσεκτικοί και αποφύγετε την έντονη κτητικότητα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται σήμερα από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα.

ΤΡΙΤΗ 5.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά οδηγούνται από κάποιο πάθος για προβολή και επίδειξη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, και με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά.

ΠΕΜΠΤΗ 7.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία τόσο με εμπορικές, όσο και με συγγραφικές ή διδακτικές δραστηριότητες. Η προσοχή σας στις λεπτομέρειες είναι ξεχωριστή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία.

ΣΑΒΒΑΤΟ  9.6.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, ανοίγετε νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, ενώ προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με ομορφιά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο.

ΤΡΙΤΗ 12.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σε θέματα ανταγωνισμού ή συγκρούσεων, δεν σας φοβίζει τίποτε. Για όσους ασκούν στρατιωτικά επαγγέλματα, σήμερα είναι η μέρα τους. Η δύναμή σας μπορεί να μην εξωτερικεύεται, αλλά να δρα μυστικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.6.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Με το ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο, αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας.

ΠΕΜΠΤΗ 14.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πιθανή κάποια ευχάριστη περιπέτεια. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα και των παιδιών, της δημιουργίας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας και της υγείας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας σήμερα, είναι τα όπλα της επιτυχίας. Θέματα σχετικά με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή δικαστήρια μπορούν να βρουν λύση, καθώς έχετε εξαιρετικό ένστικτο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η στεγνότητα στα αισθήματα και η υπερβολική αυστηρότητα χαρακτηρίζουν τις σημερινές σας πράξεις. Διαθέτετε αντοχή στη δουλειά, αλλά και αρκετή δόση φιλαργυρίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Αρκετά κοινωνικοί, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξοι, χωρίς πολλά ανοίγματα δείχνετε μια πίστη στις σχέσεις σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ  24/11)

Αν κάποιες υποθέσεις σας θέλουν αντοχή, σκληρότητα και πειθαρχία, σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα. Προγραμματίστε τις δράσεις σας με προσοχή!

ΤΡΙΤΗ 19.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ότι απαιτεί διανοητική εργασία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 20.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με κάποια έξαρση της ζηλοτυπίας, δείχνετε ιδιαίτερη αντοχή να πολεμήσετε για τις φιλοδοξίες σας, που πάντα αποβλέπουν στο υλικό κέρδος.

ΠΕΜΠΤΗ 21.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα ευχάριστα συναισθήματά σας και το έξυπνο χιούμορ σας, τονίζουν σήμερα τη γοητεία σας. Η ομιλία είναι σήμερα το δυνατό σας σημείο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με κάποια έξαρση της ζηλοτυπίας, δείχνετε ιδιαίτερη αντοχή να πολεμήσετε για τις φιλοδοξίες σας, που πάντα αποβλέπουν στο κέρδος. Μπορείτε όμως με τη στάση αυτή να φθάσετε μέχρις εκεί.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας, με στόχο την αναγνώρισή σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις.

ΤΡΙΤΗ 26.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 27/8)

Η ψυχρότητα και η αντίθεσή σας σε κάθε πρωτοπορία, φέρνουν δυσκολίες στα τα οικονομικά σας. Αν δείξετε επιμονή και υπομονή μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΑΙΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε υποθέσεις σχετικές με το εμπόριο, τη συγγραφή, τη διδασκαλίες ή τις ομιλίες. Προσοχή στην οδήγηση.

ΠΕΜΠΤΗ 28.6.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Η αντίληψη, η προνοητικότητα και το καλλιτεχνικό σας ταλέντο, υπόσχονται επιτυχία σε επιχειρήσεις, κυρίως σε ότι σχετίζεται με κάθε μορφής έγγραφα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.6.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να μαγέψετε τα πλήθη! Με την εξυπνάδα σας, αποκρούετε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθείτε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.6.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν ξεπεράσετε τη ζήλια και αφήσετε να εκδηλωθούν τα αισθήματά σας, έχετε αρκετή ζωτικότητα να φθάσετε στο στόχο σας. Φανείτε πολύ προσεκτικοί.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…